Monday, July 25, 2016

dab pose miang2 kami ekekekeke


Assalamualaikum...salam isnin semua!!


dah sarap?..arini aku sarap bihun goreng dgn hati ayam...dok pulun mkn bende2 yg tambah darah jek laa aku nie...sape2 yg polow ig ke fb tau dah le sakit ape aku...tapi takpe, nanti aku akan story mory dlm blog jugak...utk perkongsian kite bersama....korang boleh share tips n petua, aku plak boleh sampaikan tips n petua yg aku tau...sharing is caring gitu....arini kat kkm ade jamuan raya...tapi tak kuase le aku nak pi (malu tgk depa dok berebut2 amik mknn..opss!)...mlm kang ajek pulun puas2 pergi jamuan raya pptd ikut laki aku heheeheh...harap2 ade durian mlm ni!!...

*
*
*
*
*
V

takde ape nak story pun arinie...meh layan pic kami posing dab pose ..... gedik nak jugak posing hipster2 nieh...aku ni makne hipster tu pun aku peghak tak tau hahaahahah



mujur anak dara nak layan...dayyan awal2 dah lari masuk keter...kong asam dayyan!



posing silau pun boleh gak namanye nie....bergambor tgh panas plak tu hahaahahah


aucakkk!...haaaaaaaaaaaaaaaa....ni baru betul...sopan + senonoh sikit posingnyer kekekeekek...

thats all!!...jumpe lagi...tgh gigih edit pic jamuan raya bahagian dgn tetamu2 yg dtg umah aku ni....xoxo!



**happy pay day semua org gomen!!





28 celoteh sahabat

ehhhe posing silau ye. Dayyan takmau posing gtew, jatuh lah ke-macho-an dia nanti =p

July 25, 2016 at 9:12 AM

iluminati

July 25, 2016 at 9:17 AM

hah raya rmi posing gtu...meriah kalo rmi2...ada anak2 dara lieya bole la join posing sama tu

July 25, 2016 at 9:21 AM

mcm2 la korag ni ,... hahaha sporting
laki pun nk lyn bini dia maik gambar gitu keh keh ...
aku pun tak pernah join kpm ni buat jamuan tak kose aku ...

July 25, 2016 at 9:24 AM

Bestnya ada 'geng' :D

July 25, 2016 at 9:54 AM

itu mak ker kakak?? heheheheh

July 25, 2016 at 10:35 AM

Morning akk...
nieyl sambung puasa hari ini...
Alhamdulillah dah 5 hari... :)
Amboi..macam² gaya...layan kan aje ye omaknya.. :P
semoga akan kembali sihat sepenuhnya..Amin...

July 25, 2016 at 10:37 AM

hehehe.comeyy sgt...
pse ni trending sungguh tahun ni..
tgh trend kan skarang..

July 25, 2016 at 10:44 AM

hehehehhe mcm gaya skrg posing gaya hispter nih...

July 25, 2016 at 11:10 AM

hahahha...dayyan larik masuk kete dolu...nasib lakik k nak melayan sengal ko jugak beb..hahahah...best3...nasib aku tak join masuk frame skali...hahahahha

July 25, 2016 at 11:25 AM

haha..gedik je rase..tp comel..

July 25, 2016 at 11:27 AM

Mak dengan anak anak dara berposing. Comel je semua !

July 25, 2016 at 11:35 AM

posing tahan silau klu mcm ni..hehee

dayyan larik sbb kena kepit kaki klu mau posing mcm tu...hahaa

July 25, 2016 at 11:42 AM

@Carlos Santiago

The Dab is a dance in which the dancer simultaneously drops the head while raising an arm and the elbow in a gesture that has been noted to resemble sneezing. [1] As a Sports Illustrated article about the phenomenon described the Dab, “The dance is pretty simple; one leans in to their elbow like they’re sneezing."

July 25, 2016 at 12:17 PM

hahahah..bestla lieya posing gitu..next time buat boomerang plak

July 25, 2016 at 12:20 PM

Anak dara Lieya tu pun ikut aje kehendak mak dia:)

July 25, 2016 at 12:54 PM

Kak lieya ku sayanggg!
Betapa sportingnya raya akak dengan anak dara tu semua haaaa....pose glam raya tu hehehe makin fenomena aksi ni kan...juju tak dak geng gegirl...geng hero dua orang mmg takkan lah diorang nak ikut...tu geng dayyan hahahhahahha

Lawa la baju raya sedondon akak ni...fesyen reka sendiri ye kak...kerlassss....tengah panas no hal kak janji posing hahhahaha

psssttttt entry tadi sebak sikit kak sebab sindrom pms nak datang la tu...selalu gitu kak...kalau nak dkt pms mula arrr nak buat entry sebak sebak...huhhhhh nangisss!

July 25, 2016 at 12:54 PM

Cantik pula pic tu lieya....
Klau kak nur x cukup korum huhu

July 25, 2016 at 1:50 PM

Cantik pula pic tu lieya....
Klau kak nur x cukup korum huhu

July 25, 2016 at 1:50 PM

Kan?? den pun tak paham apo ko bondo hipster tuh..hamster den tau la..hahahah!

July 25, 2016 at 2:20 PM

Sedondon gitu..nasib anak2 leh ikut style maknya..tuh hehehe

happy pay day gak hahaha

July 25, 2016 at 3:58 PM

terjebak jugak lah yer..hahahaaa..

July 25, 2016 at 4:14 PM

seronok kalau anak2 nak join pose sekali... heheh

July 25, 2016 at 6:51 PM

ala dayyan ni xnak join skali plak..! :D

July 26, 2016 at 9:55 AM

Selamat Hari Raya =)

July 26, 2016 at 4:25 PM

untung ada nak melayan kan

July 26, 2016 at 5:08 PM

Ohhhh gitu ek posing hiepster...baru tau.... hihi.....

July 28, 2016 at 1:10 PM

Sama naik emak dengan anak-anak perempuan. Hahaha! Boleh juga mereka layan kerenah mak mereka ni ya, Lieya. Kalau akaklah buat gaya gini, mahu kena hempuk dengan laki. Hahaha!

So, dab pose ni nama melayunya posing silau matalah yerk! Aduhai...

August 1, 2016 at 11:49 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy