Wednesday, November 16, 2016

wordless wednesday ~ Awana Genting Highlands




WW ~ Awana Resort Genting Highlands

4 nov ari tu kami ke awana....rindu pool air panas die, antara hotel yg aku suke sbb swimming pool die air panas...memandangkan ni wordless wednesday so layan gambar tanpa caption ye..pandai2 le nak imagine caption ape haahahahaahah😂


*
*
*
*
*
*
V


















ok bai! (senang keje aku kan ahahahaahah)



**weekend ari tu balik johor tgk anak buah baru...anak adik yg nurse tu...olololo comelll...dah sepasang anak die....





25 celoteh sahabat

adeiii , bestnyer pi Genting ,)
kat sini air panas yg dekat kat Gadek jew .

November 16, 2016 at 9:13 AM

tak aci takde caption. nak kena tanya pulak.. adoiii... hahaha... yg curah air kat batu2 tu untuk apa Lieya? akak ni kan kampongan sikit. sila jawap ye... hahaha...

November 16, 2016 at 9:25 AM

alolooo sejuknya... sedap Nye kek dan cheese tart...
seronok nyer berendam dlm pool...haha

November 16, 2016 at 9:38 AM

siap bersauna lg ye

November 16, 2016 at 9:55 AM

amboii bestnyaaa kak

November 16, 2016 at 10:13 AM

lama tak naik genting...

November 16, 2016 at 10:34 AM

bestnya..rindu sangat nak jejalan genting...best genting..kita suka

November 16, 2016 at 10:54 AM

bestnya anak2 akak...

November 16, 2016 at 11:22 AM

Amboi...bersambung² holiday dia ya...
seronoknya....dgr org dapat baby...
semoga nieyl pun akan dikurniakan amanah Allah tu satu hari nanti..amin..

November 16, 2016 at 11:31 AM

Tudiaa bercuti kat Genting. Heheh. Tart tu mengancam nauuu :D

November 16, 2016 at 1:21 PM

Aku pun rindu pool dia!

November 16, 2016 at 1:44 PM

best nenngok ko layan tart tuh... meleleh2 air liur aku nengok...

tgk swiming pool tuh punya la lenggang berpesta lah anak2 ko main air....

November 16, 2016 at 3:01 PM

Rindunya nk naik genting la cam gini..apa2 pun mmg hepikan..dah la sejukkk
Amboi dapnya tart tu Kak Nur tgk..yg sebelah tu pun sedappp juga

November 16, 2016 at 3:44 PM

Aduhai, Lieya! Tak tahan akak tengok kuih tart tu! Sedapnya alahai kalau sejuk-sejuk kerja makan aje ^_^

Hai, belum cuti sekolah lagi korang lima beranak dah bersambung-sambung holidaynya ya! Bestlah alahai!

November 17, 2016 at 11:21 AM

Dah lama betul tak jejak kaki ke Genting.. seronok plak tgk uols bercuti2 dan bermandi²an tuh..

November 17, 2016 at 11:44 AM

Wah best lah tu Lieya..
Kolam tu air panas ye..
Seronok beredam air suam2 panas tu kan dengan cuaca sejuk tu :)

November 17, 2016 at 2:10 PM

daku xkesah mende lain tapi daku palinggggg jelezzzzz dgn tart tuh..... nak!!!

November 17, 2016 at 4:07 PM

wah! bestnya! kita tak penah sampai lagi
camne nak ke sini jugalah nanti =)

November 17, 2016 at 4:26 PM

Tak pernah lagi tido kat Awana ni Lieya...tulah.... ada kawan tu pun suka tido sini.

Siap bersauna ko ke Lieya.... aduh jeles le cam ni, dah kurus tambah slim huhu

November 17, 2016 at 4:38 PM

Foto makan makan takde ke. Apa pun love the photos and belated birthday best wishes to Mia and Mija. Semoga sentiasa menjadi anak2 yang baik untuk dunia dan akhirat.

November 17, 2016 at 7:33 PM

Kita sama spesies Lieya. Walaupun "wordless" tapi i nak jugak berkata-kata di situ. Hahaha..tak best kalau takde caption. Huhuhuh

November 18, 2016 at 4:01 PM

lamaaaa sgt x p genting ni..mcm best pulak tgk hotel n view tu kabus...boleh la nnti shortvacay..hiih...

November 18, 2016 at 6:03 PM

lamanya tak naik genting..last pi masa yang no.2 kecik lagi..skarang yang no.3 pon dah nak masok darjah 1..hurmmm..lagipon dok tengah renovation lagi kan lieya atas tu? tunggu siap jer lah..

November 19, 2016 at 10:37 AM

best..best... dulu pernah baca pasalni kat blog lieya ni baca lagi . .cam nak juga pergi ke sana... pandai lieya goda akak yer... yang penting anak2 sukakan lieya senang kerja kitakan...

November 27, 2016 at 10:47 AM

syoknyerrrr

November 28, 2016 at 9:36 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy