Monday, July 25, 2011

haluu...haluu...sumeee!!~


selamat pagi malaysia!! arini aku naik keje balik lepas cuti dari selasa sampai jemaat minggu lepas dok jage si dayyan yg kene ciken pox...ish tak glamer panggil ciken pox....kite panggil polkadot la yeak hihihihi.....so mia polkadot dan dayyan polkadot dah sihat dah.....mia pun aku dah amik dari kampung...kemain lagi dok kampung....neneknye jage dpt la manje.....baru seminggu dok sane, mainan dah satu baldi huhuhuhu......ni gambar kami pagi2 tadi....sempat suh en hubby snap sebelum kuar umah wakakakaakak.....






cakap pasal polkadot ari tu aku order apam polkadot.....sedap la...dah le comey...aku order 300biji tuk bagi kat babysitter dayyan anak die nak bertunang.....


*
*
*
*
*
*
*
*
V

 tgk dayyan! gigih ko amik bau wakakakakaak ...takpenah aku tgk org amik bau sampai camtu sekali hahahahahaahahahahaha
saje aku letak kat mulut die, kemain die menyonyot apam tu...haippp!!  nak mkn tgu 6 bulan kang ..... mia takde mase ni sebab kat melaka lagi.....ni gambar semalam ni....dlm kul 12 kiteorg lik melaka amik mia...balik ari jek.....





 satu pek ni 100biji...flavor campur....kaya ade, redbean ade, blueberry ade, strawberry ade......






haa kalo berminat leh ar order kat sini.....



 aku suke sebab kaler die yg kalerpul tu...budak2 ni pun suke...pasni leh order lagi....




okey la...nanti i cerita ceriti lagi yeak.....have a nice monday!~







** ish ish tak lame lagi dah nak puase....leh laaa berdiet secara sihat ....kikiki













25 celoteh sahabat

makin comey ar mak beranak tiga ni...jeles ai...

ce citer apa resia...hehehe

July 25, 2011 at 9:15 AM

hehehe tergelak akk tgk dayyan tu...btul2 menikmati tu ihiksss

July 25, 2011 at 9:31 AM

sekotak tu bape hengget lieya?comey gila kan..geram aku tgk..

alhamdulillah 3 badek tu dah sihat.sib xde parut2 kan lieya

July 25, 2011 at 9:46 AM

dialog dayyan dlm hati :

"ape la mama n papa ni, bg amik bau je. ari tu maggi, ni apam polkadot plak.takpe2, kejap je ms tu, esok2 dh 6 bln dh umo sy. tggu la!"

hahahhahhahhahha...nnt mamam sume tau dayyan!

July 25, 2011 at 9:51 AM

rupa apam yg kaler2 tu mmg bikin smua org tertarikkk nak try

July 25, 2011 at 10:34 AM

Lieya,

seronok nya tengok keluarga bahgia lieya nie...nanti bulan puasa bertambah slim lah lieya nie kan???

lieya, dh lepas 6 bulan boleh Dayyan mkn..dh bertemu semual 3 beradik tu ....boleh berkumpul berdamai...jgn bercekau...hehe...take care lieya.

July 25, 2011 at 10:43 AM

dah berkumpul satu keluarga ye... baru meriah rumah..

apam polkadot tu menarik hati.. comei je.

July 25, 2011 at 10:43 AM

haihhh...kelakar tgk dak tembam tu ambik bau apam polkadot...ngeee...comel2!!

alhamdulillah la semua anak2 dah sihat....lps ni blh la memeriahkan umah dgn suara2 kakak miamija...bila anak2 salah sorang xder mesti rasa lain kan....bila dapat kumpul semula terasa meriahnya....

July 25, 2011 at 11:08 AM

ya allah dikkk gebas gebus nyaaaaaaaa x menahan akak tgk apam polkadot tuuu eiii geram ..

alhamdulillah dayyan dan mia dah ok kan :))

July 25, 2011 at 11:18 AM

alolo ciann dayyan amik bau je...
takpe nanti dah leh mamam soh mama beli bebyk tau....

sis, u maintain gorjes & kecik walopun dah anak 3....suka tengok...

July 25, 2011 at 11:19 AM

bila mia ada baru nampak complete..kalau tak nampak janggal jerk... alhamdullilah mia dgn dayyan dah baik.. dayyan.. kamoo nie demam-demam pun pipi tetap dombok.. gigit kang....

July 25, 2011 at 11:27 AM

phewwittt...hooeeeyyyyeeehh
mia dah sihat....
makin meriah rumah ko lieya..
kak mia byk mulut dah balik

hiussshh...teruja aku tengok apam polko dot tu lieya oit....

July 25, 2011 at 11:56 AM

leh anta sampai kl kah?

July 25, 2011 at 11:56 AM

meriah apam tu..bebudak kalo dpt mesti suke....tgk cantik mcm sayang nk makan pulak...hahhahahaha....

July 25, 2011 at 12:44 PM

alololo.. dah sian budak2 nih.. dayyan.. sabarrr.. lagik beberapa bulan dah boleh makan.. hikhik.. x dapat rasa cium pun jadik la ek...

July 25, 2011 at 2:33 PM

suka nengok solekan mata lieya tu cantik. semenjak come back semakin berseri-seri.mesti rahsia makan jamukan.

July 25, 2011 at 3:52 PM

lieya.. tokey apom polkadot tu sama nama ngan akak la.. hehe... tapi akak tak pandai la pulak wat apom tu... hehe...
comey kan apom polkadot tu... sayang nak mamam dia... secomey anak2 lieya tu...

July 25, 2011 at 3:58 PM

ala..da kuyus la lieyaaaaaa...jeles ai tau..

baru nk tegur kate chicken pox tu nk panggil polka dot teringat kt apam polkadot...skali btul ade apam polkadot rupenye!..


amboihhh...cenggitu skali dayyan..

July 25, 2011 at 4:04 PM

sweet je gmbar prtama tu..

mmg suka tgk apam polkadot yg colourful....

July 25, 2011 at 4:44 PM

glamer nama demam polkadot...yeay dayyan dah sihat yer..

selamat bertugas kembali dan selamat berpuasa minggu depan. tak lama je lagi

July 25, 2011 at 6:15 PM

Alahai.. Dayyan ciom kek polkadot..iye2..jer ekk..

Dah sihat yer.. 2 beradik nie.. alhamdullillah.. :)

July 25, 2011 at 6:18 PM

Kemain dayyan ye..bagus la kalau semua dah sihat ye,alhamdulillah. Akak pun selalu tempah kuih tu,anak2 suka yang ada filing blueberry

July 25, 2011 at 7:13 PM

berseri2 you wp dh 3 anak tu..cer kongsi rahsia sikit..hahaha

*mmg sonok tgk apam tu warna warni.

July 26, 2011 at 7:30 AM

aku nak belajar wat apam nie kat memeber aku pun x lepas2...ntah ble la mse nak belajor wat apam yek?hahaha...ok lah dayaan kena cik polkadot x byk ragam...elok kena kecik2 ni sbb diorg x byk peel...

July 26, 2011 at 7:53 AM

memang menarik nampak apam tu koooo.....
oh dayyan, tabahkan hatimu. nanti 6 bulan, habis le mcm2 leh sumbat.

July 26, 2011 at 9:51 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy