Monday, December 21, 2009

jemaat kami...cuti maal hijrah

cuti maal hijrah ari jemaat ari tu tak le kemane pung.....pi opis jap pagi tu.... wat kije sikit.... bukan keje ape pun.... gi wat tag tuk letak atas adiah kawin...ramai noo kawan2 opis kawin bulan 12 nie...tak dpt nak gi sume sebab jauh2...so bagi adiah pun okey la kan sebagai tanda ingatan....meh le tgk pic yg ade.....byk sebenarnye gambar n citer....ader yg lieya wat entry tuk esok2.......


*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

V


makteh budak2 ni off day 3 ari sebab dah keje malam 4 ari, lame gak lepak laa kat umah....suke tul due badik tuh.....bekepit jek...




mia tak puas ati sebab die kene jalan......wakakakaka....bawak buggy satu jek...





baik je kan budak2 ni dok kat sofa tu kan...sebenarnye baru pas kene marah....kene pakse duduk...kalo tak ...usik sane, usik sini, pegang itu, pegang ini...



wat keje siket....

posing anak beranak.....






ko sangkut balik mia mama punye bunge tuuu...grrrrrrrr







ni le opis aku....








haa eja...eja...salah aku sebat bontot tuh...






pas lepak opis dalam sejam....gi salak tgi jap, tgk progress umah kiteorg...pastu pi pekene nasi padang....sedap sungguh laaaaaaaaaa...sume masakan ade name 'belado'.......he he he tu lieya citer entry lain yeak...... oooh cepat le kamis.....jemaat cutik lagik....kui kui kui


19 celoteh sahabat

Owyh.. Lieya kat Kem. Kesihatan Upernyer.. Ena ader Gak Kwn Yg Kije Kat Situ.. Tp Laki La.. Apis Namenyer.. Orgnyer Putih + Chubby.. x tau la Lieya pasan ke x.. maklum la.. ramai ngan staff kat saner..

Aper la yg Asben Lieya Kusyuk wat tuw kan!! Sonok bebudak bwk g jenjalan walaupun g opis jer.. Ena duk umah jer Lieya.. Hu3x..

December 21, 2009 at 9:58 AM

bulan dec adalah bulan cuti sakan...kalau lieya marah mia dgn mija mesti dia lari kat makteh dia..betul tak?

December 21, 2009 at 10:14 AM

Hahaha tak sabar jugak nurul nak tunggu hari jumaat akan dtg sebab cuti lagi hehehe..OOO akak kementerian kesihatan ye baru tau...bukan main lagi mia ngan mija seronok sangat dapat g opis mamanya hehe

December 21, 2009 at 10:22 AM

rapat yer mia n mija ngan mak tehnya..agaknya bila mak teh dia ada kebal lah diornag yer lieya...he he he

December 21, 2009 at 10:30 AM

opis aku sgt2 dekat ngan salak tinggi tu lieya..makan nasi padang?kt ne tu?leh la nk try nanti :)

December 21, 2009 at 10:48 AM

hehehe..ko keje kement.kesihatan rupanya..balak aku dulu ptd situ..
kuang2..citer lama..
eh..seronok leh bwk anak2 g opis sekali sekala..
aku ada bwk gak si suri ni..
tp..sume benda nak main..
aku takdelah nak jd singa betina kat ofis kan..so maintain je lah...
apaun..salam maal hijrah utk ko ngan family ko yek...

p/s: hari tu aku g putrajaya..cari presint 15..mcm org gilor cari presint tu..ada member pun sanggap cam aku..suruh tgh sign board...hahahha..

December 21, 2009 at 10:51 AM

cuti sek jemputan pun lambak2 kan.. smpi xtau nk g yg mana.. hikkss... amboi kemain anak dar tu gi opis mama yer... pe laie wat mcm opis senirik la mia n mija.. kasik mama fenin... hehhehee..

December 21, 2009 at 11:05 AM

dah lama giler tak makan nasi padang.....

December 21, 2009 at 11:36 AM

sempat lagi ko angkut bebudak tu gi opis lieya...aku kalau dah cuti..jgn harap ler aku nak jejak opis...nak2 jauh plak tu....mmg xde maknanyer lah...he he he

aku suka opis ko....cantik jer...kat sini opis lama ler wei....aku pun naik pening dah nak buat camne bilik aku nie...kalau dpt bilik cam ko ...bestnyer lah hai

December 21, 2009 at 11:37 AM

bln 12 kali ni mmg syok kan.. hmpir tiap2 jumaat cuti..syok je keje 4 ari.. weken dpt cti pnjang..

December 21, 2009 at 12:29 PM

perrghhh.. posingg mautttt..! lawo ofisss.. cam kat umahh.. siap perabot esklusif lagii.. huhuhu

December 21, 2009 at 1:24 PM

Sni opis kau ye? adik aku si sam tu selalu la gi sana. hik hik

December 21, 2009 at 4:10 PM

rajinnya lieya datang opis time cuti.. bulan 12 ni memang banyak orang kawin kan, nak pergi semua memang tak larat, bagi adiah ajer la kan..

mak teh lili tu memagn setiap kali cuti datang umah lieya ek, suka kemain la budak2 tu yer.. mia pun dah macam abg farhan, kehulu kehilir dengan psp dia kan.. leh geng dengan abg farhan ni

December 21, 2009 at 4:17 PM

bulan ni mmg best sbb wvery friday je cuti...tak sabar nk tunggu khamis...

bunga yg mia pegang tu sgtlah sweet..pandai dia posing ye letak bunga kt depan muka dia ala2 frame pulak bentuk love tu..

December 21, 2009 at 4:48 PM

cantik opis lieya..rase slesa je..nih sure mood nak keje best je kan..

elok je ek pas kene tegur 2-2 leh duk diam posing2 kan..

December 21, 2009 at 5:25 PM

anak2 ni kalo bwk gi opis mmg gitu kan..suma benda nk diusik..

December 21, 2009 at 5:49 PM

wah..wah..wah..happy la 2 bradik tu ye mak teh dia ada kat umah..ada bawak mainan tak mak teh kali nie??nge..nge..
Macam mana progress umah baru?bila boleh move in?2010 pindah umah baru la ye lieya

December 21, 2009 at 9:47 PM

OO KKM rupanya lieya ni
hahahah PMB ni time nak audit ngan KKM baru haru gler
sebut jek KKM lari lintang pukang (shhhh to lieya;-)KENYET MATA)

December 22, 2009 at 10:43 AM

adik mu selim n tinggi dr mu ek.. suka tgk opis lieya, cun n kemas jerk...

December 22, 2009 at 11:09 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy