Monday, December 7, 2009

aqeel besdei bash....

thanks as sudi jemput kami ke bash aqeel.....
aku wajib datang ko.....salah sorang geng2 kite yg mmg wajib dtg kalo ade party marty nie...hihihihi.....citer byk takmo jom layan gambar..... mia n mija dah ready nak gi party......suke tul kalo aku ckp ade party bedey to you.... so sabtu 5.12.09 kami ke KFC Sec. 13 Shah Alam ngan hepinyerrrrrrrrrrr.....
uhuuuuuuuu byk nye belon.... preparation for mia n mija party tomorow (sunday)...tu update later yeak


auwww....posing ayu gitu....



sebelum kuar umah, gediks2 jap laa seminit due


ngan papa..... mija mase ni dah ready dlm stroller...tgh jerit2 suruh cepat...hish tak sabo2




gi jumpe makteh jap....nak pi tgk anak leo.... tgk laa, tak sah tak jumpe mak teh tak dpt mainan....pagi sabtu tu jek makteh beli kan 4 mainan....aduhs!!




sampai2 tgk hirda dah ade...oli pun dah sampai.....kami sampai saing ngan linda....
sampai2 terus makan....aku mkn 2 ketul, papa 3 ketul...mia n mija sorang seketul....sebelum gi sini dah pekene nasi dulu.....






sehingga menjilat jari .... mija muncung ape sal ntah






mak2 sibuk gosip2...pasal ape yeak...pasal sape yeak....syuuuuutttttt!!!! hihihihi






hepi tul puan lecturer kite tu.....aku suke tgk kanda menampal ko niza...betul2 balas dendam die hihihihihi






game pertama....anak kene tampal mak2 yg vouge ni ngan sticker tu...gatal2 abis muke i tau





nie laa mase anak2 nak balas dendam ngan mak2...wakakakaak





tampal jgn tak tampal....






mia asek ckp....tampal lagi ye mama...tampal lagi ye.....amboi2
suke tul dpt peluang ni yeak....buli abis2an mak ko yeak





kemain lagi maryam dok tampal mamanye






kak mimi pun same....







niza sampai ke mulut2 kene tampal...keh keh keh
ko pesal hirda...tertenyeh2 idong....ihihihihihi






sham awat kat dahi je berkumpul sticker ko...he he he






hasilnye......jadi lanun mate satu jap







akak, org bekenan ngan yg kat atas dahi tu...pandai lak emily tampal kat situ






kanda pun pandai menampal...takde ruang dah hah





naik stage...mase tuk menilai....






yeay!! menang....dpt adiah menan....hepi time nieh....





get ready for second game...tapi game ni aku tak suke...leceh nakkene cari barang...so mak jadi pemerhati jek









mase tuk tiup lilin n potong kek.....kek from kfc







kek pecan butterscooth.....cantik kek aqeel





layan video meh......


video

video gak...

video



hahahaahah..part paling lawak....ghazi dah dtg....mau pancung itu kek



besdei boy malu2 lak....



best gi tempat as, dpt jumpe izan ...... next time wajib jumpe ko ngan anak2 ko plak tau izan he he he he




bergambar ngan chicky.....si mija jgn harap laa..dah meraung2 takut




budak ni sangat hepi sebab....





sebab dpt byk adiah dari kfc n tuan umah






photographer of the day.....linda si ummeh ghazi





sebelum balik, amik gambar ramai2..... hepi muke sorang2




dlm keter mija sambung makan ayam...mia dah tdo kepenatan



mmg meriah bash aqeel...thank as sudi jemput kami...len kali jgn lupe jemput lagi yeak...hihihihih

15 celoteh sahabat

meriahnya....
oo..ngumpat2 eh..hikhik

December 7, 2009 at 11:50 AM

wow best nya...meriah toi tgk korang berparty!!!wao best anak2 ko byk dpt prezzie...

December 7, 2009 at 11:55 AM

poms,
camna x happy kan? dh le mkn kenyang, kenyang gosip, siap tapau bwk balik chicky meal lagi.. sungguh x malu le kengkawan si as ni kan? heheheheh

atleast bagus gak ko, sia mia dok tanya. yg hardy...asyik nk tampal kat lengan aku..
aku tekan2 tu coz x lekat. biasa aa idung berminyak. mana nk lekat kan? LOL

uih paling khusyuk si sham tu...shhhh....diam2. mak2 dh start sesi gosip. si shah tahan je la telinga. laki2 kami dh lari kuar berasap.

December 7, 2009 at 11:58 AM

meriahnya..mak2 pun join game..sporting...mia bestnya dpt byk adiah...

December 7, 2009 at 12:27 PM

heheheh kuang asam punya anak, kat situ cun jer tepek seketul bulat stiker kat dahi mak dia ni. cish...

haha happy giler time ni, muka masing2 memang tak leh tahan gelak, sampai mata tak leh bukak kena tampal..

betul akak pun tak berapa suka main game treasure hunt tu. tapi kebetulan yang last tu aku pakai kasut tumit tinggi, cepat jer cabut dari kaki suh emily pegang. hehehehe

syok kan? dapat makan, pastu siap dapat tapau lagi... seronok!

December 7, 2009 at 12:33 PM

thanks ya lieya... nak gak ko dtg b'day bash aqeel... almaklum la thn ni mama dia buat simple2 jer ko.. huhuhu.. aku ni ntah bila hapdet... tp mmg sporting kan mak2... klako ko.. adriana tuh xde perasaan nak tampal ko.. kalo kat umah kemain lagi... tp aku mmg hepi korang dtg... sonok.. next time leh buat lagi...

December 7, 2009 at 3:23 PM

wah... meriahnyer.. siap main tepek2 lagi tuw.. sungguh sporting yeh.. kemain lg 2 badik nie posing2.. memang mcm twin tul la dorang nie.. heh3..

December 7, 2009 at 3:27 PM

Hua hua huaa.. pantas nko hapdate Lieya! memang sah nko bloggers TEGAR!!! wakakakakak. Anyway Izan pun happy sangat dapat jumpa some bloggers friends - Lieya.. Mimi & tuan rumah - AS!! Thanks to As for inviting (eh salah blog plak heheheheh). Geramm memang tengok telatah 2 anak dara & pandai posingg nihh.. leh tahan jugak di ajak sembangg! hehehehhe. Walopon kali ni tak dapat nak bawak my both kiddies hopefully we'll get another chances lagi ekk bergatherrr!

December 7, 2009 at 3:32 PM

epi bday!!

December 7, 2009 at 5:46 PM

meriah, best tgk jumpa blogger2 ada yg kenal ada yang tak..anak2 pun heppy, habis ko lieya muka kena tepek, nak bukak mesti sakit

December 7, 2009 at 6:25 PM

meriahhnyer.... sporting lieya kena tempek sticker ngan dua badik tu..

December 8, 2009 at 9:04 AM

meriah2 ngumpat eh..hi..hi..

December 8, 2009 at 11:35 AM

bestnya dapat jemputan birthday ni kan lieya....
makanan sedap2 belaka
Miya MIJA celebrate behday jugak eerk.....

December 8, 2009 at 11:55 AM

meriahnya b'day bash nie...
kemain cute anak2 ko posink,lieya...

December 9, 2009 at 12:25 PM

mmg bes kan g bash..dpt mkn, dpt goodies..dpt main game..dpt hadiah.. pergh mmg puas ati ler.. dpt gossip yg paling best..auwww.

tp mmg kelakar giler kn game tmpal sticker tu.. abis penuh muka ko kena tmpal ..tggal mata satu je... mmg sah si mia saja nk balas dndam kt ko sbb suka marah dia...hahaha

December 10, 2009 at 1:16 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy