Monday, August 10, 2020

Ottoman Car Mat....


Assalamualaikum ...


Mencari car mat yg smart dan cun utk kereta anda....jom buat dengan Ottoman Car Mat.... dijamin puas hati...kenape puas hati? sebab anda boleh customize car mat anda.... pelbagai pilihan color dan material yg cun dan mengikut trend utk kereta anda.....pilih nak material ape...color ape...lining color ape....dlm tempoh 2-3 jam dah siap dibuat....seluruh malaysia boleh di pos sampai depan pintu rumah anda atau boleh jek buat terus di kilang....dan tetibe je kereta anda akan berubah wajah.....




harga sgt2 okey dengan kualiti produk...dan byk free gifts menanti anda.... dpt neck massage, towel, payung, box water proof utk kereta anda....menarik bukan free gifts yg anda akan dpt...bukan 1 tapi lebih dari 2 kot free gifts bakal menanti anda....


ecewaaaahhhh!! amecam  mcm iklan berbayar tak caption2 aku...kah kah kah....yg benornye nak citer, weekend lepas kami pi upgrade carpet kereta kami.....mcm2 jenis mat kami dah survey, last2 pilih buat dengan Ottoman Car Mat jugak..sbb suke tgk finishing die....nampak smart n xklusif gitu....pic kat bawah ni before ....asal2 gune karpet biase jek....


ni pun pic before...ni carpet asal kereta....


ni selepas install carpet baru....laki aku pilih brown2 gitu.... 

terus berubah wajah kooooo....smart abis haaa hasilnyer....kami pilih brown sbb dalaman kereta dah kaler gelap so bile car mat kaler brown nampak naik laa seri kereta tu...ecewah!

cantekk kan...terus nampak kemas kereta iolls uolls...sukeeee sukeeee....sebelum ni gune karpet murehenn nampak serabut dlm kereta aku wehh hahahaah

hokey! ramai dok tanye pasal Ottoman Car Mat nie....so sape2 yg berminat utk dptkan khidmat nasihat utk customize car mat kereta anda...boleh laa wasap atau call nombor ni utk pertanyaan lebih lanjut.... agent sah Ottoman Car Mat anda 019-2820866 ...1 malaysia dieorg boleh buat..semua jenis kereta pun boleh buat...so jgn malu2...kasi wasap nombor 019-2820866 kite kasi jadi punye deal.....
wokey....Assalamualaikum!







3 celoteh sahabat

wwahhhh bertambah cun melecun lah dia ya

August 10, 2020 at 11:56 AM

Cantik artrrπŸ‘†πŸ‘†πŸ‘πŸ‘

August 11, 2020 at 10:23 AM

woowwwwwww
nampak terus lain kan2 bila pasang matt tu

September 10, 2020 at 11:45 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy