Wednesday, May 17, 2017

wordless wednesday



Assalamualaikum semua!! miss me? buweeeek ekekekekeek

*
*
*
*
*
*
*
V

baru abis holiday awal tahun... ade mase i is update hokey! 

*bandung ~ 4 - 5 mei 2017*
 
 


 *kota kinabalu ~ 13 - 15 mei 2017*
 
xoxo!




*bersemangat waja nak update blog balik ni....jgn hangat2 taik ayam sudaaahhh hahahahahah..mau jumpe entry aku sebulan satu je hahaahahaha




10 celoteh sahabat

alaaaa ingatkan detailsssssss

May 17, 2017 at 9:04 AM

sronok jauh shopping raya pastu holiday KK plak ye

May 17, 2017 at 9:06 AM

yeayy ...lieyalatif update blog !!!!

May 17, 2017 at 10:00 AM

punya lah liat skrg ko ek nk update blog, sblm ni tiap kamis je... pasni kamis pun sunyi... hahahha

May 17, 2017 at 10:40 AM

huhuhu...awal pergi holiday tahun nie...:)

May 17, 2017 at 1:04 PM

wah bestnye...xsbr nk byk next entry

May 17, 2017 at 1:51 PM

Cantik gamabr2 tempat Liya berjalan tuh. Kuruih slim melimmm...hehehe

May 17, 2017 at 3:41 PM

Wahh seronoknya jalan jalan :)

May 17, 2017 at 11:13 PM

Mula2 aku ungat kau panjat gunung kinabalu,terkejut sey. Kau tak panjat kan? Weii ada rezeki gi jauh sikit wei. Senang je la sekarang. Scotland lawa, aku sampai utara Scotlsnd aku gi tengok Iron maiden. Mudahhh weii pengwngkutan awam for all ages. Makan je masalah besar, nasik susah jumpa, jumpa pun harga premium sikit,

May 20, 2017 at 5:49 PM

Went to Bandung last time tapi tak pernah pula tahu ada satu tempat yang macam kena melalui pokok-pokok and laluan berkayu tu? Dekat mana tu?

http://panphila.blogspot.my

May 21, 2017 at 9:18 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy