Wednesday, June 21, 2017

~ selamat hari raya dari lieyalatif & co. ~




Assalamualaikum....



hai semua readers..sempena dah nak dekat kite bercuti utk menyambut syawal nie...lieyalatif & co. ingin mengucapkan selamat hari raya maaf zahir batin buat semua readers blog ini ....hati2 dlm perjalanan balik kampung dan pergi beraye....lieyalatif & co. tahun ni turn beraye di melaka dulu...kemudian baru ke johor....semoga semua hepi2 berhari raya....yg mane org gomen jgn lupe...kite punye jangka masa nak ke next gaji ialah 40 hari...pandai2 le berjimat...jgn sampai songlap duit raye anak plak kaakakaakak




agak2 ape tema tahun ni? kih kih kih....happy holiday koranggg...xoxo!!



**tak sabarnye nak makan rendang ketupat kuah kacang semua.....slurpppppppppppp....


21 celoteh sahabat

wahh photoshoot raya.

Selamat Hari Raya kak . kita this year raya kedua baru balik Melaka. tidur 1 malam je kat sana. and this year tak amek cuti extra pun

June 21, 2017 at 9:09 AM

tak sabar nk tgk gambar raya korang thn ni....
raya melaka dulu,bila mula cuti beb? kire ok lah klu jem pun kejap je dh sampai hehehhehe

selamat hari raya beb... hati2 balik kg nnti yek

June 21, 2017 at 9:16 AM

selamat hari raya..

June 21, 2017 at 9:33 AM

selamat hari raya lieya dr chewa & co di kuala kangsar perak gitu :)

wahhhh tak sabar nk tgk tema baju raya..confirm cantik!

June 21, 2017 at 9:36 AM

bestnya photoshoot raya....

June 21, 2017 at 11:31 AM

Selamat hari raya lia ! raya makan paus-puas untuk baby ;)

June 21, 2017 at 11:59 AM

selamat hari raya !!!

June 21, 2017 at 12:23 PM

selamat hari raya lieya.

June 21, 2017 at 3:54 PM

Salam aidilfitri .
Maaf zahir & batin

June 22, 2017 at 12:24 AM

Selamat hari raya jugak. Maaf kalau ada komen yg terganas sebelum ni. Jangan lupa hati2 jln raya and jangan lupa main meriam pada hari raya ni. Jangan main mercun?

June 22, 2017 at 4:12 PM

Selamat Hari Raya Lieya and Co! Maaf zahir dan batin jika selama kite berblog ni ada komen atau entry yang tidak menyenangkan. Semoga kita berjumpa lagi di Ramadhan tahun hadapan dan seterusnya. Amin ya rabbal Alamin.

June 23, 2017 at 5:55 AM

Selamat hari raya Lieya & family. Sorry dah lama tak tinggal jejak kat sini.

June 23, 2017 at 2:52 PM

selamat hari raya Lieya.. :)

June 23, 2017 at 11:04 PM

Selamat hari raya aidilfitri maaf zahir batin buat lieya sekeluarga..

June 27, 2017 at 7:22 AM

selamat hari raya aidilfitri maaf zahir batin kak lieya. ceria betul gambar2 raya kak. ni yg last year punya kan. yg tahun ni punya plsss :)

June 29, 2017 at 9:34 PM

selamat hari raya buat lieya & family
maaf zahir & batin
cantik pic2 raya family lieya... suka tgk...

June 30, 2017 at 10:47 PM

Selamat hari raya maaf zahir batin juga lya sefamili..cpt sket up cerita tema raya tahun ni.hehe

July 1, 2017 at 6:30 AM

salam selamat hari raya lia...cantik baju raya lia sekeluarga...

July 3, 2017 at 9:38 AM

Salam Aidilfitri Maaf Zahir Batin Lieya n Co. wow! syok tgk gambar fotoshoot raya Lieya...

July 7, 2017 at 11:41 AM

Selamat Hari Raya maaf zahir batin Lieya .....
Kotnya warna pepel tak.... manalah tau sama citarasa dengan orang sekapal hihi...

July 10, 2017 at 11:00 AM

gamba baju cekelat tu nampak bam bam sikit

July 14, 2017 at 9:22 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy