Thursday, November 16, 2017

thursday ~ random photos


Assalamualaikum....


haishh lame plak entry random photos tak bersua muka...maka arini meh le layan entry random photos aku nieh....

*
*
*
*
*
*
V


  • bento riangria miamija.... utk pagi burger daging + epal ...utk lunch nasi putih + ayam masak kicap + sayur bayam...ni pic lame ni sbb aku dah tak buat bekal gini dah...utk makan pagi jek ade bekal...lunch pi beli kat kantin jek ekekekeekek...dah hujung2 tahun ni malas dah....


  • my all time peberet port...ikan bakar pak din atau ikan bakar tanglin......sedap sehingga mencium jari kate koooooooo....

  • kejadian 3 nov hari tu....besdey my one n only damia irdina...yg ke 12 tahun....maka kena la pi buat mykad die....

  • bento riangria miamija.... utk pagi kuew tiow goreng + roti telur... untuk lunch nasi putih + asam pedas ayam + sayur...again...ni pic lamoooo ehehehehe


  • acah2 berani aku ni...tapi akhirnye berikrar jugak....


  • tgh santai2 jalan ke kereta lepas budak2 tusyen kumon...tup2 ade org sergah....tokojot ahkak... jumpe coursemate mase uitm dulu.....kecoh sekejap kawasan setempat hahahaahaha....



  • sarapan peberet selain dari tosey...nasi lemak paru....perghhh mantapppp!


  • opismate india bagi.... tiap kali deepavali mmg takpenah die lupe nak bagi kuih raye....tang maruku tu yg aku kejar dulu.....


  • bile sampai musim wraps masing2 nak wraps jek ari2 bawak bekal..... tapi aku buat simple jek....budak2 pun bukan suke letak salad ke ape....so ini le care wraps simple lieyalatif....
 


  • ole2 dari vietnam dari opismate...tq shasya.... nanti bawak aku plak pi sane key....hehehehe


  • kemas2 lemari jumpe oat yg dah 'lupe' nak makan...uwaaa kang tak memasal lepas date expiry...makanye kene laa abiskan...kembang2 tekak telan....salah satu care mkn dgn lauk2...laju le sikit....


  • kejadian 4 nov...hari convo dayyan.... cic buat nun kat universiti malaya kat bangsar nun....pagi2 dah keluar umah sbb nak parking depan dewan punye pasal....tahun depan dah darjah 1 kamu dayyan...how time flies....
tu ajek....xoxo! and happy weekend...



**menghitung hari untuk cuti sekolah....tgh dok pikir ni baper hari nak amik cuti awal januari nanti nak tgk dayyan kat sekolah....




8 celoteh sahabat

Meriahnya photo random akk hari ini...
apa-apa pn semoga akak sntiasa di berikan kesihatan yg baik,untuk menjadi tulang belakang family bahagia akk..nieyl suka cara akk didik anak²... :)

November 16, 2017 at 9:22 AM

tklama dh nk cuti sekolah, pasni xde la gmbr bento...meriah ikan bakar tu

November 16, 2017 at 10:16 AM

Wah terbaik lah lieyalatif πŸ‘πŸ‘

November 16, 2017 at 10:52 AM

skejab je kan dah ujung tahon.. taon depan bulan january ku naik umur satu angka lagi.. huhuhu

November 16, 2017 at 11:37 AM

seronok tgk bento budak2 ni..

November 16, 2017 at 2:06 PM

Happy Birthday Mia. Best wishes always.
Dayyan Congrats.
dan of course foto makan terbaik dan aku nak makan ikan bakar jugak la haha

November 17, 2017 at 1:47 AM

Hi, I came across your blog and I enjoyed reading your amazing stories. Interested to collaborate? Email me at nurul.aini@my.zalora.com I couldn't find your email so I am leaving a comment to u. Hope to hear soon. Thanks! Ps: this is NOT a spam yah haha :)

November 20, 2017 at 11:49 AM

boleh jadikan idea persiapan untuk bento anak ni..macam best pulak

November 23, 2017 at 11:09 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy