Friday, June 16, 2017

salam 10 akhir ramadhan


Assalamualaikum...

salam peringatan 10 akhir ramadhan buat semua...






moga kite rebut dan ambil peluang ini....jumpe lagi!




**akhirnye doa org teraniaya Allah kabulkan...sudah terang lagi bersuluh.....beriye deny bersumpah bagai, sudahnye terpalit kat muka sendiri bile dah kantoi....insap2 la walo pun payah sebab kat hati tu dah terpalit titik hitam..x serik2 dgn perbuatan lalu...buangkan sifat hasad dengki yg menebal tuh...ingat! kalo kite berbuat baik, kebaikan yang akan kite terima kelak.....bile kite buat jahat? satu2 kawan lari..........erm lg 1, kat tempat lame buat peel ni, kat sini pun ko buat jugak....bawak2 bersabar laaaa tunggu turn jadi cc kalo sebok sgt nak check punch card org yeeeee....(ermm dah bace nota kaki aku ni nak buat report polis ke? hahahaha go on!!...do right and fear no man!!!





8 celoteh sahabat

Moga kita terus kepenghujungnya ye lieya..
Mendapat maghfirah dari Allah..

Lain mcm nota kaki tu lieya..
Ada org sekodeng punch card ke..

June 16, 2017 at 9:54 AM

sama2 lah kite rebut 10 mlm terakhir ni ye lieya...

aik, jarang2 ko bt nota kaki gini, sbb ko tu nmpak jns yg cool... kt mana2 opis msti ada yg suke cari psl gini kan... huhuhu

June 16, 2017 at 10:03 AM

sekejap jew dah tinggal 10 Ramadhan '(
semoga amalan kita di terima olehNya ...aminnnn

June 16, 2017 at 2:31 PM

Panjangnya nota kaki...😁

June 16, 2017 at 10:12 PM

Selamat mengejar malam lailatul qadar lieya!

June 17, 2017 at 8:40 AM

semoga ramadan kali ni lebih beroleh pahala dan diberkati ye lieya and co..

nota kaki lieya tu : banyak je ornag mcm ni lieya..bila hati telah hitam jd la mcm ni..penyakit tak boleh tgk orang senang...kita doa banyak2 supaya dia mendapat hidayah Allah dan berubah...kan?

June 20, 2017 at 8:00 AM

Alhamdulillah...Tinggal beberapa hari sahaja ramadhan nak tinggalkan kita..
semoga kita ketemu di ramadhan akan dtg..InsyaÁllah...

June 21, 2017 at 8:53 AM

Kejap je rasa kan. Dah nak raya pon.

June 23, 2017 at 2:51 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy