Wednesday, October 7, 2015

Nural's Secret Miracle Booster Cream


Assalamualaikum.... adoiyai musim2 jerebu ni liat betulll nak update blog....cerita ade tapi malassnnyer lahai nak edit2 gambar buat entry..... tapi rase rugi plak tak share ngan korang pasal satu produk hebat nieh.....gigih gak le aku siapkan entry ni laju2 ...bende baik kan kene share laju2 ngan kengkawan..... jom layan produk ape aku nak share nieh...

*
*
*
*
*
*
V



tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... ni la yg aku nak share Nural's Secret Miracle Booster Cream ...makanan hebat untuk kulit kite......



 aku suke Nural's Secret Miracle Booster Cream ni sebab konsep die mudah n tak renyah.... ye laa aku tak rajin dah mcm dulu2 nak pakai krim siang lain, krim malam lain, serum lah, booster lah, kologen lah..... ni satu produk ade semua fungsi....senang kerja aku.....



cute jek botol die kan....botol pun friendly user ... pump sekali je....cukup utk satu muka.... yg paling best, cream die cepat absorb kat kulit n tak melekit..... pastu bau die sedap sangatttttt.... biasenye aku pakai time nak tdo lepas cuci muke bagai.... kang anak2 aku nak masuk tdo akan salam n cium pipi aku mesti puji bau wangi kehkehkehkeh......



ni testimoni aku sendiri lepas guna 3 hari....yups 3 hari je uolls!! tgk jerawat aku tuh.... lepas 2 hari dah kecut.... 3 hari dah clear....adoiii nape laa tak jumpe produk ni mase anak dare dulu..... ye!! mase jaman anak dare muke aku tahap jerawat bersuka ria naik mencanak2..tensi oi!.. so far skarang aku dah guna dlm 2 minggu, aku perasan whitehead aku dah kurang.... tinggal pores jek laa nak kasi kecik nieh.....i put my trust on you Nural's Secret Miracle Booster Cream hehehe.... so far aku pakai mmg takde langsung pengelupasan so bahan dalam produk ni in sha Allah tiada bahan terlarang kementerian kesihatan.....


 Meh bace details produk...utk pengetahuan kite bersama :
  • Satu lagi produk 💯% Bumiputera telah berada di pasaran. Produk ini telah mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia, Halal, dan pengilangan berstatus GMP.
  • Miracle Booster Cream by - NURAL'S SECRET - Your trusted skincare solution
  • Anda akan memiliki kulit wajah yang cantik semulajadi dengan menggunakan Miracle Booster Cream secara konsisten.
                💯% Lulus KKM : NOT150703745K
                💯% Buatan Malaysia
                💯% Halal
                💯% Tanpa bahan terlarang
                💯% Tanpa menghakis kulit

  • Mengunakan bahan-bahan semulajadi yang diambil dari bunga dan tumbuh-tumbuhan. Tidak mengandungi bahan-bahan merbahaya yang dilarang dalam produk kosmetik dan penjagaan wajah. Tidak menghakis kulit. Sesuai untuk semua peringkat umur dan jantina. Juga sesuai utk semua jenis kulit.

  Fungsi:
  •   anti penuaan
  •   anti kedut
  •   anti jerawat
  •   melegakan radang pada kulit
  •   mengandungi enzim yang melahirkan kulit sihat
  •   menghalang pertumbuhan bakteria yang menyebabkan jerawat
  •   membantu menghilangkn parut
  •   melembabkan kulit
  •   menjadikn tona kulit sekata
  •  mengembalikn keanjalan kulit
  •  membersih dan mengecilkan liang roma
  •  memudarkan bintik hitam

 
  Ingredients / Kandungan:
  1.   Aqua, Sodium Hyaluronate, Olea Europaea (Olive)
  2.   Fruit Oil, Arctostaphylos Uva Ursi (Bearberry)
  3.   Extract, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf
  4.   Extract, Aloe Barbadensis (Aloevera) Extract,



tak yah ragu2 mmg sah Nural's Secret Miracle Booster Cream mendapat kelulusan KKM


so far produk mendapat feedback yg bagus dari pengguna, jom bace testimoni mereka yg dah cuba....

(testimoni 1)


(testimoni 2)

(testimoni 3)

(testimoni 4)


(testimoni 5)

bagi kaki2 bisnes yg nak rebut peluang jadi agent produk Nural's Secret Miracle Booster Cream boleh le hubungi details kat bawah..bagi yg berminat nak cuba produk ni pun boleh sms/call/wasap nombor di bawah yeak.... tak salah cuba n support produk bumiputera...harga di jamin mampu milik!

19 celoteh sahabat

Macam menarik jer...Aku ni cepat betul terpengaruh tau haha

October 7, 2015 at 9:17 AM

produk bagus ni lieya... sesuai dgn kita2 yang dah meningkat umur ni... muka sensitif sangat....

lepas ni mesti lieya bertambah jelitas gitu.... :)

October 7, 2015 at 9:48 AM

1st time dengar nama produk ni. Ketinggalan betul kan. Serasi dengan lieya lah tu. Makin cantik berseri lah lpas ni ☺

October 7, 2015 at 12:02 PM

Kenapalah kakak baru tahu tentang produk ini Lieya
Macam tak pernah nampak pulak
Kalau baca testimoni tu bagus nampak
Ini kalau anak kakak baca mahu dia sibuk suruh mamanya membeli utk dia.

October 7, 2015 at 12:40 PM

review ko cukup lengkap
apa pun produk, murah ke mahal, brand apa pun
serasi ngan kulit kita, dah kira ok

October 7, 2015 at 2:14 PM

baru jew tahu ;) tq sharing
nanti nak usha website dia

October 7, 2015 at 3:52 PM

Wah.. lebih cun la Lieya lepas ni.. pakai ni makin macam anak dara le rupanya tu.. haha..kerap lagi penuh entry gambar selfie la

October 7, 2015 at 8:49 PM

Macam menarik je..
blh la kita cuba dan recommend pd adik beradik juga ni..
Thank a lot lieya sbb buat review.. :D

October 8, 2015 at 8:17 AM

Macam best dan menarik je..hehe

October 8, 2015 at 8:33 AM

kalau serasi ap salahnya teruskana penggunaannya, kan ! bukan mudah nak cari satu satu produk yg serasi dgn kulit kita

mmg nmpak jerawat akak dh kecut
in shaa Allah lps ni pores pula akan mengecil

October 8, 2015 at 8:44 AM

wah mmg ketara nampak jerawat tu kecut tu

October 8, 2015 at 9:15 AM

Betul tu Lieya kalau ada produk yg 10 in 1 memang rembat yang tu je kan Lieya..... Tp mak, sanggup je pakai yg asing asing tu Lieya, maklum le pendapatan mak yg tak berapa nak ada haha.....
Mahal ke tidak tu Lieya? Sure mahal ek... Alhamdulilah OKje tak de jerawat tap ada jeragat....huhu...maklum le dah kilauan haha

October 8, 2015 at 9:29 AM

Betul tu Lieya kalau ada produk yg 10 in 1 memang rembat yang tu je kan Lieya..... Tp mak, sanggup je pakai yg asing asing tu Lieya, maklum le pendapatan mak yg tak berapa nak ada haha.....
Mahal ke tidak tu Lieya? Sure mahal ek... Alhamdulilah OKje tak de jerawat tap ada jeragat....huhu...maklum le dah kilauan haha

October 8, 2015 at 9:52 AM

Kalau dah serasi dengan kulit san kesan memeberangsangkan memang akan setia la guna produk yang sama..fungsinya pun byk dalam satu.sesuao sangat untuk org yg malas tempek cam saya..cuma harganya tu kot mesti mahal..berapa ekk..tak tnya pun dh tau dah mesti tak mampu beli.hahaha..

October 8, 2015 at 11:52 AM

wow...nampak berkesan tang kecut jerawat tu...hehehe

October 9, 2015 at 10:10 AM

BEST product!

October 21, 2015 at 9:51 PM

menarik...
bru tahu ttg produk ni

October 26, 2015 at 7:54 AM

jujurnya tak penah tahu produk ni

November 17, 2015 at 11:28 AM

Akak pun ada habit tau, Lieya. Kalau beli produk yang ada bau wangi, lagi akak suka. Laju sikit habisnya kalau suka pakai hari-hari! Akak pun dah tak rajinlah nak tempek pelbagai cream sekali pakai. Patutnya bila dah tua ni lagi macam-macam kena tempek kat muka nak bagi awet mudakan!

November 26, 2015 at 4:14 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy