Friday, January 18, 2013

miamija si flower girls....


salam jumaaaaattt...salam setia hujung nyawaaaa hahaahahah...amik mood sbb skrang tgh layan online cite nie plak ....nak tgk kat tv3 tu selalu skip2 sbb time magrib kan...byk keje nak buat time tuh....
haaaaaa!!! aritu korang dah tgk si mija tegedik2 dengan baju oren lip lap lip lap kembang2 die kan.....arini jom tgk  due beradik ni plak bergabung tenaga menggediks he he he...ekceli ari ni nak cite pasal mia mija jadi flower girls....hmmm ckp pasal flower girl ni si mia mija mmg suke gileee..sebab time ni laa dieorg dpt demand nak make up...ekceli ni wedding opismate aku .... ain namenye...die minta miamija jadi flower girls mase die bersanding nanti....hmmmm budak2 ni dpt tau mule laa menggelinjang hah...sukeee laa dieorg dpt pakai baju cantik makeup2 n gediks2 iring pengantin he he he


*
*
*
*
*
*
*
V


mak pengantin tengah gosok baju pengantin....eh silap2...mak flower girls tgh gosok baju minah2 flower girls heheeheheh...baju cantik ni pengantin yg sponsor...thanks ain...moga murah rezeki korang lakibini....



tadaaaaaaaaa...dah siap make up....letih layan demand budak2 nie...nak mate biru laaa...nak mate pink laaaa...nak pakai celak laaaa...nak lipstik mcm barbie laaaa....eh korang jgn pelik2 tgk si mija sengih mcm tu..tu mmg peel die menyengih kalo mulut ade lipstik hhahaahahah



ikut plan nak cari bunga2 pastu letak kat kepala....tapi last2 tak jadi sebab cari bunga yg sesuai tak jumpe2.....tgk headband yg ade dlm simpanan, rase2nye yg ala2 topi tu sesuai bangat!



so ini laa flower girls yang dah siap heheehehehe...




layan posing miang due badek ni dulu heheeheheh




auww!!



flower girls tak mo makan langsung sebab takut lipstik ilang hahaahahah....dah standby nak iring pengantin nieh....



ok...get ready ...tgu mase jek kompang dipalu nieh....wedding ni belah pompuan...berlangsung kat dewan presint 16...




selamat pengantin baru buat cik ain dan uncle nadz  dari miamijadayyan..semoga bahagia selamanya dan cepat2 ade baby...amin....



kelaassss flower girl skrang...main sembur2 bubbles hah.....comel jek tgk...





ade video ciput aku rakam ni hah....



lepas berarak, flower girls jadi dayang2 lak dok atas pelamin heheheeheh nasib baik budak2 ni mmg dah biase jadi flower girl ....



dah abis job, baru le budak2 ni nak makan nasi heheheehe....kalo tak sebelum ni sayang noo lipstik tu ilang....lawak tul!



seb baik la gedek2 tak mengaruk2 nak bubbles ni jugak...kalo tak terganggu kerja flower girls hah....




kek pengantin yg comel n sweet....







pengantin baru yg comel....semoga korang cepat2 bertiga yeak...amin






comel isi goody beg...ade cookies, air dan surah yassin...



nie plak pic mase kat umah belah pengantin lelaki kat banting.....majlis kawin paling lambat kiteorg balik sebab makanan semua sedap n mcm2 ado....aiskrim, lori cendol, tempat apam balik...adoi sengkak perut....



pengantin yg ceria heheheeheh


so ade sape2 nak booking miamija jadi flower girl?....upahnye sediakan gaun cantik2 jek heheheeheh
pastu belanje mak pak die makan nasi minyak pengantin due pinggan hahhhahahaah
hepi weekend uolss!!





**  aku suruh si mia join tekwando kat sekolah....sebab geram tgk budak2 berlatih smart ngan uniform....ishhh die tolak mentah2 pelawaan aku...katenye nanti tak gegirl....takpe2, mija darjah 2 kang aku suruh join...die tu ala2 ganas sikit..sure nak....





40 celoteh sahabat

suka nau tgk diorg posing yg gmbr no 6 tu..hikhik..pndai betul..menurun mama dia lah ni ye..

untung org skrg kahwin siap flower girl..kami kawin dlu nan ado pon..hukhuk

apa2 pon miamija mmg comelllllssss

January 18, 2013 at 9:08 AM

ain dah kawin....dulu atie ada baca blog dia masa dia baru putus tue...skang dia dah tak aktif blog ker kak....

bestnyer ada anak gegirl nie....bleh bergaya sakan....hehehh

January 18, 2013 at 9:12 AM

hahahah... aku rs semua budak2 bila pakai lipstik mesti mulut camtu kot ko.
ala cutenya flower girls now kan? sembur belon je. very brilliant idea.

dun worry le ko. mia tu girly2. nanti ko soh mija. sure dia nak berkuntau2 ni.

January 18, 2013 at 9:20 AM

hehehe~ala..dah kwen baru kenai akak..klu x..leh ar..hehehe~

January 18, 2013 at 9:26 AM

wah, comey duaorg anak dara nie..

January 18, 2013 at 9:30 AM

alahai comelnya 2 beradik tu ha..aku ske tgk budak pompuan yg pakai gown ala2 princess ni..very the gegurl hhheeee

hadi pun tak nk join tekwando..boleh plak dia nk belajar silat katanya..aku ske uniform tekwando lg hhheee

January 18, 2013 at 9:37 AM

Mana gmbr omaknya..?!!
Hehe

Dayyan takmo jdk flower boy? :)
Baju pengantin dua2 belah kenduri cantek2 =)

January 18, 2013 at 9:38 AM

comel sgt!!!

January 18, 2013 at 9:44 AM

time kenduri nie ieyda ada kat kedai husband sebelah dewan tu...xtau lak miamijadayyan ada kat situ, kalau xnk tumpang 6 kaki join main buble tu...hihiii

cantiklah flower girl akak tu...

January 18, 2013 at 9:50 AM

cantik bajunya kak...sesuai..:)

January 18, 2013 at 9:51 AM

cantiknyer dak dua orang ni...

lieya.. akak pun suka tgk bebudak buat latihan teakwando ni.. rasa macam konfiden tinggi je..

January 18, 2013 at 9:53 AM

gojesnya anak2 dara mu ini Lieyaaa oiii..!!

aku tengok mainan2 pun elok je tersimpan macam baru beli. Untuk la dapat anak dara yg reti jaga barangggg.. kalau I hmmmm..... tau2 bila tanya mana mainan, angkat bahu cakap bibik simpann.. ntah mana2 peginyaaa

January 18, 2013 at 10:03 AM

selamat pengantin baru utk kawan lieya.. semoga kekal bahagia sampai ke syurga.. amin..

memang comel dua badik nih.. sesuai sgt jadik flowergirl.. :)

January 18, 2013 at 10:04 AM

kelassss gitew.. main tembak bubble jek skang nih

January 18, 2013 at 10:09 AM

wah2 .. comel mia mija .. geram akk tgk dik !
cantik baju .. x menahan tgk topi bulu tuu .. vouge ngalah perantin ! muhahahah ... ;)
budak2 memang suke ..

anak2 akak merasa sekali sahaja jadi pengapit nie .. masa adik akak kawin .. lepas tuu x dah
sbb si kakak dah x xder size ekeke ;)

January 18, 2013 at 10:36 AM

Lawa dress ur gegurlz la
Syok nyer ader gegurlz blh share Minat ngan mom gituew
Craving nasik mintak org kawen la plak
Nangesssss。・°°・(>_<)・°°・。

January 18, 2013 at 10:42 AM

comei2... nsb tkde flower boy kalu tak suruh si dayyan join gak...

aku baru pasan si mia tak suke ada jambul2, si mija suke jambul camtu...comei je dua badik tuh...

January 18, 2013 at 10:50 AM

untung dapat dress cantik tu....
pandai dorang kan jadi flower girl...
leh dok dendiam....

kalo sapphire fail...
dia tak reti dok diam, aktif....

yg bubbles tu pun best...
something different kan...

selamat pengantin baru to them....

January 18, 2013 at 10:56 AM

ooo niler dia flower girls yang sedia berkhidmat.. mak dia ler yang makeupkan yerk.. anak akak kalau jadi flower girl , adik2 sepupu yang kena makeup harap mak dia takderler...

sekarangni memang pakai bublestu baruler berseri2 majlis

January 18, 2013 at 11:04 AM

cantiknya miamija jd flower girls tu...hehehe:-)

January 18, 2013 at 12:01 PM

Sungguh kellasss mia dan mija ni. Cute dan pandai senyum serta tak takut-takut tu yg org suka.

Muka pulak macam kembar memanglah org suka Lieya. Cantik kan:)

January 18, 2013 at 12:11 PM

walaupun jadi flower girl kejap saja lieya..bila anak2 digayakan begitu kita bangga...umur beginilah sesuai buat mereka kan..kan..cantik gegurl berdua ni...

January 18, 2013 at 12:27 PM

wah comei2 nasib depa ni tak kisah...kalau ank js dulu blh utk famili je kalau org blm tentu arr menjadi...kihkih...


January 18, 2013 at 1:50 PM

Waaa memang comei miamija nih, dah nampak macam kembar pulak. Dah tu, pandai pulak bergaya. Sweet je tengok..

January 18, 2013 at 2:01 PM

salam lieya..sori bru smpt dtg sini.. entri sblum ni baca.. tp x smpt nk tinggal komen... ni hujung minggu bru free n leh bw puas2..

so sweet miamija.. comel sgt gown+headband dia. untungnyer dia leh jd flower girl.. advancenyer skarang , klo dulu main tabur bunga rampai..skaran main tembak buih sabun..tp ok per..lain drp lain

January 18, 2013 at 2:02 PM

cantiknya baju flower girls tu....jeles auntie tgk tau......lg bertambah cantik bila 2 org flower girls tu pndai brgaya....

January 18, 2013 at 2:28 PM

Wah comel je flower girl, pandai bergaya lak tu..:)

January 18, 2013 at 3:17 PM

ala cantik2 hah dua badik ni pakai baju flower girls tu...suri pernah gak jadi flower girl ni...hehehe...eh aunty dulu belajar taekwando gak..taeguk 8...satu lagi nak tali itam..mmg best..rugi tak masuk..bdn fit jer tau...takyah pk kalau makan byk..skrang je aunty pk nak kena tahan makan..sbb takde exercise dah..ehheeh..anw..dah terima hadiah tu..aku ngn suri berebut lak..hahaha

January 18, 2013 at 3:42 PM

wahhh miamija jelita sgt jd flower girl... sesuai sgt...hehe...

January 18, 2013 at 4:11 PM

salam kenal lieya..
singgah sini & follow lieya..
sudi2lah singgah belog saya yer..
Anyway, comei flower girl berdua tu..hehe

January 18, 2013 at 4:13 PM

alolo..baju dorang cantiklah..hiasan atas kepala ala2 topi ngan burung merak ke tu..sweet sgt..

btw..aku pun suruh mimi masuk taekwondo tapi tak surelah dia nak ke tidak..aku rasa kau suruh anak kau masuk sbb dulu kau taknak atau tak dpt masukkan..pandai kau eh..

January 18, 2013 at 4:37 PM

untung dpt baju free tau.....eh best gak kan idea pakai bubble tuh...kreatif gak idea tuh...headband topi tu memang sesuai, nampak outstanding ngan derang......eh suh anak dara tu join taekwondo, best ko!

January 18, 2013 at 5:26 PM

tuuu dier....kecik2 dah banyak dpt job yerkkk...yg untung mak dier jugakk kann..kannn...hehhee....comeyy jerk nmpak 2 anak dara nie jadi flower girl...

January 18, 2013 at 7:20 PM

Lieyaaa...
chubby nya mia..suka tgk dia

January 18, 2013 at 8:04 PM

Both your daughters were cute! pandai jadi flowergirl :)

January 18, 2013 at 11:31 PM

Pandai tul depa posing..cute!

January 20, 2013 at 8:36 AM

amboi...seronoknya dua beradik ni eh...

January 20, 2013 at 1:30 PM

comelnya dua beradik nih.
memang sesuai jd flower girl tauuu..comel tangat!

untung lieya ada ank dara yg baya lebih kurang..nampak mcm kembar je depa berdua ni kan.

January 20, 2013 at 9:23 PM

haha comel je tamau makan sbb takut lipstick habis. lepas ni leh pesan, kalau snyum lipstick pun habis gak tau. so jgn senyum!

January 21, 2013 at 7:15 PM

kemain lawa dedua n...dah macam kembar..

January 22, 2013 at 9:43 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy