Friday, April 30, 2010

hepi labour day!!!♥ ♥ ♥ ♥

hai u olls!!~~~ sempena labour day 1 mei nie...lieya & co. ingin mengucapkan Selamat Hari Pekerja buat semua..... terutama sekali buat kaum wanitayg bekerjaya ..... kite mmg wanita yg hebat sebab mampu bekerja bantu suami menambah pendapatan isi rumah dan dlm mase yg same mampu menguruskan rumah tangga.....cayalah semua!!~~~




+。☆*゜+。.。:.*.゚ ゚¨゚゚・*:..。o○☆゚+。
~jom layan pic mija yg hepi sokmo nieh~
+。☆*゜+。.。:.*.゚ ゚¨゚゚・*:..。o○☆゚+。













tomey2 kan....tu pasal ini bodak selalu kene comolot ngan aku ....wakkakakakak



dah tu ajek.....wakakakakakk!!~~~



**abis keje mao balik johor terus, senin wa cutik....yahuuu!!!~~~


Wednesday, April 28, 2010

gediks ke kalo camnie?!!!~~~~

mood aku majuk :11:ni ari nie....mia ar buat aku merajuk.....haa tgk pic aku majuk...muke2 pun naik merah hah wakakakaakak (telebit edit maaaa hahahahah)

nak tau ape pasat aku majuk..... mlm tadi ar...punye khusyuk aku dok menampal....mengopek....membelek something..tetibe mia dtg kat aku, n ckp....
" eii mama ni, gedik laaaa...."
:24:
aku jawab balik.... "laaaa gedik ke...okey apee nie....comel laaaaaaaaa"

:08:
nak tau ape yg aku buat?....he he he he
*
*
*
*
*
*
*
*
*
V

nie laa yg aku buat....dok tampal batu2 gediks ni kat henset ngan notebook aku....wakakakak....sebok jek mia tu nak sound2 aku gediks...last2 die gak yg mintak 2-3 bijik nak tampal kat jam die heheheeheh

ceria dah hp mini aku.....hahahaahah.... hangen jek laki aku, pasni die takleh laa nak bawak pi kursus ke ape...ye ar, kang tetibe jek pelik lelaki gune yg berbatu bling2 ni bagai hak hak hak

murah jek pun batu2 star ni...setepek rm2.90:12:....

nie seb baik pakai nokia ajek...kalo pakai iphone idak lee aku menampal...sayang wooo hahahaahahah

haa dah cun dah kesayangan hati aku nie (pada mate aku laa ) :17:hahaahahah

kat dlm hp tu pun aku tampal gak....lupe nak snap




** ade aku kesah:19: mia kate aku gediks...sebab die lagi gedik dari aku sebenarnye wakakaka ~~~PEACE~~~:02:

Tuesday, April 27, 2010

keje apaknye la nieh!!~~

tgk pic ni mesti sejuk jek mate korang.... jgn kate korang...aku yg tengok pun sejuk jek perut hah....solehah anak2 aku nie...amin..... cube tgk betul2...ape yg 'lain' mcmnyer......keh keh keh




nampak tak?.....hahahahaha..... nie laaa yg 'lain' mcmnyer..

*

*

*

*

*

*

*
V

korang tgk anak tudung/skarf yg mija pakai nie.....wakakakaka...asal boleh jek papanye tale kan...dah tak jumpe tu tak reti2 nak tanye aku, ni die main sauk jek snow cap arsenal die.....hahahahaahahahah





gini laa kalo papanye yg jage budak2...kdg2 pas mandi tu sesuke ati jek pakai kan baju oren, seluar hijau.....tu pasal kene siap2 letakkan baju ape yg nak pakai pas mandi...kalo tak caca marba laa mia mija nieh......hi hi hi tak kisah laa caca marba pun, yg penting tlg aku same2 uruskan anak2 heheheehehe






♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

**ari ni masuk keje lambat sikit, pi amik adik kat kem PLKN Mantin....dulu penah pegi senang jek, kejap dah sampai...arini pegi time org gi keje...hah melanguk laa time2 jem....grr...grrr....

















Monday, April 26, 2010

tudung saji mama tu oiiii!!~~~

pic mase balik dari melaka ke putrajaya yg lepas2 nieh..... kalo naik persona boleh tgk cd...tapi kat keter nie takde tv so kehulur kehilir lee mia mija boring heheheeheh






pantang hale kamera....tetap pose dulu huhuhuhu






pastu aku singgah satu kedai nak beli tudung saji rotan tu.....tgk2 kemain senyap jek due badek tu....kejap2 tekekek2 gelak.....rupenye dieorg dah lenjan tudung saji aku....jadikan bakul baby laaa.... jadik kure2 laaaa....hampeh tul budak2 nie....




dua2 sekali masuk hah dlm tudung saji aku..... maau jahanam tudung saji aku...






haaaa ape lagi budak2 ni buat...aku tgk kan ajek nieh...bagi can!!





jadikan sampan plak dah.....mendidih jek dlm dada nieh..... dah le beli 35 hengget....





amboi...amboi.... kemain santai hah!!~~~




sempat lak tu main cak cak....





riuh dlm livina ngan suare budak2 nieh.....




dah boring main, mia lari dok ngan aku kat depan.....tinggal mija sorang......





last2...mija tetdo dlm tuh sampai lee kami sampai putrajaya....ngeh ngeh ngeh....




** cepat ar 1 mei....maoo balik johor (sepupu kawin) pastu sambung cuti isnin maoo buat pasport hik hik hik

Thursday, April 22, 2010

jam kelip kelip

kalut tul aku, anak aku lik sekolah ari jenaat lepas sebok nak jam ade lampu..... jenuh aku pikir, kat mane laa ade jual.... nie mesti pengaruh kawan2 kat sekolah laa nie..... gi alamanda cari...takde pung..... kebetulan nak balik melaka kan...ajak hubby singgah tesco kat melaka jek.... selalu ade org bukak kedai kecik2 kat luar tu jual jam laaa...baju2 laaaa.... tgk2 ade jam yg dieorg nak nie...soploh hengget jek pun.....tgk ar, kemain hepi memasing dpt jam yg diidam2kan.....he he hehe








mcm2 ado... pooh la, ben 10 la....mule2 mija nak ben 10 tapi aku tak kasi hahahaahahah pakse dieorg pilih yg barbie jek wakkaakakaka kuase veto tul maknyer!!!





mia biase laaa...pink gak yg dipilihnyer.....




lawak tu kalo tgk gelagat due beradik nie...... riuh umah neneknyer....heheheheeh




ngan kazen peberet...danish.... anak kakak ipar sebenarnyer...




layan ar video budak2 kepochi nieh....mase ni nak on the way gi Umbai laaaa.... ingat tak tragedi nie....... heheheeheh last2 kuyup masing2....hahaahah


video


** semalam balik sekolah, budak2 ni request nak beg yg boleh tarik tu plak......
adus!! mcm2 hal anak2 ~~~~





Wednesday, April 21, 2010

1 Malaysia!!

gambar2 ni ekceli mase balik melaka sabtu ngan ahad lepas...... singgah kat Klebang jap..... saje tgk kawasan pantai klebang.... pantai ni baru jek ditambak......dulu lalu kat jalan, sebelah jek nampak air pantai....ini dah jauh dah pantainye....katenye nak dijadikan goldcost melaka kat sini.....nak bina hotel snow world lah...mcm2 laaaa.... kebetulan nampak stage 1 malaysia nie....ajak hubby singgah jap...amik2 gambar.....




besar tul 1 malaysianye...kecik coet jek mia mija hah heheeheh




panas terik waktu ni heheeheh...gigih budak2 ni sengih heheheheeh




gedobot aku .....




omaknye nak enterprem gak.... gambar2 sume amik dari bawah sebab nak kan 1 malaysia tu.... resultnye muke nampak gedobot dari biase hahahaahah tanak ngaku tu dah tembam!!~~





kami 1 Malaysia!!




dan2 tu laa jugak nak posing tunjuk 1 malaysia huhuhuhu




angin kuat gile .... abis serabai rambut mia heheeheheh




asek2 omaknye jek posing, bagi la can apaknye plak heheheeheh




anak dare getis dan papa yg kontrol macho heheeheh





ngengade mija tu...cubeet kang pipi tuh!!~~




dah2...jom balik..... dah bepeluh ketiak dok panas2 nieh





haaa tgk....dah byk ditambaknyer...lepas ni maju laa kawasan nieh...



itu le citer pantai klebang...aku suke lepak sini sambil pekene aiskrim calung tuh...sonok dok melaka nieh.....

** tu pasal lepas pencen nanti, konon2nye nak dok melaka kot.....huhuhu~~~~

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy