Tuesday, November 14, 2017

kota kinabalu trip ~ day 3 (15 mei 2017)


Assalamualaikum....


yeahh! hari ke 3 di sabah...nak balik dah arini.... flight petang2 so ade mase lagi nak jalan2 sebelum pi airport.....bekpes kenyang2 dulu kat hotel....



sebelum pi airport kami pi jejak lagi jalan sulaman...nak makan lagi lokan panggang...kali ni pi cube kat kedai lain plak...kedai byk kat sini...bederet2....pandai2 le pilih kan...si dayyan penggemar puding kelapa.... sebiji ni die yg abiskan...tak bagi kami cedok share same...cehhh

kat sini sos pencecah die cili kicap.... aku sukeeee sgt....yg kedai pertama kami cube mase hari pertama sampai tu sos pencecah die rempah2 ....


sedappp...aku sukeeee....


kali ni amik saiz sederhana....kalo besar sgt tesekat anak tekak aku nak kunyah lokan tu hahahahaah


pas makan lokan, jalan2 area pantai....



wah gituu ..pompuan ngade2 keluar balik....hahahaahah..


up lagi satu gambar hahaahahaha


cinta hati papa n mama....


ni plak cinta hati aku....


dlm pukul 3 kami gerak ke airport..serah kereta semua....terus pi checkin....sebelum tu singgah jap pi beli udang galah frozen....

budak2 ni nak marrybrown sebelum naik flight...ye la anak2..sila laa makan.....


pergi naik air asia...balik kami naik malindo...budak2 ni enjoy layan movie jek lah.....

khusyuk hah layan movie...


sejak gi bandung aritu naik malindo, aku dah tak mo naik aa...cewah eksen ....ye laa malindo bagi jugak makan hah...aa kedekut....hahahaah


aku suke cupcake ngan pizza die..walopun simple tapi sedap...
maka dengan itu tamatle kisah pi sabah ari tu....gile kan...pi bulan mei..bulan nov baru ko abis update haahahahaha...ingatkan malas nak update tapi syg plak tgk gambar ...at least dah masuk blog leh aku bace bile2 kan.... aku ni pun dah start mls2 update blog ..tak ligat mcm dulu..blogwalking pun dah tak serajin dulu sbb byk gak blog yg kene blocked kat opis aku nie....so asalkan tak tekubur terus blog ni dah le..update le ape yg ade ...huhuhuhu....xoxo!




**arini mia ade majlis graduasi kat bangi golf resort ....dasat budak2 skrang...dlm hidup bape kali pakai jubah hah.... mase tadika, darjah 6, grad U.... mak pak standby duit je laa bayar mahal utk majlis graduasi ni ....huhuhuh







8 celoteh sahabat

sedap nmpknye lokan panggang tu...oh malindo pn ada screen bole tgk tv..xde la bosan bdk2 tu...graduasi bdk2 skarang hebat....makbapak siap duit je la kn huhu

November 14, 2017 at 9:15 AM

Alhamdulillah..selesai juga cerita siri ini..hehehhehe
aah..sama la lieya..kadang kat opis ada boleh buka..ada yg kena block..

hebat sekarang..jamuan..graduasi pun buat kat hotel pun ada..makbapak sediakan tunai je la..

November 14, 2017 at 11:00 AM

nampak sedap lokan panggang tu..

November 14, 2017 at 2:49 PM

ehm... lama tu bulan mei punya al kisah yer.... ingat target tahun depan gi kk jugaklah akak... macam best jer baca kisah kawan2....

November 14, 2017 at 3:13 PM

budak budak sekarang semua dapat merase graduasi ;)
nak kasi budak budak happy sebelum melangkah ke sekolah menengah kan

November 14, 2017 at 3:32 PM

alaaaa sedap nyer lokannnnnnn...argghh mengidammm

November 15, 2017 at 8:24 AM

lokannn..x pernah makan lagi...

November 15, 2017 at 12:31 PM

masuk blog akak setiap khamis mesti ada bento.. yummy sangat.. nak aar jadi anak akak.. hahahaha

November 16, 2017 at 9:19 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy