Wednesday, July 29, 2015

teaser photoshoot raya 2015




Assalamualaikum semuaaaa!! aucak!!

yeszaaaa...tuan rumah baru hilang mabuk ketupat rendang ekekekeek, tapi ade lagi sipi2 mabuk tu so arini layan teaser photoshoot raya kami yeee....citer hari raya tgu leee minggu2 depan sbb kene karang citer dulu.....alah same jek mcm raya tahun lepas ...simple, sederhana dan seronok.....yg tak syok, sebulan puase turun 5kg....baru 2 ari raya dah naik 3kg balik kahkahkah....rugi woi diet2 time raya....oklah, jom layan kisah arini ......

*
*
*
*
*
*
V

kiteorg photoshoot weekend lepas kat sekitar putrajaya..... ye laa putrajaya kan byk tempat menarik....kiteorg lepak bekpes dulu kat wetland....dah kenyang perut baru round2 satu putrajaya snap2 gambo.....



ade flamingo ngan itik gemok2 ...ralit plak anak2 aku tgk 


tukang snap opkos adik aku....die ade degree photographer... baik hire die kan hahahahaha.... tukang tembak bubble laki aku le sape lagi.... aku? cam biase laa aku produser dlm ini pengambaran, jawatan nak up2 aje! kahkahkah...


*video behind the scene*
video

 cuaca ari tu tak panas .... redup2 nak hujan.... tak leee merecik celah kangkang time photoshoot kahkahkah



cuma dayyan laa moody sikit ...asek nak main bubbles ajek... bile tak bagi die merajuk...snap gambooo pun senyum paksa mulut senget...geram aku...nanti tgu pic siap aku tunjuk die sengih mulut senget tu....


so ini antara pic2 yg ade dlm kamera adik aku....  suke kat area batu2 ni nampak mcm kat overs the sea plak heheheeheh



posing feeling2 azura ngan roy plak kahkahkah



ni dlm umah sendiri heheheeh....
 okey laaa...tgu adik aku siap edit.....tak minggu depan, bulan depan aku up entry full photoshoot yeak heheheheehehehe.....





**selamat beropen house korang yeak.....makan berpada-pada ye!





39 celoteh sahabat

cantik baju raya lieya dengan anak2 dara.. sweet sangat.. tak sabar nak tengok hasil photoshoot. sebab outdoor lg cantik dari amik di indoor..

July 29, 2015 at 9:23 AM

selamat hari raya lieya..
laaa last week kitorang pon panjat putrajaya gak tapi kat presint 11 tu jer..malas nak jalan bnyk tempat..segan ler mata sangat mata memandang..huhuu
tak terserempak plak kite..tak berjodoh..
dayyan sama ngan anak zee yg tengah tu..tak bagi kerjasama langsung..nampak sangat gambar terpaksa..

July 29, 2015 at 9:29 AM

cantik baju raya ko thn ni wei,... tema tuh cun...
engko mmg rajin berphotoshoot utk raya... kalu aku mmg time ryaa je hehehe

July 29, 2015 at 9:30 AM

lieyaaaaaaaaaaaa..tak sabar aku nk tgk fully entry pasal raya ko ni!!!cepat2 la update, lama sgt mabuk tu hhhaaaaaaaaaaa..

hai la tgk teaser pun dah tau cantik ni!

July 29, 2015 at 9:30 AM

Minggu depan kan memang bulan depanlah Lieya hihi... kejap dah nak august kan
Dayyan tu kan masih kecik lagi kenalah ikut mood dia. Dah nak senyum tu dah bagus dah. Senget ke benget tak jadi masalah sebab itu yg reality. Kelak dia besar semua akan jadi nostalgia indah tau Lieya..

July 29, 2015 at 9:40 AM

tak sabar nak baca N3 raya2 ko la beb...cantik warna baju raya ko...

July 29, 2015 at 9:40 AM

Wah cantiknyaaa photoshoot raya :)

July 29, 2015 at 9:43 AM

Kerlasss!!!!
Tak saba nk tgk hasilnya

July 29, 2015 at 9:43 AM

amboi..bukan main berposing..
aku mmg tiap2 tahun tgk album raya ko je lieya..
album raya aku mmg non ado..
hehehe
selamat beropen house utk ko jugak ye...
biar mabuk ketupat rendang bagai..
babai

July 29, 2015 at 9:45 AM

welcome back my lovely sister...
wah!cuti panjang ke..
setiap tahun photoshoot ye..bgs²..kenangan =)

July 29, 2015 at 9:56 AM

rajin ko berphotoshoot... nak jugak tp diri sendiri yg mls..huhu

July 29, 2015 at 10:11 AM

lieya! Selamat Hari Raya! amboi..sakan posing sana sini... meriah nye... ni mabuk rendang ketupat lemang takpe lieya, jgn mabuk lain, hehehehee~ anak2 kembar Me pun payah suh bergambar..bersenyum ni... tak tau la rupenye camner kalo kami pun berphotoshoot...huhuhuuh...tringin gak nak...Nantilah... Aurel besar skit...

July 29, 2015 at 10:17 AM

untung la ada adik photographer...best dpt photoshoot...cuma kena sbr la ngan karenah ank2 kn..hehe

July 29, 2015 at 10:30 AM

selamat hari raya lie cantik2 pic fotoshoot ni...

July 29, 2015 at 10:33 AM

Azura ngan Roy? Roy mana?
Bukan ke Zakaria bin Puteh? panggil saje Zek?

Aku ni ceta melayu fail.

July 29, 2015 at 10:47 AM

selamat hari raya lieya..cantik gambor

July 29, 2015 at 10:51 AM

bersungguh2 si shah dgn bubble tu wei...ha ha ha

wah...lembut jer kaler tema korang tahun nie...lebih kurang kaler tema kak mimi

tak sabar tunggu full story

beb .....kalau nak hire adik ko utk photoshoot boleh ker?

July 29, 2015 at 10:51 AM

nice photos! :))

July 29, 2015 at 11:04 AM

tema mustard ye tahun ni..
waa..x sbr nk tgk pic photoshoot ni..confirm daboommm punye...
untunglah adik ade degree photographer..xperlu nk upah2 org lain.. n lg bgus timing msa leh ikut kt kan..

next year nk kna wak photoshoot camni jugak la.... tp dslr lya x bape ok dh.. pic dh x cntik..sejak flash dia x bfungsi..zoom pon jd blurr... ermm..

salam aidilfitri lieya...

July 29, 2015 at 11:11 AM

waaa kuning plak thn ni ye ;)
klu nak hire adik lieya jadi photographer, dpt rege kengkawan x? hehheh

July 29, 2015 at 11:17 AM

wahhh... best dpt photoshoot bagai lieya.... mesti cun gambar2 nnt... nak tgk2....heheee

gigih suami lieya menekan pistol belon buih...kihkih

July 29, 2015 at 11:41 AM

untung nya adik pandai amik gambar cantik2... :)

July 29, 2015 at 11:45 AM

Selamat Hari Raya saya ucapkan buat sis sekeluarga, moga terus sukses & ceria2 selalu :)


July 29, 2015 at 12:03 PM

bgsnya ada tukang amikkan gambar ... cantik² lak u ni belum edit .. kot dah edit lg cantik ...

July 29, 2015 at 12:03 PM

Salam Aidilfitri buat Lieya...
Cantik gambar..jgn lama² simpan bila dah siap...hehehhe

July 29, 2015 at 1:07 PM

wah lieya tahun ni serba kuning....tak salah tahun lepas serba pink kan...

Salam lebaran dari Bunda...

July 29, 2015 at 1:14 PM

wahhhhh..

entry ditunggu sudah muncul
tp kena tunggu lagi yehlieya
x pe x pe
kami sabar menunggu
mesti tembak cun cun dan hasil
yang kebabom kan lieya

sama le turun ye ye je 5kg tu
pastu naik balik.. kakakka

July 29, 2015 at 1:39 PM

Bila Syawal naik balik berat tu yang tak menahan tu.. huhuhu.. mana taknya.. makan je kejenya..

July 29, 2015 at 4:27 PM

alahai cntiknya
dh edit nti comfirm lg cun, kan..betul tu kak, jgn diet makan je. tp berpada pada. hihi

selamat hari raya
maafz ahir batin

ps:akak, selgi x publish rasa ssemak aje dkt draft itu yg gigih buat entry jga kikiki. sebb dh letak gambar, cma nak menulis malas.

July 29, 2015 at 5:48 PM

wah
tak sabar
cepat sket bleh tak lieya wkakakakakaka

gambar raya aku ada je muka tak senonoh tau
tensen!

July 29, 2015 at 6:04 PM

fuyoo bestnya tetiap tahun ada photoshoot...ada plak photographer adik sendiri..mmg tak rugilah..suka2.

tguu full gambar ya..jangan la smp sebulan..lama sangat tu

July 29, 2015 at 6:37 PM

bestnya dpt photoshoot ...akak bergambar biasa je...hehehe

July 29, 2015 at 11:48 PM

bestnya dpt photoshoot ...akak bergambar biasa je...hehehe

July 29, 2015 at 11:48 PM

Waaa bestnyaa ada photoshoot raya.. tak sabar nak tgk gambarnya.. mesti cun..cam tuannyaa.. :)

July 30, 2015 at 10:27 AM

view cantik , semualah cantikkkk ;)

July 31, 2015 at 9:59 AM

kelasss photoshoot lieya.. siap ada bubble2! nanti share nak tengok..hehehe

July 31, 2015 at 11:09 AM

suka tengok gambar ni lagi dpd yg Raya tu Lieya....Nampak match sangat tudung ngan baju tu

August 1, 2015 at 8:34 AM

Ni dah bulan Ogos, Lieya. Mana gambar photoshoot dah siap ke belum. Nak tunggu Lieya karang cerita, tentu lepas habis rayalah yerk!

Nampak teaser pun dah mengancam. Tak sabar nak tengok gambar lengkap photoshoot ni.

August 14, 2015 at 12:28 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy