Monday, September 21, 2020

Dayyan’s KUMON Recognition Day 2019


Assalamualaikum....



Adeh lame tol tak jenguk blog..... okey laa quick update sbb nak jugak abadikan kenangan dayyan dpt anugerah utk kumon 2019 yg telah berlangsung pada 23 Ogos 2020 di Kumon Bangi....congrats dayyan!!...



memandangkan sop covid jadi hanya penerima anugerah dan 1 peneman je yg boleh dtg.... mcm tahun2 lepas boleh hangkut 1 family gituuu ....so papa je lah pi teman dayyan.... 


utk math dayyan dapat 3 years ahead....utk english 1 year ahead...alhamdulillah....tema medal pun comel jek... tema lego gitu....


aku hantar dayyan kumon ni start umur die 6 tahun tak silap....hope dayyan dpt jadi kumon completor satu hari nanti...in sha Allah....

congrats lagi sekali dayyan! jumpe lagi gaissss....





2 celoteh sahabat

tahniah Dayyan

September 21, 2020 at 2:51 PM

bantingtravel.blogspot.com
Cuti-cuti Malaysia in Banting, introducing about Banting attraction and nice restaurant

September 21, 2020 at 4:26 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy