Tuesday, February 17, 2009

Lagi citer mia & mija

malas laa nak bebel2...jom layan jek gambo.....yg pasti mase ni ari panas sedunia...tu pasal berlenggeng jek masing2....aku?...wei aku pakai baju lar!!!!
peace no war from mija

ukh...majuk lah....



ape pandang2...ade hutang ke!!!!




ah ah ah ah....meh gelak kuat2...





aaaaaaaaaaaa...tgk ni byk ulat dok kat gigi mija




senyum simpul dari mia





senyum lentok ngade2 + gediks dari mia plak




hai..saye la mija byk songeh





akak pening yeak...meh mija urut....iyah!! iyah!! (sambil ketuk pale mia)





dah boring ketuk pale mia.....congkel lubang idong plak...bersungguh nak kuar kan taik idong kakak die.....adik mithali nieh





pas berjaye kuarkan taik idong...sumbat plak dlm mulut kakak die...bagi kakak die rase taik idong sendiri....




kakak taknak ....tutup mulut rapat2....




adik pakse gak kasi nganga....haish!! main ganas....
aku dah bising mase ni, main bende kotor





mase ni....sume landing kat perut aku...cube kire berape kepale atas perut aku....senak perut mak tauuuuuuuuuuuww!!!





walau adik 'buat' kakak, tapi kakak sangat sayang adik.....




takde kene-mengenangan gambar2 di atas, tapi layan jek la video mija mkn aiskrim....


video

**aku dah booking nak tgk 'upin & ipin' khamis nie....yahuuuuuuu!!!!!


38 celoteh sahabat

amboi happynya korg..sexy plak tuh bogey2 girl nih..sapa ajar ni ha???hehehehhe..xpe..xpe..masa kecik2 ni lah nk sexy kan diorg kan..

xtahan tuh tgk bapaksss diorg pun nk tumpang sekaki atas perut ko..kalo aku sure dh senak perut tau..

adik syg kakak eh..bagus..mcm ni lah adik bradik kena syg menyayang kan..xble gaduh2..

February 17, 2009 at 1:15 PM

aku suke nengok muka mija bertoncet dua camtu...

keh keh keh, sejuta wajah sejuta cerita nie lieya...tak tahan beb....adik dera kakak...nasib kakak redha jer....

wah, papa tumpang sekaki erk...nasib perut mama tu still ada ruang utk diselitkan 3 kepala...next year 4 kepala, nak letak mana plak? ....

re : lieya, aku bukan tak nak beli puting baru dia.....tp dlm percubaan nak stop dia dari kembar siam dia...later aku citer erk....time kejadian dah mlm....aku pun baru sibuk cari2 puting dia yg ok tu....sekali tak kelihatan plak.....

February 17, 2009 at 1:22 PM

lieya nak tgk upin yer...bestnyer....nak join arrrrr

February 17, 2009 at 2:00 PM

lawak la tgk anak2 akk ni...happening plk kan...anyway smga akk trus bhgia d smping family tersyg...heee...

February 17, 2009 at 2:05 PM

sonok tgk..dua badik nie bergurauan..

February 17, 2009 at 2:09 PM

amboi cekcinya anak dara 2 org tu... tak tahan baca caption mamanya laaa.... apa ni main suap ta** idung??? hikhik...lawak betul laaa... taufiq lak kalau nak korek idung kan, siap tanya akak lagi, "ibu, nak guna jari yg mana satu??"... sabo jelaaa... sopan santun sungguh anak bujangku yg sorang tu...

wah lieya.. dah booking tgk Upin Ipin ya...mesti awak excited sebab ramai dah cakap pasal movie ni... don't wori pasti tak menyesal.. best... bdk2 tu pegi sekali tak??? ni kira cutila ye hari khamis?? ke tgk time mlm?? alamak..byk songel la akak ni...

February 17, 2009 at 2:46 PM

Alamak! ada budak bogey2 arrr kat sinie.....sexy gitu...hehehehe..

Tapi, mmg panas kan skang nie lieya...Haikal tido mlm kdg2 tu tak pakai baju....cian sbb asik berpeluh jer w/pun dh on kipas laju2....

February 17, 2009 at 3:14 PM

ooooo..blagak kau dah siap booked upin ipin ye?? huh! (dengki ni)

skang ni mmg panas bahang le. mmg rs nk tido berlenggeng je ;P
anak2 aku kalau camni. main sekejap, pastu musti ada yg nangis. gaduh. kejap main , kejap gado, isk! perit tekak aku jerit..hihihi

February 17, 2009 at 3:37 PM

=comei anak mu itew... dgn pampers jer... d/org suka sungguh amik gambar... geram tgk.. kalo adriana masam jer... suh amik pun posing ntaha per2...
best arr tgk 2 beradik ni.. happy jer...
cantik gigi bebudak ni ...

February 17, 2009 at 3:58 PM

sal;am lieya...

kenapalah akak tak blh nak tgk pic mia dgn mija nie....
p/s:oooo..dah booking nak pi tgk geng hari khamis nie rupanya..ok..mmg citer tu enjoy sgt..tak boring..mmg best..cuma upin dgn ipin taklah jd pelakon utama dlm filem tu...sekurang2nya kita patut berbangga dgn hasil kerja anak MALAYSIA ni...

February 17, 2009 at 4:59 PM

happy sumenya ye..berlenggeng cam mimi..yelah budak2 panaskan..nak2 musim kemarau ni..tp kl ada gak ujan sket..hehehe..

February 17, 2009 at 6:36 PM

wah..wah..wah..dua anak dara ni..kemain yek..gediks gitu..gediks kiut namanya.

aku suka lah tgk kerukunan depa dua beradik ni lieya. gurau2..main sama2...ni yg tak sbr sgt nak bg chem adiks ni...

February 17, 2009 at 8:15 PM

>> aisey...
>> apasal tak pakai baju ni...? :D

February 17, 2009 at 11:21 PM

sHa daH kiRE adA 3 kePala sumE aTAs peWot aKak hekhekhek....

February 18, 2009 at 8:49 AM

wah...gedik2 aku tgk anak2 mu lieya...dah besor nanti tunjuk dorang gambar2 nie.....mesti kelakar kan?mcm2 aksi aku tgk dua badek nie.....

February 18, 2009 at 9:00 AM

macam2 aksi 2 beradik ni ye...mesra je 2 beradik ni..

February 18, 2009 at 9:54 AM

wahahahah...lawak arr aksi2 trlampau anak2 ko ni lieya...adehhh...

February 18, 2009 at 10:03 AM

oh...cekcinyer dua badek nie..heheh..hepi jer..

February 18, 2009 at 10:16 AM

mesra tul 2 badek ni ek.. yg aku x thn tu caption gambo tu.. yer ke mija nk bg kakak dia mkn taik idong..hahahhahah

February 18, 2009 at 10:26 AM

ganaih gak anak dara ko Mija nih...huhuh..part yg bagi kakak rasa taik hidung tu tak tahan aku tgk..kih kih kih..

February 18, 2009 at 10:37 AM

Looks like you might have two dentists in the family when your kids grow up, ha ha.
They're cute too.

Best regards, Lee.

February 18, 2009 at 11:11 AM

wah2 bukan main ha anak2 dara tu berposing2... pandai sungguh la menggayakan..... gerammm tgokkk...

ihihhihih yg penting seksi okeyyy

February 18, 2009 at 11:26 AM

hahahhaa... lawakss la.. sengih2 aku depan pc nih dok baca entry awk nih... sian kakak kene buli ngan adik tp rela jer... ko pun sempat amik gambo detik2 kene buli tuh ek...
warkakkakakaa... 3 kepala atas perut awk.. mujur muat ek..

February 18, 2009 at 11:34 AM

>>salam lieya..
>>kelakarler... tp dua badik anak akakpun kalau dapat bogei cam gitu suker sangat.. panaskan.. pakai pet2 yerk ..
>>tapi diaorangni memang suka posing cam ibunyer gak...

February 18, 2009 at 12:04 PM

uihh betui lieya,
lately panaih gila kan?
aku pun rasa cam nk bogey dlm umah. tapi satgi pengsan lak hardy tgk mama dia.. hahhaha...

amboi..tu mana belajar main taik idung tu?? keh keh keh...

takpe ko, ramai2 landing atas perut leh tlg memflatkan perut (teory yg aku reka sendiri)...LOL

February 18, 2009 at 1:40 PM

amboi2 mia n mija.. berlenggeng korang ek.. mmg best kalo time panas2 cenggini.. zahirul pun selalu gak buat camtu.. kalo tak, berpeluh sampai kuar ruam..
tp dua badik ni siap main korek idung.. hikhikhik..
p.s: lama tak jenguk dua badik ni.. lieya kite link awak ek??

February 18, 2009 at 2:47 PM

ohmy, ur girls are simply adorable! :D

February 18, 2009 at 5:06 PM

Amboi suka tengok aksi anak dara berdua ni bila berpossing Lieya..menurun perangai sapa la tu ye..manjanye aksi mija tu..so sweet

February 18, 2009 at 6:27 PM

wow, cekci nya mia ngan mija!!! heheh...suka la acik tgk 2 badek ni..asyik bergurau senda je..dh mcm kembar plk...lieya, skrg ni mmg musim panaz melanda...tido mlm pn bepeluh2 walaupn dh pasang kipas...

February 18, 2009 at 10:01 PM

tayang body nampak mia & mija nie..panas eh... tp skang ni mmg panas lahkan...ngam betul 2 beradik tukan..bergurau senda gitew..hehehe suka a tgk... akak pun x tgk lg upin ipin tu... adalah papa dnd beli shirt upin ipin tu kat dalila..pg td sibuk nak pakai.. kenal plak dia tu upin ipin..'nak akai baju pinpin' hehehe nak sebut upin ipin tatau...hehehe

February 19, 2009 at 1:18 AM

~nasik ayam sempoi tu aku letak serbuk kunyit skit. tu sbb leh kuning.. :P

February 19, 2009 at 10:53 AM

Itulah kanak-kanak, merekalah malaikat kerana tiada dosa.

February 19, 2009 at 12:03 PM

heheeh ooooii mija mia, korang tak de kerja ek, melombong bijih!!! banyak tak mija dapat hasil melombong tu??? ooo dera kakak ek, nak sumbat isi lombong tu yek,noti gurl ni.. kah kah kah kesian kakak mia kena dera dengan mija.. kelakar nak oii, pecah perut auntie nengok ni ha..

leiya, akak suka tengok gambar mija "ada hutang ker" suka tengok gigi dia teratur jerk.. tu ler bagus sebab tak isap puting kan..

February 19, 2009 at 4:13 PM

uishh seksinyer mia mija...sib baik budak kecit lg...
lieya...mia mieja pandai posing kan...comel jerk nengok..dh tu dedua lebih kurang jer umur seronok la berkawan...xsabar tunggu uwais besar skit lg boleh kwn ngn kak pica nih...

February 20, 2009 at 9:29 AM

diaorang ni mmg camera friendly... dah tu mesti tak takut dengan sape2kan lieya?.. mesti berani walau dgn org yg diaorg tak kenalkan..? lasak kata orang.. bukannya jenis kita kata.. dok diam. dia dok diam.. bukan macam org kata diam, dia terus je main.. bukan kurang ajar.. tp diaorg berpikir.. nak main aje.. tak hirau org lain.. org tua2 kata budak2 jenis tu cerdik.. sebab dia berpikir.. anyway.. dh tgk cite upin ipin? sure anak2 lieya puas hati nanti... hv a great weekend ye lieya!

February 20, 2009 at 4:56 PM

wah..sesi menayang pusat ek..hehe.. makin byk ragam mia n mija nih..meriah rasanya..

dirimu sudah di tag..silalah jawab ye..jgn mare...

February 21, 2009 at 3:01 PM

musim panas gini best kan mia & mija tak pakai baju....tu uncle jeff dah tanya apsal tak pakai baju?....hehehe...mia mija berita sensasi dan hot nie.

lieya, kak nur suka tengok dorang nie ada masa rukun ada masa berperang..gitu lah orang adik beradik kan.Take care lieya & co.

February 22, 2009 at 12:15 AM

amboih² homeynye anak dara tak pakai baju neh..hehehe..ni mama suh posing half-nude ye..haha..tnjuk gbr mia ngan mija neh..Ghazi tk pndi lg sbut..die pnggil 'atak' je..kakak la tu..si jaja dh pndi kan pnggil Ghazi..aritu msa g amik ghazi..jaja smbil tnjuk² ghazi pnggil"ghazi..ghazi" syerrdik neh!

February 22, 2009 at 7:36 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy