Thursday, April 18, 2019

thursday ~ random photos



Assalamualaikum...



dah lame gileeee kot tak buat entry random photos...almaklum lee mood nak update pun senduuuu2 hahahaah...since anak2 dare pun dah besor2 dah liat nak bergambar..maka jgn pelik gambar2 bujang2 jek yg byk memenuhi ruang blog maknye lepas ni yeee kikikiki....


*
*
*
*
*
*
*
*
V


  • ku picit2 ku tekan2....mane kartun nyeeee...

  •  cehhh bulat2 daku ditipuuuuuu hahahaha....patut yg lain khusyuk ajeee!


  • pic bulan bile ntah pi santap kat ikan bakar pak din tanglin nun...si kecik punye bekal jgn dilupa...kang die meroyan tgk org lain makan hahahaah...


  • kecik beso kecik beso abang tenung si adik...hahahaha... kaki kaco abang buat kumon! kuat mengopes si kecik ni, mmg kene hati2 bab barang2 yg bersepah...takut masuk mulut...



  •  papa nak pasang bateri, si kenit ni pun sibuk same hahahaha...mainan2 semua recycle abang punye jeee...korek2 balik dlm stor, cuci sikit, pasang bateri balik ....



  •  taska eijaz ade buku report so dpt le tau peel dan aktiviti die setiap hari kat taska...kalo hari isnin tu mmg teacher update monday blues je laaa hahahaha...selasa sampai jumaat baru okey...



  •  kejadian sabtu lepas....jalan2 layan eijaz main ..jumpe plak DMFK...mujur die tegur eijaz dulu, kalo tak kiteorg tak perasan sbb dok ralit dgn eijaz...


  •  dpt gambar dlm wasap group kelas dayyan...dah darjah 2 dah bujang aku nie....sebok tanye aku, bile eijaz nak sama2 sekolah dgn die...ko dah sekolah menengah baru adik ko masuk sekolah rendah lee dayyan oiii hahahaha....



  •  say no to anti vaccine....


  • selain dari vaccine wajib, eijaz ambil jugak vaccine prevenar dan rotavirus...dok taska kan so kene laa standby ...  prevention is better than cure...
tu ajek tuk kali nie....see yeah!!




**alhamdulillah...bertambah anak sedare aku .... adik perempuan aku selamat bersalin anak no 3 isnin hari tu...tak lame lagi adik aku lelaki yg bongsu plak nak timang baby....2 org anak buah dpt tahun nie..





5 celoteh sahabat

Alhamdulillah....
nieyl pun tahun ni dapat seorang anak buah, seorang cucu... :)

April 18, 2019 at 9:21 AM

alhamdulillah, semua gambar penuh makna yg tersendiri ^_^

April 18, 2019 at 9:36 AM

besar dah Iejaz... bulat mata!

April 18, 2019 at 1:54 PM

geram nengok si eijaz tuh la, mata dia tuh bkn main bolat besar...
ko skrg mmg up ntry tiap kamis je yek lieya hehehe...

mcm tak banyak ragam je

April 18, 2019 at 4:33 PM

menggamit sungguh la ikan bakar tanglin tu... jumaat ni nak gi terjah la...

April 21, 2019 at 12:04 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy