Thursday, March 16, 2017

thursday ~ random photos



Assalamualaikum....


haluw! haluw! salam kamis semuaaaaaa.... yeay! minggu depan start cuti sekolah...seminggu ajek laaa kan....kire ok le tu....leh bangun lambat sikit dari biase...keluar umah pun leh lambat sikit pi keje....jom layan pic yg ade utk random photos kali nie....pic tak byk sebab gambar byk dah abis dlm bank gambar aku hahaahahaha....gambar bento2 jek byk .....

*
*
*
*
*
*
*
V

  • kegigihan due badek exercise....sedangkan aku lak lepak atas swing chair tgk tv makan jajan hahahaahahahaah.....


  •  bento riangria miamija ~ utk pagi megi goreng + karipap sardin + cheese tart...utk lunch nasi putih + ikan pari masak kasturi + sup sawi dgn telur.... kuih tu kadang2 budak2 ni makan waktu rehat kafa....



  •  bile bab kemas umah....mia mmg no 1.... teliti gile buat keje...aku puas ati kalo suruh die vakum rumah...tgk le tu speaker2 home theater pun die vakum kakakaakakak...ade masa aku risau jugak vakum aku meletop sebab panas akibat lame nooo dok on kakakaakakaka



  • bento riangria miamija ~ utk pagi nasi lemak ...utk lunch plak nasi putih + tenggiri masak pindang ..mase ni takde buah sbb tak beli stok buah....



  • bento riangria miamija ari senin lepas....utk pagi mee goreng + sushi + buah limau ngan anggur....utk lunch plak nasi putih + sambal ikan siakap + sup cendawan ....



  • peberet aku sepanjang masa....lunch ayam kampung goreng....selalu makan kat restoran tuan faridah dengan restoran hassan...tak yah lauk byk2...cukup gulai kawah, ulam2 ngan budu....slurppppp!!



  • bento riangria miamija ~ ni bento semalam....aku buatkan nasi goreng + chicken nugget + buah2....utk lunch nasi putih + udang sweet sour + bayam....telur masin.... jiran bagi telur masin sebeban koooo hahahaaha...bunga telur kenduri kawin katenyer....

 tu ajek kali nie....gambar ciput so citer pun ciput lerrr ekekekeekek...happy weekend uolls!



**tak sabar mau fly soping raya....auwwwww!



14 celoteh sahabat

Sedap nya lauk pauk. Anyway, akak vacuum Dayyan kat tepi main eh? Haha.

March 16, 2017 at 9:26 AM

rajinnye ko lieya .... anak dara pun rajin jg .....

nk pi mana tu vietnam ke indon ni .... aku teka vietnam hehehe

March 16, 2017 at 9:44 AM

ayam kampung hasan lama xmkn area opis ni

March 16, 2017 at 10:05 AM

menu pelbagai.. anak aku spesis xsuka mkn benda beria2. balik2 nasi goreng je.. haha

March 16, 2017 at 10:19 AM

gigih 2 beradik tu bersenam ek... ko tu dh terlebih kurus toksah la duk kt treadmill tuh...

bgs mia, senang keje ko... bersih je lps dia mengvakum

terliur nengok bento dua beradik tuh, acik nyer bekal pun simple2 je... lauk sejenis je hehehehe

March 16, 2017 at 10:22 AM

amboi...dah lama x muncul..

March 16, 2017 at 10:40 AM

semuaaaa sedapppppp..nyum nyum :)

March 16, 2017 at 10:46 AM

macam2 bento ada...syok

March 16, 2017 at 1:22 PM

Huntung arrr anak dara rajin gitew..
Anak dara kita dua orang kat asrama..
Akak nak buat sorang2 memang tak dayo..

March 16, 2017 at 3:26 PM

Perghhh kak, kecur air liur tengok. Hahahah!

March 16, 2017 at 9:40 PM

HAHAHAH! sedap ek mama nya makan jajan. Anak-anak kemain bersenam. Lawak tul situasi tu...

March 17, 2017 at 9:29 AM

rajin betul Lieya la...kalau along sesekali je la dapat buatkan bekal anak dara tu...ntah bila dapat buat hari2 macam ni..

March 18, 2017 at 9:57 PM

agaknya anak dara lieya tu mcm lieya la tu kan.. rajin dan teliti je.. kita memg solute la.. still lg gigih bento mento hari2.. kita ni dah merudum dah mood bento tu sbb anak2 suka noo tinggaikan bekas kat sekolah.. grrrr.. hehe

mcm jauh je nak p sopim baju raya tu.. ehem2.. bestnyerrr..

March 20, 2017 at 12:46 PM

nak pi bandung ker shopping ;)

March 21, 2017 at 9:28 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy