Thursday, December 3, 2009

mak teh dpt gaji, mia n mija riang hati

mak teh dpt gaji, mia n mija riang hati...... yelaaaa... mane taknye.....mcm2 dieorg dpt mainan..... tu pun ade mainan yg tak di amik gambar... kemain lagi budak2 ni paw mak tehnye.... tapi sebagai kakak yg prihatin aku dah sound awal2 soh die simpan duit...kate nak beli keter....tapi tang belanje makan tu WAJIB laa ..wakakakakaka...tu yg mase raye aji tu ade citer makan ikan bakar tu....he he he








haa ni laa tokey paw2 maktehnye.... kejap nak car la, kejap nak ball laaa....ni ngan set mainan cop2...ntah ape2 ntah....






set golf ni aku rase dah yg kali ke 3.....yg drawing board tu pun same....dah ade 2 bijik kat umah putrajaya...last2 mase nak lik putrajaya, sume menan ni tinggal...penuh dah keter tak kuase aku nak hangkut....yg kat umah pun tak termain....





ye ye o jek khusyuknye ......






ape ar mia nieh, mintak mainan, mintak la gelang kaki ke gelang tangan ke....kot2 makteh nak beli kan....wakakakakaakakak





bendealah ni pun jadi nak kene paw....mcm teraa nooo gune color water tuh




haa tulis..tulis....jgn malas...kang aku sebat bontot tuh kang.....




dah....tu jek nak citer......ngeh ngeh ngeh...

post signature








17 celoteh sahabat

seronok la dua beradik ni dapat banyak mainan ye..hehehe..

si irfan pulak suka pow atok dan opahnye mainan kalau balik teluk intan...siap boleh atok opah pegi kedai lagi...huhuhu

December 3, 2009 at 12:27 PM

best ada mak sedara yg dh keje n bujang ni.. leh pow mcm2 kan.. anak2 sha pow mak sedara yg masih blaja, x dpt la mewah sgt.. tp abisla gak duit biasiswa n loan dia.. ekekeke.. xpe, nenek tlg top up.. wah wah wah..

December 3, 2009 at 12:48 PM

seronoklah mia n mija pdt paw menan yer...xpelah lieya mak tehnya pun excited skali tulah dia melayan anak2 buahnya tu...bln dpn paw lagi yer mia n mija..he he he...mau bengkok mak tehnya nnti..he he he..

December 3, 2009 at 12:49 PM

sian mak teh kene pow!! ekekekeke..

December 3, 2009 at 12:53 PM

wah wah wah... orang lain dapat gaji orang lain yg dapat mainann.. best best besttt!

December 3, 2009 at 1:05 PM

Wahh.. Untung Mia & Mija dapat Mak Teh yag rajin melayan..
Khusyk nyer melukis tu.. Pandai gak ekk..
Kalau anak ena la.. dah x der ghupe lukisan daa.. kih3..

December 3, 2009 at 2:00 PM

rajin mak tehnya melyan 2 badik tu... dah 2 tu jerkan anak sedaranya.. manja lebih a nie...
pstt psstt mija n mia.. baik korang paw mak teh korang skang.. nanti ² dia dah kawen dah ada anak sendiri susah sket nak paw....lariksss

December 3, 2009 at 2:18 PM

hu hu dah lama asyik jd silent reader so... lieza dah add link lieya sbg one of the blog yg lieza hr-hr jengah....

December 3, 2009 at 2:32 PM

bagus2..
si suri kerap gak ngepow pakngah dia...
hehehe

December 3, 2009 at 3:31 PM

tu la untung jadi anak saudara sulung, dapat macam2 dari mak saudara.. mak tehnya pun melayah jerk kehendak anak buah kesayangan tu..

cantik tulisan mia. tu baru 4 tahun, tu kalau dah 6 tahun mesti lagi kemas tulisan mia tu nanti

December 3, 2009 at 3:48 PM

byknya mainan..bg auntie pjm golf set tu..nk praktis main golf..kehkehkeh..

December 3, 2009 at 6:17 PM

hamboiii!! happy kemain 2 beradik tu dpt mengepaw maktehnya ye....hehehe...

December 4, 2009 at 12:31 AM

seronok ler tukang paw... ada mak teh yg pemurah...

December 4, 2009 at 2:14 AM

Kemain lagi budak ber2 tu ye,macam2 lak di pow nye tu..he..he..takpe2 bestla ada mak teh yang suka melayan ye

December 4, 2009 at 8:52 AM

Kemain lagi budak ber2 tu ye,macam2 lak di pow nye tu..he..he..takpe2 bestla ada mak teh yang suka melayan ye

December 4, 2009 at 8:52 AM

sukalah mia dgn mija dapat mcm2 hadiah..untung anak dara berdua ni..hehe

December 4, 2009 at 9:15 AM

wah syok la mia& mija dpt paw menan kt makteh dorang.. hehehe..ko gak yg untung yer lieya.. xyah beli menan lg..belasah je yg mak teh beli ni...heheheh

December 4, 2009 at 3:53 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy