Wednesday, February 8, 2017

Wordless Wednesday ~ semua dah ikut tekak aku hahahaha



Wordless wednesday

 dulu ade yg mual2 kalo ajak pi mkn sushi..skrang semua dah side aku haahaahahah....sesi kali ni dayyan yg ajak... berzikir je ckp "jom laa makan sushi yg gerak2 tu" hahahaha...maksud die sushi yg bergerak atas conveyor belt tu ler...hahahaha

 
 
 
 
xoxo!



*selamat bercuti esok utk negeri2 yg ambil cuti thaipusam...yeay!! leh rehat2 kat umah esok...




20 celoteh sahabat

wahh semua dah leh makan sushi..

February 8, 2017 at 9:15 AM

nieyl tgh berkira-kira sama ada nak sambung hari jumaat tu atau kerja..huhu

February 8, 2017 at 9:49 AM

smua peminat sushi ...bole p jepun pasni

February 8, 2017 at 12:19 PM

aku tak reti beb makan sushi..kekeke...

February 8, 2017 at 2:35 PM

seronok lah mkn ramai2 dh semua ikut slera ko...

kalau laki aku, mau kelaparan dia

February 8, 2017 at 3:02 PM

amboi Dayyan , makan sushi yang gerak-gerak tue.. kelass gitew ;)

February 8, 2017 at 3:41 PM

Mmg sedap.. ada geng baru best lagi

February 8, 2017 at 9:34 PM

Tu dia..usaha 'merachun' dah menampakkan hasil. HAHAH! syokla kalau makan dah ade geng kan.

February 9, 2017 at 2:26 PM

hi. good to be back. lain dah blog dia...

February 10, 2017 at 3:34 PM

Sedap ke sushi tu.asal ajak en suami makan dia kata tak sedap..kempunan smp sekarang tak pernah makan sushi.hahaha

February 11, 2017 at 12:11 AM

Rajinnya lieya berblog..blog illa dh lama terkubur haha.. teruskan berblog k..

February 13, 2017 at 1:28 AM

Tak pernah try lagi sushi bergerak tu.. hehehe..

February 13, 2017 at 1:58 PM

Syok je tengok semua dah suka makan shushi..
pandainya masing2 makan.
kita x pernah try lg..

February 14, 2017 at 8:16 AM

rin sebenarnya teringin nak cuba tau lieaya tp tak de gang..hahah

February 14, 2017 at 10:48 AM

wah bestnye...lama dh xpekena sushi...terliur plak tengok hihi

February 14, 2017 at 1:56 PM

Sesekali ikut selera Dayyan pulak ye:)

February 14, 2017 at 3:46 PM

Akak tak pernah makan shusi..
takut mual2 jugak tu hihihi..

February 14, 2017 at 4:53 PM

Untunglah dh ada geng..bru syok nak makan sama2 kan.. Bru meriah..

Lya gk xde geng.. Byk mde jgk y lya mkn, papa fasya n fasya x makan.. Huhu..

February 15, 2017 at 2:59 PM

Teringin nak cuba makan kat sini tp belum terpergi Lieya. Asal nak pergi aje takut rugi...takut tak kenyang. Sudahnya tak jadi. Sush ni naknya makan mcm utk sela sela ek...tea time ke ....Gitulah kalau dah orang kuat makan Lieya hihi

February 16, 2017 at 3:43 PM

Tekak kampungdotcom. Tak reti nak makan sushi. Klo gi SK pon order yg bento tu jer ☺

February 24, 2017 at 2:01 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy