Wednesday, July 26, 2017

majlis hari raya bhgn pembangunan, kkm 2017




Assalamualaikum semua!!


hokey2...last citer pasal raya.... Kikikikiki....kejadian adalah majlis sambutan hari raya kat opis aku....majlis berlaku jumaat 21 julai ari tu....bestnye buat ari jumaat sbb mase rehat panjang...jadi ko bangun duduk bangun duduk amik makanan pastu makan santai2....majlis nak wrap ko standby plastik tapau ape yg patut kakaakakakaka...dah...dah jom layan pic yg ado....

*
*
*
*
*
*
*
V

aku pakai baju kebarung songket ala2 zaman dulu kale..cutting loose...kaler plak oren ang2 campur hijau....kaler yg jarang ade dlm wardrobe aku....


rasmikan hiasan raya  bergambar dgn adik pa kesayangan....


tahniah utk ajk majlis sambutan hari raya tahun nie...semua sgt perfect dan superb....dari segi makanan, hiasan, show...semua cun...nora bagi 5 bintanggggggg!



bab menu plak...kari kambing laaa win....peberet akak sepanjang zaman...so dok ratah tu ajek laaa...mujur bukan kat umah, kalo tak tulang2 kambing tuh akak sedutttt ekekekeek


meh le menjamu perut tanpa menghiraukan kalori kakakakaakakak

kalo ade budak2 laku keras aiskrim calung nieh...


sagu gule melaka....


sekelim...sekelim....cendol....cendol....


sape2 yg berbaju hijau aku tarik amik gambar sekali...setema kan walo pun aku hijau oren kakakaakakak


dgn adik2 cantik manis...meh2 amik gambar ngan akak...



ok ..tgk kamera...senyummmmmmmm...


ramai gak tahun ni hijau....ekceli  bahagian aku ade 89 staff semuanyer....nampak dlm gambar tu betape kecohnye aku panggil sape2 lagi yg ade hijau2 bergambar same kakakaakakak....org lain kemain dah tgk kemera ready nak posing hahahaahah



cheeseeeeeeeeeeeeee....



dgn bosses bahagian....our subk, tsubk, tsub2....



bergambar dgn ex boss aku...nak dekat 9 tahun aku jadi pa boss lame aku nie....thanks boss yg tak lupe nak bagi duit raya walopun saye tak jadi pa boss dah....



aku skrang jaga boss perempuan plak...sebelah aku pakai baju pink tu boss baru aku....mmg lain jaga boss perempuan dgn boss lelaki...siape2 yg pa mesti paham ape aku ckp....yg pasti boss aku semua baik2....


dgn ksu kkm...


dgn puan aida yg tak pernah tak cantik.... cantikkkkkk manjang boss aku nie.... baju semua lawa2....


ni plak geng2 PA kat bahagian aku....yg belakang anak dare, yg depan mak dara a.k.a senior ekekekeekekek



bergambar laa lagi sampai pitam hahaahahaha.....


lagi2 ade ring light ni...meroyan weh bergambar sbb gambo lawo2 jadinyer....



ehh lupe nak citer....kerana baju oren hijau ni laa name akak tercalon utk best dress tahun ni hahahaaha...kelako jek ...


last but not least, tuan rumah dgn rasminye menutup citer2 raye utk tahun nieh....panjang umur jumpe lagi tahun depan....tuan rumah dah insap sbb badan dah gomok naik berkilo2...maka meh kite berjemaah diet ekekekeekek
xoxo!




** pagi tadi buatkan mee goreng ngan pancake utk bekal budak2 nie....jadi mcm lempeng pancake aku tak naik gebusss...frust ahkak! kapitkan dgn nutella budak2 puji sedap hahahahah









13 celoteh sahabat

Assalamualaikum Wrmbth

Selamat pagi rabu Lieya

Lewat juga buat majlis hari raya ni kan

Sedar tak sedar ramadhan dah berlalu sebulan

Dan syawal pun dah sampai penghujung

July 26, 2017 at 9:30 AM

meriah sgt bergambar.. menu pun sodap... lepas ni pakat diet la kita ye..

July 26, 2017 at 9:49 AM

meriah wei sambutan raya korang.... kt jupem ni semua cut bajet, semuanya yang hado je....

cun je ko ngn oren tuh, masuk je ... engko tu dhla putih

syok kalu dpt boss spoting kan, tp mmg betul kata ko boss perempuan ngn lki mmg beza betul... kadang boss pmpuan ni dia ada mcm emo2 skit, bos laki selalu lg rilex

July 26, 2017 at 9:57 AM

meriah kn kalo jamuan ari jumaat sbb pjg rehat pastu rs cpt je masa berlalu sbb esoknye nk cuti..bab posing2 wajib la kn

July 26, 2017 at 9:58 AM

amboiii...nieyl x sempat lagi nai up entry rayaa.a..

July 26, 2017 at 11:07 AM

cantik baju kakak! ;-))

July 26, 2017 at 2:19 PM

Cantik baju tu lieya..
Patut lah menang..
Menyerlah warnanya..

InsyaAllah jumpa entri raya tahun depan yeπŸ˜†

July 26, 2017 at 3:48 PM

Sakan nooo..baju pun tetap meriah uolss. Best macam ni especially part makan! HAHAHA!

July 26, 2017 at 4:30 PM

bestnye raya...menu pun meriah gitu...hehe

July 26, 2017 at 10:11 PM

oo bawah KKM, sma la kita...

July 27, 2017 at 12:37 PM

semua cantik2 meriah sakan beraya kan...

July 27, 2017 at 3:39 PM

cantik ehhhhh ;)

August 1, 2017 at 2:27 PM

Selalu nampak Puan Aida tu kat cafe. memang cecantik baju2 dia

August 14, 2017 at 1:36 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy