Thursday, April 7, 2011

dah lame tak masuk A&W...

A&W dah lame kooo tak masuk.....bukan jual mahal tak mo masuk..dah balik2 si mia nak kfc...tak kfc mekdi......so A&W ni ala2 tak nampak jek gituuuu kat alamanda nie heheheeheheh.....ni gara2 tekak ni dok meracau2 nak minum rootbear float tu gigih heret mia mija masuk sini...ikutkan dieorg dah jeling2 mekdi....lagi plak ade hepy meal dpt menan burung rio tu  kan huhuhuhu......tapi dah kuase veto maknye pegang.....tak dapek le koo nak masuk mekdi.....tgu lain ari ar!~



mia miot!~




mia ckp "yg ni tak sedap ar mama, sedap lagi mekdi punye kentang"...saiko aku la tuh!





aku tak heran menu lain....ni jek aku heran kan.....2 gelas aku sebat sorang! pelik 2 gelas masuk perut tak rase plak sengkak.....tapi rase puas sgt2...




dah mcm di pam2 aku nie....huhuhu



hotdog ni tak sedap ar...aku mkn segigit jek....selebihnye en papa laa tukang perabih kan...





bising2 ayam tak sama mcm kfc tapi licin gak bedal!






mija wif papa...







dah abis mkn sume baru leh minum air heheheeh...mmg tu aku ajar dari dulu so byk le dieorg akan mkn bile tak bersulam air kan......ajar jek anak camtu, tapi maknye dok sulam2 air hahaahahahahaha






sebenarnye takde mood nak update blog arini, sebab pagi tadi aku sakit perut membuang 4 kali.....lepas tu tgk2 ade tanda sikit......ni pun sebenarnye tgh dok catit kontraksi....tapi aku tak tau la kontraksi ke ape....sebab sakit tu dtg ngan baby mengeras sekali....mase mia dulu takde plak mengeras2.....so ni standby jek ni......sakit dah 10 atau 5 minit sekali...berdesup ar pi spital.....
get ready tuk push...push...& push huhuhhu....








**mia mija gi pusat sains negara tgk pameran Dino Alives ari nie.....ikut school trip...jgn melalak tgk dinosor2 tu udah lerrrrr!!~
















34 celoteh sahabat

owh lieya dah ada tanda, tak lama lagi ni..aku yg nervous tau. Apa2 pun doa byk2 semoga semuanya dipermudahkan..

last sekali nieda mkn A&W masa jumpa ko dekat ikea. MEmula nk mkn kt ikea je sekali ramai giler org, so mkn A&W kt ikano. Boleh geng dgn laki aku, giler rootbear float

April 7, 2011 at 9:10 AM

ena pun dah lama tak p situ.. huhu.. kalo p ari tu jugak la yg diidamkan.. hihi..

ena pun cam lieya.. ajar anak tak minum sulam air.. tp dak irfan tu susah sikit.. kakak dah ok la..

April 7, 2011 at 9:21 AM

br plan nk pi terai yg "exxtttrraaa looong coney dog" tu, ekekek..
baik nyer promot dgr dlm radio.. heheh..
sy plg suke kt anw ni float die r... mmg best, letak eskrem.. zmn skola dlu, plg skolah trus ke anw.. heheh, rela tak bajer kat skola, semata² nk pekena float.. =)

April 7, 2011 at 9:23 AM

dah start sakit yer....tak lama lagi la tue kak...eh...atie nmpk plastik onebabyworld....kt alamanda ada kedai tue ker?...heheh

April 7, 2011 at 9:49 AM

dah sakit ek lieya? tak lama la dah tu. gud luck tau. moga selamat dan dipermudahkan semenye.

yg sosej lieya ckp tu coney dog ek. mmg tak sedap la. aritu penah mkn skali je. sampai bile2 tanak dah. hehehe

April 7, 2011 at 9:53 AM

Wah Mia tak sedappp erk?? Meh kasi auntie, auntie kasi habis punya no problem....hehehe...seronoknya lieya mkn kat A&W...kat sini rasa kak nur dah lama tak ada A&W...huhu.

April 7, 2011 at 10:02 AM

jaga2 tu lieya dah nak sampai masa baby keluar.. tarik nafas panjang yer..

Akak klu ke a&w mesti pekena waffle aiskrem dia.. sedappp..

April 7, 2011 at 10:30 AM

mak oiii...aku suka sngt A&W rootbeer float tu..kat situ aku pun suka yg tu jer..yg lenlain kurengg..

Lieya...dah dekat sgt tu masa ko nak bersalin. Aku pun masa amjah kuat sgt mengeras bila dah dekat2 nak beranak tu. 2 org atas tu takde pulakk..sindrom perut mengeras anak ke 3 kot hehe

April 7, 2011 at 10:41 AM

hi.hi.hi...yg pnting abis dibedal....

April 7, 2011 at 10:42 AM

aku rse mlm ni ko bersalin kot...hehehee...aku doakan ko n baby selamat k...tenang2 kan pikiran jgn gelagabah..eh anak2 ko sape yg jaga kalo ko kat spital? hopefully smue selamat k...

April 7, 2011 at 10:45 AM

x lama lagi bersalin la tu lieya...semoga segalanya dipermudahkan yer...

April 7, 2011 at 11:05 AM

uihs.....A&W lagi best oooo mia....ha ha ha

ko tahu lieya..aku kalau pergi KL..sure singgah A&W kat restoran jejantas air keroh tu...tapau float and moza burger...burger dia sedap wei..kentang goreng curly dia pun sedap...

hope semuanya selamat k lieya

April 7, 2011 at 11:12 AM

dah keluar tanda tu.. ready ye lieya.. semoga berjalan lancar

April 7, 2011 at 11:13 AM

perghhh 2 gelas sebat sorang2 memang dasyat...

April 7, 2011 at 11:43 AM

Mak Ai...dua gelas perabih sesorang?..terrornyer...

I pun dah lama lah x menjejakkan kaki ke A & W....

April 7, 2011 at 11:52 AM

ha... makan ape aje yang teringin skang ni... nnt dah kena pantang lama.. hehehe

April 7, 2011 at 12:05 PM

wahh lama tak pekena tue a&w cedapnyerrrrrrrrr

April 7, 2011 at 1:43 PM

ish2.... tp sesekali layan a&w syok gak... dia nyer rootbeer tuh walau aku tak berapa suke yg ada floot tp ttp best....

buger dia pun lain dr mcd ngn kfc kan...
kite nntikan apakan yg terjadi pada peserta yg menengok dino alives itu heheh

April 7, 2011 at 3:05 PM

dapnyer float. leleh air liur tgk. dpt gak ko kan. di saat aku type ni ko kt dlm labour room. mebi tgh push2 kot. semoga semuanya selamat k.

April 7, 2011 at 3:25 PM

haa dah ada tanda .. x lama dah tuu dik :) hoyey upss terlebey sudah akak nie kekekke :) semoga selamat dikk jgn lupe btahu tau ..:))

wah2 sempat layie tuu makan A&W .. haa akak pun dah lama x makan .. dengar cerita dah nak bankrup .. dia kuantan punya cawangan kutt .. akak duk teringin conney dog yg baru tuu .. camner rupenyeer erkk :)

suke float tuu .. huhuh best2 :)

April 7, 2011 at 3:48 PM

pun dah lama tak layan A&W floot beer ni..

tiba2 tekak ni rasa mengidam plaks! grrrr

April 7, 2011 at 3:51 PM

Akak kalau gi A&W sebab nak minum rootbeer float tuh jer.. tah ler buat sendiri cam tak sesedap kat A&W..

Bagus laa Lieya trained anak2 tak minum masa makan.. iye laa bila dah minum byk makan dah kurangkan.. patutlah 2 anak dara nie berselera je makan..sampai licin.. :)

April 7, 2011 at 5:23 PM

best A&W Coneydoug...sedap tak?
Resepi Masakan Terhangat Sekarang!

April 7, 2011 at 8:26 PM

dah lamanya x makan A&W......susahla nak cr kt cnie..huhu....

tahniah kak atas kelahiran baby dayyan yg comel tur...selamat berpantanh yerk :)

April 7, 2011 at 8:50 PM

A&W dah lama tak makan . akak suka float sedap. Burger A&W best sikit dari Mcd. Jaga-jaga sikit Lieya , lepas ni kena kurangkan aktiviti berjalan, dah dekat nak bersalin tu.

April 8, 2011 at 1:31 PM

huiii....mmg tempting la....best tul....u dah bersalin ke?

April 8, 2011 at 2:24 PM

lieya tahniahhhhh dapat bb boy semalam.......selamat berpantang yer

April 8, 2011 at 2:39 PM

masa sy komen nie..leiya dahs elamat bersalin dah...alhamdulillah..

kat a& w paling suka curly fries dia...

April 9, 2011 at 12:07 AM

terliur tengok float tu

April 9, 2011 at 12:44 PM

huhuhuhu....aku pun baru makan a&w tu....lame tak try ...... bile teruje ngn iklan baru tu,sampai terngiang2 dlm mimpi...hehhehehehe..

April 9, 2011 at 1:25 PM

lau kat A&W ni kak wa mkn curly fries dia jer

April 11, 2011 at 2:03 PM

zaman budak2 dulu je pernah masuk A&W ni....lama betulll

April 11, 2011 at 2:19 PM

Lieya..!! betul ke dah selamat bersalin tuh!! alhamdulillahh..!! TAHNIAHH..!! tak sabar nak tengok adik mia & mija nihh!! cepat hadpett!! ehehehehhe

April 11, 2011 at 5:22 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy