Monday, December 28, 2009

cuti krismas kami

kami balik melaka cuti krismas ari tu..... plan nak lik johor...tapi tepakse di kenselkan.... huhuhu....cuti new year kot lik johor, nak bagi mak johor rasmi 'bende' baru ...jeng jeng jeng...lagi pun plan nak bawak2 budak ni pi zoo melaka sabtu tuh.....kiteorg bertolak balik ke melaka kul 10 pagi gitu lepas bekpes.....jem gilak.....sakit paler lame2 dok dlm keter....budak sorang ni tak abis2 pasan layan gambar die dlm henset aku...
en driver yg tabah drive sedangkan wife die syok kroh kroh tdo wakakaakakaka




layan cd tak abis2.....




sebok nak dok depan pastu sebok gak nak tgk tv....



posing sikit mak ngan anak....he he he




last2....tensen ngan jam....gua pun bantai tido ngan mia....tau2 dah sampai kampung wakakaakakakak




aman damai jek masa nie.....ihihihihihi...en driver hangens jek kiteorg sedap membuta kui kui kui






sabtu tu kami gi zoo.....kul 9 dah terpacak kat sane...tak mo gi lambat2...takut panas....mmg best sebab mia n mija dah besar...dah paham tgk animal.....esok2 lieya update keh.....minggu ni mmg sorga sebab leh update blog ari2...bos tarak...cuti seminggu sampai new year nanti....seminggu ni jugak laa budak2 org ni ade kat opis...aku malas nak anta pi seri kembangan.....he he he





17 celoteh sahabat

benda baru tu mesti kete baru kan?kete apelah gaknya..he he he

highway belah selatan tu kalu cuti sekolah atau cuti pug mesti jem yer,betul boleh sakit kepala kita..

yg syoknya tgk lieya baring ngan mia kat seat blakang..he he he..mau x hangin drebar..he he he

December 28, 2009 at 9:29 AM

wah jadi gak ye gi zoo lieya?akak ni weekend sibuk di kg suami anak buah kawin..

December 28, 2009 at 9:30 AM

huh ber'peluh' nak tunggu "benda" baru tu.. hehehehe

oo balik Melaka ek.. best ar balik kampung. kami tak gi mana pun lieya. duk rumah jer.. nape ntah malas nak lik kg. kalau nak gi jalan plak, sure hotel penuh kan. duduk rumah lagi best

ooo sangat untung korang boleh beradu kat belakang tu ek. kalau akak jangan harap.. nanti bising driver akak tu. hehehehe

December 28, 2009 at 9:34 AM

'benda' baruu??? aaalaaa malu-malu pulaaakk...tulis jeer laah 'keter' baru...ahaakkss :D

bestnyaaaa kooo...aman donia dok belakang boleh lunjur kaki tido selamba jeerr kaann?? ;D tapi siannyaaa laaah en. driver tu.... :D itu pasallah daku tak sanggup dok belakang....sure akan berkeroh punyalah....mau mr. driver berenti tepi jalan suruh aku drive pulak kot....hehehehe

December 28, 2009 at 9:39 AM

he3x.. best tido kat belakang tu yekk!! lau la ena camtu.. mallangnyer.. bile hubby drive memng x der peluang la nak tido.. terpaksa la bersengkang mate drive ngan hubby.. walaupun ngantuk dah tahap ting tonggg.. hua..hua..hua..

December 28, 2009 at 9:49 AM

ayoyo.... ko lieya
sian cik abg ko heheheh...
tak sabo nk nunggu gambar2 kt zoo tuh

December 28, 2009 at 10:23 AM

syiok je tido kat situ kan? aku dulu lg drastik..tido kt bawah ok! sib bek la badan ni kerempeng..muahahahaha

December 28, 2009 at 10:24 AM

ooo benda baru tu keta baruk ek..wah best2..budak dh leh jalan senang skit bwk g zoo ek..hihik

December 28, 2009 at 12:16 PM

pening kan kalo layan jam ni..wah keta baru ye..syabas bete..:)

December 28, 2009 at 1:57 PM

bestnyer 2 banak nih baring kat belakang...hehe..

December 28, 2009 at 2:17 PM

haha..samalah..kalau pg mana-mana mesti hubby yg drive..kesian mereka-mereka inih..

bz gak weekend ko lieya.. best bwk2 budak2 pg zoo kan.. diorang dah buleh faham bila tgk animal-animal tuh..

December 28, 2009 at 3:40 PM

ramai org ckp zoo melaka lg best dr zoo negara...betul ke lieya?
takpe, aku tunggu ko upload pix zoo melaka..

December 28, 2009 at 5:24 PM

heheeeh aku tgokk gambar kaki org titun tu pun tau betapa best nyer korang dua beranak layann titun.. hehehhehehe

mmg bestkan bawak anak jalan2 bila dorang dah besar2.... sbb leh layan... n yg penting dah tak mendukung hehehe (pasni aku taklehlah nak jalan2 sgt.. huhuhuh)

December 28, 2009 at 7:00 PM

ko cam akak lah lieya...
akak lglah pantang msk keta...
sure nk layan mata pnye...
lg2 kalo bdk2 tdo....kita pon join skali lah..keh3x...

December 29, 2009 at 12:23 AM

ko blk melaka ek last week... pening ar ko mengharung jem tu kan.. aku tu yg lemah kalo nk g belah2 selatan time2 cuti skolah nih.. jem je sntiasa..x lalu i.. ko ok gak ler nk tido.. aku ni kalo dlm kete payah sket nk tido.. jarang sgt tido..bkn apa..aku tkt laki aku tu tido skali kang...

December 29, 2009 at 9:57 AM

ape kah benda br tu??? sha lak x sbr nk tau.. heheh.. bestnya 2 banak tdo blkang.. kalo sha wt gitu, alamatnya hb paksa sha drive lak.. kekekek..

December 29, 2009 at 2:29 PM

mak aiiii sedap gile tido eh...mmg hangen drebar kehkeh

December 29, 2009 at 5:27 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy