Thursday, December 17, 2009

bibik baru i....

uih...jgn jeles...i dah ade bibik baru skrang...tapi tu laa bibik i ni expert urut2 jek....keje lain mmg tak leh harap, pastu kene tahan sikit sebab bibik2 ini kuat makan, kuat ngular gak.....he he he...tak de laaa....ni haa anak2 dara lieya ni semalam baik tul amik ati mamanye ni tlg urut2 kaki.....ari ni sonok laa budak2 ni tak yah gi sekolah...sebab mak teh dieorg off day 3 ari.....best gak keje nurse ni kan byk off day, tapi nak tgk org sakit ari2 tu aku tak sanggup hihhihihi






layan video nie.....


video






urut jgn tak urut....upah susu sebotol dah bagi tuh he he he




yea!! ni gambar i di hari ini....purple gitu....hik hik hik...bos takde pi outstation, tu yg muke sayu jek tu....(ye ye aje) he he hehe.... mane nak pi ngulo nie....hiks!







okey ar, salam awal muharam untuk semua...selamat cuti2 sakan..... saye tak lik kg pun....jumaat nak pi shopping sikit, sabtu ade photoshot (tak sabarnye nak gedik2 posing) dan ahad plak nak tdo jekkkk huhuhuhuhu






28 celoteh sahabat

amboi2 ko lieya, ada bibik baru ek
apa ko rasuah kt bibik tuh suh urut kaki eheheh

re: harus ko cube lieya cucur tuh... ko grg lama skt biar kentang n lobak tuh lembut
cube2..
udang aku suke potong2, biar sume dpt

December 17, 2009 at 9:46 AM

patutlah pepagi dah siap update blog yer lieya.. boss takde yekk.. hehehe.. samala kita.. boss akak pun cuti.. arini & isnin depan.. yahuuuuuu!!! hehehehehe

bagusnyer lieya... ada dua bibik yg rajin mengurut yerr.. hehehehe.. mcm ni.. takpayah beli mesin urut lahh.. kekekeke..

p/s: sori dik akak lama tak dtg sini.. sibuk + pc wat perangai aritu.. tak dapat nk melawat kwn2

December 17, 2009 at 9:58 AM

hahahha....leh pinjam bibik x kak?

December 17, 2009 at 10:15 AM

aku tempah tukang urut ni yer dikk bulan 3 nanti.. hahahha...

hepi weekend.... tak sabar lak aku nak tunggu gmbar2 potosot tu nanti... mesti gempakkk dgn aksi2 bibik2 tu nanti kan..

December 17, 2009 at 10:28 AM

selamat bercuti. next week pun jumaat cuti lagi, next lagi satu pun jumaat cuti lagi..best kan??
nak photoshot bestnyer, amik gambar gedix2 tau nanti upload kt blog..mesti comel si mia dgn mija ni termasuklah mak paknyer..hehe

December 17, 2009 at 10:31 AM

wahhhh.. ade bibik? he3x.. untung gak kan.. leh tlg2 picit2 kaki.. pastuh upah susu jekk.. Ngeee...

Photoshot? wahh.. bestnyer.. Tu sempena aper yeh Lieya? Ena ada gak plan tu tp kene tunggu tahun depan..
Mesti cun kan!!

December 17, 2009 at 10:34 AM

syokkan ada bibik...bibik aku cuma urut tuan je..puan dia x layan..hahahahaha...

December 17, 2009 at 10:43 AM

amboi lieya, bibik ngurut sambil ngisap susu...kelas gitu...heheh...

re: lieya, yg nikah tu adik ipar akak (adik hubby)..kiranya akak mendapat biras baru la...

December 17, 2009 at 10:44 AM

urut untie boleh ker?untie dah start sakit2 kaki nie...pasal makan jgn risau 1st class punya..he he he

syoklah lieya cuti 3 hari berturut2..sy sabtu kene keje..sedih..

wow ade photoshoot, mcm artis u..nnti citelah psl detail2 photoshoot tu yer..upload pic skali..

December 17, 2009 at 10:57 AM

hehehe...sian dak dorang kena buli ngn mama dier..

December 17, 2009 at 11:09 AM

bestnya dapat bibik cam gini just bg upah susu dan makanan hihihi..

December 17, 2009 at 11:10 AM

huiii...melampau tul madam ni! "urut!" "jgn memain!"

wakakakakakakaaka..

sib bek la bibik chumel kau tu dpt upah susu kan?

December 17, 2009 at 11:26 AM

wah boleh bukak kedai urut ni. hehehe rajin plak budak2 tu layan urut kaki mama dia ek..

mia, mija, meh tolong urut kaki auntie leh tak.. f & e tu tak leh harap ler. hehehehe

selamat berphotoshoot!!!! jangan lupa posing berdua2an banyak2 tau....

December 17, 2009 at 11:44 AM

Looorr.. Lieya ni.. mu lupe ke? Dl kan akak pnh ckp dgn mu.. somi akak pun KKM... apa daaaaaa....

Tp dia keje kat KL la.. kat IMR nun..

Pi sana pun ngejut ms tu.. sbb ms da suntuk, amik tiket & 1-2 hr lps tu dia fly kan..

Lgpun wat pe nak kaco2 mu.. hahah.. hr keje tu.. segan le.. kwang3x..

December 17, 2009 at 12:34 PM

wah, bestnya ada org tlg urut.. anak2 sha bila suruh picit2, 'xse lah..' adoi...

December 17, 2009 at 1:12 PM

kalau atie upah 2 orang tukang urut tue urut atie masa dalam pantang bleh ker?heheheh...gurau jek...

December 17, 2009 at 1:17 PM

alahai so sweet aa 2 badek urut kaki mama ye..lembut je tgn depa kan..hehe

arissa pun kdg2 bila soh picit kaki ina..end up sapu losyen je jdnya..hehe

salam maal hijrah gak buat lieya sekeluarga..

December 17, 2009 at 3:58 PM

wui..bibik smpi 2 org..anak2 dee tu urut sket..dh kata penat..pastu suruh burp kuat2..byk2 kali..klakar..bila dorang dh besar untung ar kan lieya..boleh tlg urut2..hihihi..

December 17, 2009 at 4:38 PM

salam maal hijrah :)

December 17, 2009 at 4:43 PM

salam awal muharram buat lieya sekeluarga...

wah best betul dh ade bibik ni skt2 urat pun blh sembuh 2 org plk tue...

wahai mia n mija aunty rase mia n mija blh bukak spa lah blh lah aunty pg massage... namapk cm best jer kene urut...

uik seronoknye ade photosht nnti jgn luper upload pic yer lieya akak nak tgk aksi2 gediks tu nnti....

December 17, 2009 at 5:27 PM

wakakak.. .kawosss sikembar ni.. kena downgrade ngan mamanyer dari princess jadik bibikkk!! wakakakka. deraan cuti skolahh...hua hua hua. Wah wah photoshoot end yearrss.. dah leh imagine mesti gediksss abess! wakakakakaka

December 17, 2009 at 6:13 PM

salam maal hirah lieya.. comei bibik baru.. nak pinjam..hehe

December 18, 2009 at 12:01 AM

salam...
lamanya akak x singgah kat sini..
amboi..siap ada bibik urut lg...tak payah pi spa....hehehe

December 18, 2009 at 12:30 AM

wah wah bestnya mama
ada bibik baru erk. boleh urut2 lagi
Ha ha ha lieya suspen jek baca entry kali ni. Ingatkan bibik betul.......

December 19, 2009 at 8:17 AM

aku pinjam bibiks ko sehari boleh??
sure best kan, ada org tlg urut2 kaki.. ni nk harapkan hardy??
kirim salam.. sampai nk terkeluaq anak tekak aku.... dia buat muka x paham je....

uihhh chanteks mataaaaa....

December 19, 2009 at 9:23 PM

rajin anak2 mama lieya ni...hihi
siap kena upah susu lg tu :)
wah!! berphotoshoot ye.xsabar nk tgk ni

December 19, 2009 at 10:42 PM

bestnya lieya ada bibik....iza nak pinjam leh tak?....nak suh jaga baby hehehe....

December 19, 2009 at 10:44 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy