Monday, July 13, 2015

Salam Aidilfitri dari lieyalatif & co.



Assalamualaikum semua!!


Sempena di penghujung2 ramadhan ni...lieyalatif & co. ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri...Maaf Zahir dan Batin buat semua pembaca blog lieyalatif, pengomen2 tegar, kawan2 alam maya....semoga syawal dirai penuh keinsafan dan kesederhanaan...in sha Allah...

Dgn ini blog lieyalatif akan bercuti rehat sampai le tuannye hilang mabuk ketupat rendang dan mampu nak update blog balik kakaakakaka...nantikan citer2 raya kami ...in sha Allah....tahun ni turn beraya di melaka (umah mertua)...raya ke 3 akan gerak balik ke johor plak .....mcm gitu le kami tiap2 tahun ikut turn so dpt le raya dgn seronok n muhibah...ecewah!





photoshoot raya? in sha Allah ade...nantikan yeak!
semoga semua selamat tiba ke destinasi yg dituju...hati2 dlm perjalanan yek kawan2...ingat org tersayang yg menanti .....salam lebaran 0-0 .....




** raya dgn penuh kesederhanaan kawan2....gaji bulan 8 masuk lambat woooo hahahaahah!




45 celoteh sahabat

salam aidilfitri lieya n family.. mintak maaf jika da salah dan silap yea.. kosong2

July 13, 2015 at 9:10 AM

selamat hari raya.. bestnya dpt bergambar mcm ni.. kalo jue dedua hero kecik asyik lari.. T___T

July 13, 2015 at 9:15 AM

selamat hari raya lieya ko dah balik kampung ke cek

July 13, 2015 at 9:16 AM

Salam Aidilfitri Lieya.. Maaf Zahir Batin...
Lepas ni..bekal biskut raya je la lieya..sebab gaji lambat...huhuhu..

July 13, 2015 at 9:27 AM

Salam Aidilfitri..shoot jgn tak shoot Lieya... mesti cantik2 kan sedondon lagi..hope kami pun dpt la fotoshoot jugee..hahaha! saya ni xcited bab bergambor..tapi kene de support dari cik abe juge, kalo dia takmo, tak jadi juge,so dgn anak2 pun okey, heeee~

July 13, 2015 at 9:34 AM

assalamualaikum cik lieya ku sayang..amboiii dah nak balik kampung yer..
selamat hari raya buat lieya sekeluarga.. makan banyak2 yer jangan kesahkan sangat nak diet..hahahaaa..hati2 dalam perjalanan..ampun dan maaf dipinta kalo ada terkasar bahasa terguris perasaan..muahhhh

*mood nak apdet blog sendiri ke laut dalam sudah*

July 13, 2015 at 9:35 AM

Salam Aidilfitri..shoot jgn tak shoot Lieya... mesti cantik2 kan sedondon lagi..hope kami pun dpt la fotoshoot jugee..hahaha! saya ni xcited bab bergambor..tapi kene de support dari cik abe juge, kalo dia takmo, tak jadi juge,so dgn anak2 pun okey, heeee~

July 13, 2015 at 9:35 AM

cantik nyer gambar! selamat hari lieya! ;)

July 13, 2015 at 9:48 AM

salam aidilfitri untuk lieya sekeluarga ;)
0-0 yer

July 13, 2015 at 9:59 AM

selamat hari raya lieya n co.!
maaf zahir batin ye

July 13, 2015 at 10:07 AM

Happy Hari Raya to you and the whole gang.
Have fun and stay safe.

July 13, 2015 at 10:30 AM

selamat hari raya lieya .... okeyy kt tunggu entry raya pulak.. blog sendiri dah bersawang .. naka raya pun tak bersapu. muahahaha

July 13, 2015 at 10:34 AM

selamat hari raya maaf zahir batin jugak utk lieya dan keluarga!!!

tak sabar nk tunggu entry raya ko sbnrnya, nk tgk juadah raya, baju raya, photoshoot raya mesti MELETOP!!!

kt mana jugak kita beraya sama je meriah dan kegembiraannya kan..yg penting tolak ansur baru muhibah buat kata ko hhheeeeeeee

hati2 di jalan raya ye..

0-0

July 13, 2015 at 10:35 AM

selamat hari raya sis lieya n co....

July 13, 2015 at 10:52 AM

Akkkkkkkkk.....
dah nak balik kampung kerrr..
selamat hari rayaaaa... :)

July 13, 2015 at 11:33 AM

selamat hari raya
dh gantung yerr
x dan lagi nk gantung cari tangga x jumpa hihiihi... :)

July 13, 2015 at 12:21 PM

Selamat Hari Raya kak. Hati hati balik kampung :D

July 13, 2015 at 12:38 PM

selamat hari raya lieya... :) maaf jugak kalau ada pernah menyinggung hati biler komen kat sini... raya ni jemputlah datang beraya umah kite.. :)

July 13, 2015 at 1:09 PM

salam aidilfitri..best tgk gmbr photoshoot ry lieya sefamily..nanti kita nk wat koleksi kad raya kwn2

July 13, 2015 at 1:11 PM

Mohon maaf juga dari Ena ye lIeya.. Andai ada terguris perasaan sepanjang dok ziarah menizrahi di alam maya ni..

Ena pun last arini..
Selamat bercuti dan pulang ke kg halaman masing2..
Moga selamat pegi dan balik ye..

July 13, 2015 at 1:12 PM

amin..moga lieya pon slamat tba dikampung halaman & selamat bergembira..


salam aidilfitri..
maaf zahir & batin

July 13, 2015 at 1:27 PM

cantik koleksi raya lieya Latif & Co.. suka sangat tengok!! Meriah..

July 13, 2015 at 1:32 PM

Selamat menyambut Syawal ya, Lieya. Mohon maaf andai ada terkasar bahasa ketika mengomen di sini dan sejak berkenal-kenalan di alam maya. Hati-hati memandu pulang ke Melaka dan juga Simpang Renggam tu. Nanti kalau mabuk ketupat rendang tak habis, cepat-cepatlah update blog dengan cerita raya. Katanya teringin nak tengok si Lieya cantik berphotoshoot bagai anak beranak tahun ni. Acara rasmi dah tu akak kira....

Tahun ni akak beraya tanpa gaji yerk. So tak payah bersederhana sangatlah, memang dah tahu pun. Kalau tak nanti kena korek segala tabung yang ada yang nak bermewah sangat :) Tapi lepas raya, akak kaya lagi. Hehehe...

July 13, 2015 at 1:42 PM

Selamat Hari Raya Akak. Semoga selamat perjalan balik kampung nanti.

July 13, 2015 at 1:56 PM

selamat hari raya maaf zahir n batin lieya sekeluarga....

thn ni aku turn johor dulu raya ke3 ke kerteh pulak... jgn mabuk ketupat rendang lama2 ye

July 13, 2015 at 2:12 PM

Selamat hari raya jugak lieya sekeluarga. Semoga selamat sampai ke destinasi dan ceria menyambut raya. Maaf juga ye andai terkasar komen. Jgn lama sangat mabuk ketupat tu. Ku tunggu entry dari mu..hehehe

July 13, 2015 at 2:22 PM

Selamat Hari Raya Aidil Fitri buat Lieya sekeluarga.. Mohon maaf jika ada terkasar bahasa.. Bila balik kampung tuh ingatkan Cik Abang bawa keta tuh jgn laju2 yer.. moga selamat sampai ke kampung.. :)
Okey kita 0 - 0 yer.. :)

July 13, 2015 at 3:58 PM

Salam Aidilfitri..semoga amal ibadah di Bulan Ramadhan diterima oleh ALLAH SWT. Drive safely yeahh

July 14, 2015 at 7:50 AM

Selamat Hari Raya juga buat lieya dan family

July 14, 2015 at 8:50 AM

Sweet je tengok baju raya tahun lepas tu..
Apa-apapun moga urusan dipermudahkanNYA sepanjang musim perayaan ni.

July 14, 2015 at 10:22 AM

Cantik² gambar tu. Selalat Hari Raya Lieya & Family.

July 14, 2015 at 12:28 PM

slmt hri raya ampun maaf atas kekilafan ye
hati2 blk kg enjoy your rayaaa!!! ;p

July 14, 2015 at 2:07 PM

selamat hari raya.. tak sabar nak tunggu gambar raya lieyalatif

July 14, 2015 at 2:37 PM

Selamat Hari Raya Aidil Firti buat Lya sekeluarga...

July 15, 2015 at 4:07 AM

Selamat hari raya Lieya..
Eh kite seopis lah rupanya

July 15, 2015 at 9:25 AM

Selamat Hari Raya dan maaf zahir batin dari kakak juga Lieya.
Moga raya dpt diraikan dgn penuh kesyukuran

July 15, 2015 at 2:32 PM

selamat hari raya utk lieya sekeluarga :)
tak sabar nak tgg update raya dr lieya.

July 18, 2015 at 8:37 PM

Part gaji tu tak boleh tahan.. apapun besederhana juga lbh baik kan... salam Aidilfitri untuk lieuaalatif & co... maaf zahir batin.. 0-0

July 19, 2015 at 7:03 AM

Selamat hari raya lieya....Maaf zahir batin....

July 22, 2015 at 9:22 AM

hihi
sempat lg berpesan ye akak
nway
selamat hari raya aildilfitri
maaf zahir batin

tak sbar nk tunggu tgk pic raya akakk sekeluarga

July 23, 2015 at 12:31 PM

selamat hari raya lieya sekeluarga
maaf zahir batin
cepat sket up gambar raya
aku nak tengok

wei
jemput mai umah ye
call je!

July 23, 2015 at 2:38 PM

Salam Eidulfitri maaf zahir batin jugak buat lieya.....amboi promote gambo tahun lepas nampak hihi

July 24, 2015 at 12:42 PM

comelnye....Selamat hari Raya Lieya & Co :)

July 24, 2015 at 6:18 PM

comel je sedondon baju ibu & daughters :)

July 25, 2015 at 1:42 PM

selamat hari raya kak lieya.. cantik sgt gambar photoshoot tu.. dayyan comey gilaaa

July 28, 2015 at 5:38 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy