Monday, October 5, 2020

himpunan gambar bekal budak2 ni.....

 

Assalamualaikum semua!.....

simple update jeee nie.... jom cuci mate tgk bekal budak2 nie...alaa balik2 ulang menu same je...takde laa sespecial mane pun kikiki....dulu ye laa, aku kaki bento2 nie...lepas tu lame dah pencen...tp sejak2 norma baru alam persekolahan nie...aku bekalkan balik budak2 nie..senang kan kehidupan dieorg kat sekolah tu....jom laa layan pic yg sempat aku snap...ikutkan kat ig story aku ari2 aku update gambar bekal budak2 ni sehari2....

*
*
*
*
*
*
V























selalunye, bile tiba waktu rehat yg tinggal menu utama jek, menu2 sampingan tu dah kene bedal time sementara cikgu tukar masuk kelas haahahaha...hokey lar!! .... jumpe lagi bile aku rajin update hahahahaahah






3 celoteh sahabat

ko memang rajin, suka tengok semua ko punya bekal tu... lengkap makanan tu dengan buah sayur apa semua

October 5, 2020 at 9:19 AM

Hari hari tengok ig story lieyalatif 🌹🌹
Nie bento boleh bagi inspirasi 👍👍

October 5, 2020 at 10:23 AM

Bahagianya anak-anak dapat ibu yang rajin siapkan bekal buat mereka!

October 5, 2020 at 11:09 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy