Thursday, June 23, 2011

cuti-cuti sempena father's day kami ~ part 2



moh kite sambung part 2 plak (part akhir).....hihihi.....dah lame tak update blog, sekali update berpart2 plak entry aku hah ekekekekeekek

*
*
*
*
*
V


dayyan plak nak berendam main air...tapi tahap dayyan kat sinki dah laaaa wakaakakakakak




mia ckp " sian dayyan mandi kat sinki jek hahahahha".....
suke tol gelakkan adik die, mentang2 die mandi pool best .....heheheheheh

 


dayyan ni kalo berjam2 mandi pun suke...suke main air.....




 kene gomol dek akak2nyer....



akak yg kuat gomol dayyan....kak mija lah!

 


ce tgk...abis di kobek2nye adiknye.....suke kepoci cek gigi dayyan dah kuar ke belum....ari2 lak tu cek...adus!!!

 


saje gesel2 jari die yg kecut tu kat dagu dayyan.....nak bagi dayyan geli.....hehehehe


mlm tu keluar jap pi cari burger...tingin nak mkn burger otai...tapi takde la plak......

 


nyum...nyum...


ingat nak terjun pool lagi mlm tu...tapi air sejuk gile babeng....so lepak main game jek ....


papa layan tv...mija layan tab.....


dayyan layan matoooo ekekekeke...mcm die pun terjun pool same kepenatannya heheheeh

kul 6 setengah pagi jam loceng comel aku ni dah memekak hahahahah...siap2 ar kiteorg pi bekpes, sedap2 menu kat sini tau...sengkak perut mkn bekpes......naik jek bekpes budak2 ni main air lagi dlm 3 jam.....sebelum nak check out balik.......


tepi...tepi.... little CEO nak pi miting ekekekeke....



kene penyet ngan mama...hehheeheh


tuan CEO nangis tak mo pi miting eekekekeekekek






 jenuh nak panggil naik...adoi budak2 ni...mase ni dah kul 11...lagi sejam nak check out...





si monggel aku!!~


pandai dah sembur2.....tiap2 ari mama die kene mandi susu huhuhu...


otw balik putrajaya singgah beli durian musang king kat salak tinggi.....suke aku mkn durian skrang ni...membuak2 susu dibuatnye....tak sangke ..durian pun boleh jadi milk booster......


tu aje laa cite cuti2 kami sempena father's day kami....first vacation tuk dayyan jugak.....gambar byk lagi tapi byk kat fb laa aku upload....ape pun....hepi father's day buat papa....terima kasih kerana menjadi papa yg cemerlang dan terbaik buat kami.....emmmuaaaaaaahhhh mamamiamijadayyan love papa to the max!!!~
kami akan ke the legend international water homes lagi next time...next time nak dok water chalet plak.....insyaallah.....








**bende best yg terjadi lepas kami balik dari vacation ni ialah.....dayyan dah boleh tido tak berbuai....yeay!!~













21 celoteh sahabat

canteknyer romper tu... ceo junior, comel sangat

June 23, 2011 at 9:30 AM

huhuhu...lebat ar rambut anak bujang tuuu...jeles mak...

June 23, 2011 at 9:31 AM

bestnya lieya ada private pool sendiri..terus aku search psl the legend international water homes..mana tau boleh pergi nanti

June 23, 2011 at 9:50 AM

wah lya pun rs nk p lg..selesa n rasa x nak kua..sarapan kat situ mmg cedap2...hehhe..superb..akak..update tarikh keramat..x da bday dayyan la kat situ..heheh

June 23, 2011 at 10:29 AM

Hepinya kowang! Best tengok...
wei, aku geram la tgk dayyan. rasa mcm nk geget2 skang ni jugak! camno ni??? huhuhu

June 23, 2011 at 1:03 PM

bestnye..siap ape private pool..irfan dan sayyidah mesti suka ni...nak memujuk2 mr. irwan la..hehehe

June 23, 2011 at 1:24 PM

Bestnyer tempat ni...siap ader private pool lagi.....

Psst : berapa hinggit 1 malam?...

June 23, 2011 at 2:01 PM

hensemnya dayyan

June 23, 2011 at 2:40 PM

alooor cayunk2 adik kakak2 yeeeeeeeee soo sweet pic tuu dik .. akak suke ..
miss kat mereka2 nie .. terutama dayyan .. kejap je dah nampak besar bdn dia .. ekek dah nak kena berdiri pulak tuu :)

ermmm bestnya kat sini memang ada private pool kan .. x silap akak rate satu bilik dlm 650.00 ++ kan .. :)

June 23, 2011 at 2:56 PM

aloha

this hotel looks very nice

June 23, 2011 at 3:52 PM

pes of all, epi fathers day to mr. shah.. =)
waaah, sgt ensem la dayyan nk pi meting, siap ngan neck-tie tu.. cayalah..
lieya, siyes.. mmg dr dulu lg gue kepingin sgt nk melepak situ.. skali check rate, mmmm.. leh tahan gak rege semalam..
hohoho, kalo alya duk situ.. konpem terjun kolam sokmo lah.. =)

June 23, 2011 at 8:22 PM

nakal lagi lieya dari simija ngan mia, usik dayyan.habis penyet pipi budak tu ko kejakan. muka dayyan cam ayah dia. time cik ina dullu tak de romper cam tu siap ada tie.

June 23, 2011 at 10:00 PM

suka tgk rmabut mia..pnjang mngurai...nmpak ayu sangat...bilalah rambut darissa mau pjg gitu....

comeynya dayyan nk p meeting..hehehehe

June 23, 2011 at 11:55 PM

b'kenan lah dgn rompers dayyan ni...:) nak gak bagi firas jd CEO...ngeeee....

ala..lieya bestnya dayyan dah blh tido x yah buai...firas x blh lah..kakak2 tu kepochi...x leh lena tido si adik klu x masuk dlm buai.....


p.s: t'ingin nak gandingkan miamijadayyan n myafiqafiras dalam satu pic.....^_________^

June 24, 2011 at 6:36 AM

alahaiiii comel jer CEO tecit tu kan....makin montel......

June 24, 2011 at 9:32 AM

akak pun suke bedung guna kain pelikat atau kain batik.. rasa macam kuat je.. kain bedung baru guna 3/4 bulan dah tak boleh nak bedung.

June 24, 2011 at 12:09 PM

elok jek bedung dak dayyan ngan kain pelikat.. kemas... dulu dok bedung dak zahirul ngan kimi.. x sampai 5 minit tangan dah kuar..

June 24, 2011 at 4:57 PM

wahhhh...budak motak dah ada rmbt daaaa...suke2...dayyan dah tak yah berbuai ek...bagus2,senang lieya pasni (^_^)

June 24, 2011 at 5:32 PM

lame tak jenguk sini lieya..huhuhu

pandai si papanye mandikan dayyan ye walaupun dalam sinki jek camtu...

beznye bercuti camni..

June 28, 2011 at 2:58 PM

wah...dayyan dah besar...akak dah tgok twins Lisa?dah membesar jugak...25hb nanti genap 2 bulan...

July 6, 2011 at 11:10 AM

bru tahu makan durian pon blh jdikan milk booster. saya hri tu x berani makan durian. takut bby panas la apa la. sampai skrg x mkn durian lg

sbb msa kt jb dlu, ada ank mmber. ntah mcm mna kisahnya, tapi mamanya kata dia makan durian la. lps tu bf ank dia. tak lama lps tu, bby kena admitted. lama juga.

itu yg saya jd terbawa bawa x berani nk mncuba.

December 10, 2015 at 2:32 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy