Wednesday, December 30, 2009

like mother like doter....


anak ngan mak same jek peel..... sape tiru sape ntah.....huhuhuhuhu meh tgk ape yg sepesen tentang mak ngan anak nie......



ini omaknyooooo





kemain laie haaaa



nie plak anaknyo yg first....




kemain laie haaa.....






nie plak anaknyo yg laie sorang....






kemain gak haa.....








tak mo kalah gitu....





mmg kojap jo jangke hayat lipstik tu...dah masing2 dok menepek kalo pas mandi......huhuhuhu
**salam tahun baru buat semua**
♥semoga azam tahun lepas terlaksana dan azam tahun 2010 sudah ada♥






26 celoteh sahabat

iyelah...like mother like doter..
hehehe..
suri lak like father like doter...
leh korek idung sesama2..hahaha..kantoi..bucuk

December 30, 2009 at 9:47 AM

kompom mmg ngikut omak eh...hahaha...

December 30, 2009 at 10:04 AM

cute nyer hai anak beranak nie...dia tengok mamanya buat dia pun buat lah..nasib baik papanya x join skali...he he he..

gitulah kalu anak girl akan ikut mamanya, kalu anak boy akan ikut papanya...

December 30, 2009 at 10:11 AM

heheh...comey jek...pandai anak2 akak posing...natural g2..hehe

December 30, 2009 at 10:20 AM

happy newyear leiya
moga tahun baru menceriakan kehidupan lieya & family
blog lieya memang besst

December 30, 2009 at 10:49 AM

pndai mija dgn mia pakai lipstik er.nie msti maknyo yg ngajor nie.hehehe

December 30, 2009 at 11:34 AM

kih kih kih, comel jer budak2 mentaram lipstik kat bibir, tu kalau 6 batang sebulan pun tak cukup ni.. bertambah la bajet en. shah untuk beli lipstik kat mak dan anak dara kat rumah tu. heheheh

mia, kemain tak lepas dengan psp dia. kemain cantik tersangkut kat leher.. dah geng abang a'am la tu..

December 30, 2009 at 11:41 AM

mana tumpahnyer kuah kalau tak kenasi..nak2 anak pompuan kan....lepas nie sure anak2 dara ko request beg make up plak.....

December 30, 2009 at 11:49 AM

happy new year lieya.. comel jek budak2 nih.. abisla lipstick ko jd mangsa keadaan.. hehe

December 30, 2009 at 1:54 PM

best tul tau citer anak beranak nie la..hihik..comel ler ek kalu dpt anak girl..semua pkra leh kongsi sama2..

December 30, 2009 at 2:08 PM

ni mmg betul2 anak omah nih.. kenmain lg dua badik tu menenyeh lipstik yer.. gaya pon sebijik cam ko gak..hehehe

December 30, 2009 at 2:31 PM

mmg same je..like mother like doter hehe..ada gaya tuh..tak tau lah camne nnt cik arissa lak pakai lipstick nih..hehe..sbb jarang pakai dpn die..huhu

December 30, 2009 at 2:39 PM

muahahhhahhaha sgt2 comell hokehhh... kalu mcm ini kalu mau sebtg lipstikk seminggu dikk... sebb duk kongsi 3 olang wooo....

December 30, 2009 at 3:01 PM

Ngeeeee... cam2 gaye ader ekk lieya.. nie la bile ader anak dara yg dah makin membesar nie kann.. sume nak aper yg kite pakai.. kemain panjang lg lipstik tu di buke.. ngilu lak ena nengok.. ena punyer dah brpe btg patah gare2 anak dare yg sorng tu.. hu3x..

December 30, 2009 at 3:02 PM

mak aii..kemain anak branak ni! ahaks..

December 30, 2009 at 3:43 PM

amboi kan main lagi ..tu lah kalo ade anak dara nie ..ekekeke

December 30, 2009 at 4:35 PM

amboi kan main lagi ..tu lah kalo ade anak dara nie ..ekekeke

December 30, 2009 at 4:35 PM

mak borek anak rintik...hahaha..sama je..sepesen..

December 30, 2009 at 5:27 PM

eh...aku pun cuti sok lieya..happy new year eh..

December 30, 2009 at 5:28 PM

lieya mana tumpahnya kuah kalo x ke nasik...camtu la ngan anak2 dara ko...mmm dah beso jd anak dara lagi kuat diorg nie melaram kot...ko standby je la eks...heheh

December 31, 2009 at 7:42 AM

sungguh kiut...

x leh tahan pose mak & anak2 sama je tu... serius salute!

aku dpt imagine bila derang dh besar nanti, korang kuar ber3 pi shopping makeup, baju, etc.

shah dok umah, layan anak no 3 main bola. (aku konfiden ni, no 3 ko boy... heheheh)

December 31, 2009 at 8:20 AM

betulll..setuju....anak mama la katakannn..

December 31, 2009 at 9:39 AM

suke gile komen hirda....wakakakakaak...mak terus berangans!!

December 31, 2009 at 8:20 PM

adehhh mmg sejibik sejiban anak2 dara ko ngikut omaknya, lieya...hahah..cute je 3 beranak nie...

**happy new year**

December 31, 2009 at 11:38 PM

bukan yang ppm je, yang boys pun amboi... cam nak masuk male supermodel event haha.

January 1, 2010 at 5:35 PM

wah wah, like mother like doter.. ada anak dara cmni la kan.. sama la kita.. hik hik,..

January 2, 2010 at 4:37 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy