Friday, November 30, 2018

Osaka kami datang!




Assalamualaikum semua...


Bismillahirahmanirahim.....
Alhamdulillah dipermudahkan perjalanan olehNYA....

kami bercuti seminggu lebih di osaka kali ni...first trip utk baby eijaz keluar negara juga...semua berjalan lancar...alhamdulillah..

|
|
|
|
|
|
|
V

Merasa naik MAS A350..flight baru...


Tgu dah free2 byk nanti aku update ikut hari kami disana ni...buat mase layan pic teaser dulu...


Yeay! Dayyan dpt main snow yg die nak sgt2..tu pun xpuas die kate..in sha Allah mama kumpul duit lg, nanti kite gi sapporo plak...haaa janji nak sunat jgn lupe hahahaha


Autumn yg indah di bumi jepun...


Ni lah rombongan cik kiah kami....meriah dan havoc trip...x gune agent ..semua buat and gerak sendiri...big clap utk hirda and kak mimi utk itinerary yg superb...

Tq jugak eijaz sbb behave sepanjang trip...awal2 je cranky sikit sbb aku mls layan peel ngempeng die hahaha...pastu ok...dlm flight pun baik aje...

Mcm budak beso layan katun...


Untung ko dik...first trip ko pi jepun terus kikiki

Nak tgk update follow my ig story ok...dlm blog ahkak update details jugak nanti tp lambat le sikit kikkki...xoxo!







5 celoteh sahabat

Tgk juga kat ig...
Jgn lupa yer citer penuh kat sini๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€

November 30, 2018 at 10:41 AM

bestnya.... geram nengok ko yg dh selim betul, bestla bby eijaz tuh, baik je dia yek

November 30, 2018 at 4:09 PM

Syoknya Lieya jenjalan ke Jepun. Tak sabar nak baca details lagi lepas ni. Rindunyaaaa Jepun. Sobssss~~

December 2, 2018 at 1:44 PM

yeeh entry pertama dah muncul.. best2.. comel je baby eijaz dalam bassinet tu. senang mama nak makan kan.. akak masih tak boleh move on lah jepun ni. nak repeat lagikkk

December 4, 2018 at 7:48 AM

Tgk kat ig Lieya...seronoknya
Tang snow tu yg geramm...sonok dayyan
Gud boy la bby Eijaz

December 5, 2018 at 11:52 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy