Thursday, August 8, 2019

8 August 2019 - Eijaz Uqail turns 1




Assalamualaikum semua!


8 August 2019...special date sgt2....tahun lepas waktu jam 7lebihpagi aku tgh siap2 get ready nak masuk dalam bilik ot utk elective caesarean melahirkan anak no 4....segala macam perasaan ada, ye laa first time nak rase bersalin czer...tak sabar nak jumpe baby pun yek sebab dah lame nak tambah anak no 4 kan....tup2 ehhh tahun ni dah setahun little angel tu....hik hik hik...alhmadulillah membesar dgn sihat dan skrang dalam fasa berdiri nak berjalan..alhamdulillah perkembangan yang tak cepat sgt tak lambat sgt..semua ikut track...alhamdulillah....


memandangkan budak sorang ni gile sgt dgn didi & friends..maka kek tahun ni kite tempah bertemakan didi & friends....hehehehe...celebrate kat rumah ajek...budak baru setahun bukan paham pun kalo buat potong2 kek kat taska hahahaahah...tahun depan laa baru kite potong kek dgn kawan2 yee eijas.....ini pun sikit pun seksa nak bagi die statik pakai topi besdey tu hahahaahah....



jenuh agah suh senyum...langsung taknak sbb dah time tdo die hahaahahahah....


pelik tgk kakak2 abang papa tepuk tangan2 nyanyi lagu birthday song kikikiki


bagi can makan sendiri...ikut plan nak buat smash cake tapi bagi can smash slice cake laa dulu hahahaahah....


cubaan makan sendiri...


lambat sgt gune garfu, campak garfu gune tangan...siap pakej kek jadi cekodok kene smash hahaahahaha...pastu yg jenuh mengemas sepah2 tu aku ngan kakak2 die lee ...
 aunty2, uncle2, abang2, kakak2 doakan yg baik2 ye untuk shayer! muaaah!






5 celoteh sahabat

kejap dh setahun eijaz..happy birthday ..smoga jd ank yg soleh..seronok mkn kek tu

August 8, 2019 at 9:55 AM

alahai.... sedap lak acik nengok Eijaz mkn kek tu...
HB Eijaz, moga jd anak yg soleh dan berjaya ya

August 8, 2019 at 10:46 AM

happy birthday eijaz <3

saya singgah follow sini #731

August 8, 2019 at 5:41 PM

Happy birthday si comel Eijaz...amboii rasa nak join dia meramas kek laaa

August 9, 2019 at 12:58 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy