Wednesday, September 23, 2020

dah lame giler tak outing melawat mall weh....


Assalamualaikum semua!...



gile lame gambor2 ni tersadai dlm draft wehhh hahahaahah....okey2 arini rajin nak karang2....walopun dah ingat2 lupe hari kejadian bile laaa aku pi iol mkn dolly dimsum nie.....yg pasti ni sebelum birthday eijaz 2 tahun sbb lepas mkn tu kami bawak die pi pilih adiah kat toy r us heheeheheheh....ikutkan aku skrang mmg jarang dah pi mall...lagi2 dgn sop covid ni keluar nak bermask bagai tu buat aku malas...tp mase ni kesian sbb lame anak2 tak berjalan mall tu bawak pi mkn dimsum ....



order kemain tamak...semua main tulis jeeee hahaahh bile sampai penoh meja.....


tp takpe sbb anak2 aku jenis pemakan...licin je depa bedal semua...cume ade laa nasi goreng kene tapau sbb tak berusik dah kenyang....


si eijaz pun mkn byk...suke betul die dengan royal golde5 fried rice dolly dimsum nie.....

terpaksa suap sendiri sbb mak die sebok hongges ayam kat sebelah haahahahah


due kali tambah kot nasi goreng dlm mangkuk die tu.....sedap sgt le tuuu...


kekhusyukan masing2 menghadap makanan.....

mochi durian....perghh sedap gilerrrr yg nie....

dah kenyang perut baru boleh pi jalan2 cuci mataaaa...sbb perut dah tenang2 kan hahaahahah....tgk le eijaz, mcm bos jalan tangan kat belakang hahaahahaha


bagi can besdey boy mendiva pilih hadiah sendiri...kemain ke sane kemari belek train thomas mane yg die nak....kejap ambil yg tu, kejap ambil yg ni hahahahaha...


jelingan mata tu membawa maksud "mama yg ni boleeeeeehhhhhh" 
hahahahaahahah...maka jawapan maknye plak  ....."boleh je nak..papa yg bayarrrrrrr" hahahaahah....
okey laaa...jumpe lagi di lain entry bile dtg roh kerajinan aku update blog yeee mih mih mih....









1 celoteh sahabat

ammi pun dah lama tak bawak family masuk mall..haritu masuk Leisure Mall je jap itupun gi makan pastu terus balik

September 30, 2020 at 2:48 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy