Tuesday, August 28, 2018

Welcome our new baby boy!


Assalamualaikum...

Hai...ape khabar semua...quick update je ni tru phone...just nak bgtau makyong dah lucut jawatan sejak 8 0g0s 2018 aritu...kikiki...now tgh menjalani tempoh berpantang dan maternity leave 3 bulan penuh kebahagiaan hahahaha....tq utk family, kawan2, followers yg mendoakan...tq juga utk kpj seremban for the lovely hospitality...kenape kpj seremban? Sebab aku teruskan pregnancy checkup dgn doc yg operate buang fibroid...senang die dah tau 'keadaan' aku kan.... 

*
*
*
*
*
V

Sape yg follow di ig dan fb dah maklumlah nama baby baru...maka kat blog pun kene lah update khas utk yg x follow lieyalatif di
medsos kan...



Alhamdulillah...misi tercapai nak anak 4 org ehehehe..just nice 2 boys 2 girls...



Beberape jam dilahirkan...mulut tu mintak nenen laaa tuu hahaha


Lahir ketika usia kandungan 38weeks 1day...kalo kate x czer, maybe nak 40weeks jugak keluar mcm dayyan...boleh cecah 3.5kg kot...x kisah lah berat berape, asalkan sihat walafiat kan...



 بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ
.

اَلْحَمْدُلِلّهِ
.
We delightfully announce the newest member of our family...
.
❤ Muhammad Eijaz Uqail Bin Mohd Shah
.
🗓 8 Ogos 2018/080818/26 zulkaedah 1439
.
🕰 9.12 pagi
.
⚖ 3.04kg
.
📏 52cm
.
🏨 KPJ Seremban
.
Eijaz - blessing/keajaiban
*kehadirannya penuh keajaiban selepas dugaan fibroid...
.
Syukur Ya Allah...




**pengalaman bersalin agak2 ade yg nak tau x hehehe...nanti2 leee ade mase aku karang ayat...yg pasti mmg pengalaman yg baru utk aku sbb 3 anak seblm ni normal, tp yg ni kene czer sebab scar operation buang fibroid aritu x mengizinkan aku normal...tapi czer aku x sakit, beza sgt2 dgn cerita yg aku dgr...alhamdulillah rezeki aku kot dgn kepakaran doc bius dan doc ishak kpj seremban...tu nanti2 le aku stori mori ye....










19 celoteh sahabat

tahniah lieya...selamat berpantang

August 28, 2018 at 9:45 AM

Tahniah....semoga dilimpahi rahmat

August 28, 2018 at 10:20 AM

alhamdulillah..tahniah lieya..selamat berpantang.lama tak ke sini.dah dapat baby boy dah dia.

August 28, 2018 at 10:30 AM

Tahniah Lieya..harituu dah komen kat FB ke IG..ni saje melawat blog Lieya..lama tak melawat. Hehe..

August 28, 2018 at 10:38 AM

Tahniah Lieya dan family...!..

August 28, 2018 at 11:14 AM

Tahniah Lieya.. semoga ibu n baby sihat2 yer..

August 28, 2018 at 11:26 AM

Alhamdulillah.Tahniah lieya..Seronok tengok orang dapat baby boy..Ada petua x nak dpt baby boy..hihih..

August 28, 2018 at 11:37 AM

Tahniah kak...:)

August 28, 2018 at 11:38 AM

@shalini khalil

Doa byk2....lg satu anak2 sblm ni mengena ikut kalendar cina...tu ikut jugak kali ni...mengena boy...tp ape2 pun atas kuasa Allah jua...

August 28, 2018 at 4:45 PM

tahniah lieya.. :)

August 28, 2018 at 7:25 PM

Alhamdulillah semuanya selamat :D semoga baby boy omey omey membesar dengan sihat dan soleh amin :)

August 28, 2018 at 11:01 PM

tahniah lieya. selamat berpantang. :)

September 2, 2018 at 2:47 PM

Tahniah Lieya.
Selamat berpantang dan moga rutin harian bersama baby dan anak2 dipermudahkanNYA.

September 4, 2018 at 8:24 PM

Alhamdulillah. Tahniah.

September 5, 2018 at 9:54 PM

tahniah Lieyalatif....semoga dengan kehadiran Eijaz akan menambah lagi kebahagian keluarga Lieyalatif...

September 7, 2018 at 12:41 PM

tahniah lieya. dan selamat berpantang.

September 13, 2018 at 9:03 AM

Tahniah Lieya....lama sungguh tak aktif blog...sekali jenguk...wah...dan berempat rupanya...anak dara dua org tu pn dah besor... Selamat berpantang lieya.

September 14, 2018 at 11:57 AM

Alhamdulillah..
Tahniah lieya..
Selamat berpantang..
Semoga baby boy dan ibunya dikurniakan kesihatan yg baik..

September 24, 2018 at 11:41 AM

wahhhh tahniah.. cantik tarikh lahirnya...

October 2, 2018 at 10:20 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy