Wednesday, August 12, 2020

8 August 2020 Eijaz turn 2!! Happy birthday my lil boo....

 

Assalamualaikum...



8 Ogos 2020...Eijaz Uqail turn 2!!....adehhh kejapnye mase berlalu weyyyy...masih terase2 aku ditolak masuk ot room nak bersalinkan dak eijaz nie....masih terase2 keexictedtannye sambut kedatangan dak eijaz dlm family kami...tup2 ehhh dah 2 tahun dah budak kecik ni.....alhamdulillah membesar dgn sihat, bijak dan byk akal...mulut pun dah start byk vocab die...alhamdulillah...nie laa penyeri keluarga kami...kaletah die buat kite tak kering gusi....

tahun ni kami sambut birthday die dgn buat cake countdown dari 1 Ogos lagi....bygkan dari 1 Ogos nak ke 8 Ogos tu ari2 tiup lilin n potong kek....mabuk kek kami satu rumah haahahah....jom layan pic yg ade.....korang2 pembaca blog lieyalatif, aku tak mintak byk pun...just doakan Muhammad Eijaz Uqail menjadi anak yg bijak, sihat dan sentiasa dlm kerahmatan Allah taala ye...moga doa yg baik2 dikembalikan jugak pada korang2 semua....amin

*
*
*
*
*
*
*
*
*
V

kek  pertama dak eijaz...ni sebenarnye kek birthday aku...aku punye birthday kan 2 Ogos...tp apakan daya, budak 8 Ogos dah over shadow birthday omaknye hahaahahah.......kami sambut di melaka mase nie...sbb balik kampung untuk raya haji sekali...buat bbq sikit dan potong2 kek dgn mane2 saudara yg balik .....excited eijaz haahahahah



tak yah ajar2 potong kek...die tau sendiri ...siap cuit kek dulu rase sebelum potong hahaahaha...


kek kedua eijaz.... tgk la tu excited die ikut nyanyi sekali walaupun yg dengar dari mulut die ' uuuyuuuuu' je hahaahahaha


tang tiup lilin yg lawak...baru pasang belum sempat nyanyi die dah tiup dulu hahaahah...bile dah nyanyi suruh tiup tak mo plak dok tenung lilin tuuu hahahaahah....


kek ketiga eijaz....

kek ke empat eijaz....belikan cupcake je sbb org kat rumah dah start mabuk kek hahaahahah....


budak ni tetap excited nyanyi lagu bedey to yuuuuu die hahaahaah


kek ke lima eijaz....tak abis2 sebut didi bile tgk kek die haahahaha....selain channel vlad and nikita, didi tetap dihati eijaz dari die baby2 lagi....


mulut tak abis2 sebut wow...wow...hahahaaha....abis tiup lilin n potong kek, laju2 aku kutip patung didi & friends tu cuci bersih sbb eijaz dah bising nak hahahaahah....mcm biase laa kakak2 laa tukang perabih kek sampai kene bawak gi sekolah bg kawan2 makan ....


kek ke enam eijaz.... muke dah start boring tiup lilin ari2 hahahahaahhaha....tiup pun main sembur je ....adoi lawak!....


kek ke tujuh eijaz.... kami sambut di R&R pagoh sbb mase ni on the way balik ke johor.....kami nak pekena nasi ambeng bumbu kito kat R&R tu.....


akhirnyerrrrrr...penutup cake countdown birthday eijaz...... 8 Ogos 2020 kami sambut di kampung Johor plak.... aku order kek pecan butterscoth.....mia dah bising2 sbb die nak cheesecake secret recipe hahaahah...okey2 nanti mama belanje mia kek secret recipe ye....eijaz ni penah alergic mkn mango cheesecake kula cakes mase die baby tu aku fobia sikit nak beli cheesecake2 nie...


yess! we love you eijaz!...
happy birthday my son..tq for ur heart-warming cuddles and sweet smile....

tahun ni buat kan goodies special sikit bagi kat kawan2 taska eijaz......


aku tempah sticker, beli mug dlm 60 bijik, beli apollo layer cake, biskut ngan kismis dan buatkan goodies mug .....


mandor tgh qc goodies mug die haahahah

hari jumaat 7 Ogos bawak pi taska minta teachers agihkan pada kawan2 eijaz.....


eijaz tak potong kek kat taska...aku tempahkan indulgence cake dan bagi pada teachers2 sebagai tanda ucapan terima kasih jaga eijaz almost 2 years....aku tau bukan senang nak jaga eijaz ni...die ni ade mood die jugak haahahahah

maka itu lah kisah birthday eijaz tahun ni.... lepas ni seisi rumah jumpe sesi potong2 kek balik bulan 11 kang di hari jadi mia dan jaja...in sha Allah celebrate sambil pi holiday....jgn laaa naik balik kes covid, kalau tak punah semua planning huhuh....
jumpe lagi gais di lain entry!!








4 celoteh sahabat

wahhhh bukan main seronok dia potong kek tiap hari... happy belated bday Eijaz, moga jadi anak yang soleh dan berjaya dunia akhirat

August 14, 2020 at 10:12 AM

Happy birthday Eijaz tomeiii 🍰🎁🎉🎊
Semoga membesar menjadi anak yang soleh dan berjaya Dunia dan akhirat 🤲

August 14, 2020 at 3:22 PM

Hand Sanitizer Murah Malaysia
https://handsanitizerkl.blogspot.com/

September 4, 2020 at 4:20 PM

happy birthday
meriahnya kekkkk diaaaa

September 10, 2020 at 11:43 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy