Wednesday, December 23, 2009

photoshot lieya latif bersama linda latip

waaaaa gituuuwww tajuk entry nie....he he he he...teruja ni nak citer..... sabtu 19 dis 2009 kul 9.00pg kat botanical gardern putrajaya kami telah diphotoshot oleh linda latip (minah ni dah lame tak update blog, gi laa tgk facebook die, ade kat list frens facebook lieya...ops kene add die dulu ....he he he)).....nanti lieya up pic2 photoshot tu yeak...tapi wat permulaan jom layan 'disebalik tabir photoshot' nieh... takleh up byk2...tgu version photographer yeak....he he hehe ni kasi panas line gituuuu....jom layan jom...

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
V


sebelum snapping2 harus makeup dulu.....alah pakai lip balm jek...kasi shinning2 sikit he he he





mia in action... senang amik gambar minah ni, dah mmg kaki posing kan...hale jek la kamera, tau laa die liuk lentok.....










mija plak ikut mood....kene pujuk.....kadang2 die okey, kadang2 ko suruh la senyum....kepit jek mulut tu die buat.....






nampak tak beg pastik aku pegang tuh...haa satu beg sepit rambut budak2 nie....borong kat chamelon alamanda semate2 nak photoshot nie....







haus....kasi minum dulu!!







tgk mija....die dah wat hal tak mo posing baik2....mia jgn ckp ...org tgh kalut2 nak pujuk mija, die dah siap posing dah.....hihihihihi








nie baju pertama....seksi no....tak memasal jadi mangse bekpes sang nyamuk wakakaakakak








si ghazi yg tak puas hati ummehnye amik gambar org lain....heheheeh








rehat jap...mamam nasi goreng...mak teh masak







tukar baju ke 2..... toilet jauh, kat situ pun jadilaaa







mama siapkan mia, papa siapkan mija





multitasking photographer nie....







okey2....jom cari port cun lain....







tgk aksi photographer.....mcm2 skil ade...kona baring, kona lipat....







cube teka...mia ke mija nieh....he he he




budak 2 org sempat gak dating...


budak sorang nie mmg handal liuk lentok....




jap...jap linda....nak touchup sikit ....


the ensem boy....ghazi jadi menantu auntie nak tak ...wakakakakak







taskamate....





mia sporting suruh baring kat rumput....mija nan ado....siap kene pujuk dulu







kakak plak touchup adik....







nie laa cik puan photographer.....thanks linda...






gentel belon lak...





balik photoshot tu singgah Taman Warisan...pekena nasi ayam ngan ABc....nape tak sesedap dulu yeak....huhuhu




tu jek citer disebalik tabir..... dpt jek gambar versi photographer cepat2 lieya up yeak....ape yg pasti mmg berbaloi amik pakej ngan linda nie...gambar2 dijamin berkualiti, cantik dan cun.....kerja dengan die pun senang sangat2...... erm tak sabar nak tgu gambar2 dari linda...dah dpt nanti, nak pilih utk dikanvaskan plak....yahuuuuuuuuuuuuu!!!









30 celoteh sahabat

tak sabar nak tgk gambar dari photographer, mesti cantik. ni yang nieda tergedik2 nak shoot ni..hehe...

December 23, 2009 at 8:25 AM

tak sabar lak ina nak tgk gambar2 tuh seme..sure cantik2 kan...

December 23, 2009 at 8:25 AM

aku pun teruja nak tgk lieya oii..mesti cun gilosssss.... hehehe...

December 23, 2009 at 8:32 AM

sure santek2..dah ade hint2 skit tu..

tp aku tgk cik/puan photog nye posink nk amek angle terbaekk la katakaan...hehehehe....teduduk2...

December 23, 2009 at 8:38 AM

xsabar nak tgk hasilnya lieya...mesti cun2 kan...

December 23, 2009 at 8:58 AM

wah..dah jd model cun dah mia n mija...
kelasssss gitu...

December 23, 2009 at 9:19 AM

xsabar juge...nk tgk...:)

December 23, 2009 at 9:32 AM

Mia nyer pose..cutenyer..
Gambar mesti gempak nanti kan.. x sabar nyer nak nompang tengok nanti..

December 23, 2009 at 9:45 AM
reen mama zaraa

Jeles tol tgok korang....huhu!!
Nak tergelak tgok dress mija yg pink tu sure longgar sbb reen nmpk lieya kepit ngan hairclip kan?? hehe.....

December 23, 2009 at 10:05 AM

wah..wah..wah....tu dia..model terhangat di pasaran dah berposing!!!alahai mesti cun gambo kan????

December 23, 2009 at 10:35 AM

Wahhhhhhhhhh...

buat photoshoot! syioknye..musti x sabar2 nk tengok hasilnye kan? kompom cantek. Lawa2 la baju anak kau lieya..

December 23, 2009 at 10:36 AM

best nya tgok mia posing..mija manja skit..dorang beza berapa tahun kak?nmpak mcm kembar la

December 23, 2009 at 10:43 AM

wah2....kalau posing bg kat dak dua nie...comey lak tue...nie lah model cilik...

December 23, 2009 at 10:46 AM

kemain lagi si linda tu snap gambar, sampai tertonggeng2 dia. hehehe.. pasti gambar dia kebabom.. meletops punya. tak sabar nak tgk..

December 23, 2009 at 10:52 AM

aku ni pon x sbr nk tgk.. dpt tgk sket yg linda up kt FB tu pon aku da teruja.. cun seh.. mmg x rugi amik pakej ngan linda ni kan.. gmbar sumer dijamin cun

December 23, 2009 at 11:16 AM

xsabar nk tgu en3 nie tau..bagus ler husband awk boleh bg kerjasama..husband sy xmint ler bergambar2 nie..
Best ler leh wat kenangan..

December 23, 2009 at 11:34 AM

muahaakakaka... cantik kan hasil tembakan linda tuh.. aku lak tgk tunggu album n cd b'day aqeel ari tuh...
yg paling best time linda amik gambo.. cam² aksi yg linda buat...
anak dara ko dah besar lieya... sure pandai posing.. suka aku tgk

December 23, 2009 at 1:06 PM

bestnye lieya.. tgk gambar2 kt fb, memang cantek..

December 23, 2009 at 2:14 PM

bestnyerr mia and mija gi photoshoot...gambar sure cun2 kan..puas hati gitu..

December 23, 2009 at 2:25 PM

wahhhh sgt2 tak sabar aku dik.... cepatttt letakkk.... tak sabar nak tgokk aksi2 yg veri kebommm debabommmmm

December 23, 2009 at 4:34 PM

senang laahh cik puan photog berphotoshoot dengan korang...korang anak beranak memang pandai bergaya & berposing :D

December 23, 2009 at 4:54 PM

waaaa... sukerr sukerrrrr sukerr!! NI lom gambar photoghraper lagii.. tak sabar nak tengok weiii!!!!

December 23, 2009 at 5:53 PM

wah dah shoot ngan linda erk. Nama hujung serupa lak kan (he he he)
wah baju mija mia shuntek2 belaka
pandai mama pilih baju tu erk, cun......

December 23, 2009 at 9:01 PM

pergh..chayok ler lieya..akhirnya ko pun berphotoshoot ngan si ummeh tu..mmg kebabom marveles kan kerja dia..skill mcm2 skill dia tunjuk...aksi2 terlampau photog...he he hehe...pedajal linda nie bagus nie...ummeh...ampunnnnn!!!!

yelah...mia bagus kan...senang tul nak snap gambar dia....jenis suka gambar pose cam ko gark...ha ha ha..mija tu same goes to batrice...alahai.....ikut mood...ari tu...last2 time baru mood dia datang...tp tu arr...tinggal baper frame jer linda amik....kalau dari awal mood dia ok..syoknyerrrr....

aku pun tak sabar nak tengok hasil ummeh nie...nak2 model kemain comel lagi....

December 24, 2009 at 9:22 AM

pandai anak2 dara ko berposing lieya...
suke aku....
fotogenik hehehe jgn fotogedik sudah....

December 24, 2009 at 10:39 AM

tu dia aksi si linda.. lipat2 gitu.. hasilnya sure meletoppp... haih cepat la.. x sabo nk tengok ni... hehheheee...

December 24, 2009 at 1:16 PM

wow..mesti cantik2 gambarnya nanti lieya..dee ni ntah bila nk buat..hihihi..

December 24, 2009 at 2:07 PM

wah mmg wonderful!!!
syok tgk...
sib baik dua badik nie mood
ok kan lieya!!!!

December 24, 2009 at 4:49 PM

bleh makeup kite lak

December 24, 2009 at 6:02 PM

mia tu terer je posink ye,lieya..
mood sntiasa ada lak tu..sporting sungguh....tk rugi wat photoshoot nie..

December 29, 2009 at 12:19 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy