Thursday, July 9, 2009

Domino's Pizza

Perbualan malam tadi :


Papa : iyaaaah...iyaaaah.....(tgh buat sit-up) ish dah gemuk laa abg...

Mama : eleh.....time makan tak hingat....hihihihihi ...eh abg kite nak makan ape yek malam ni....errrmmmm ape kate kite makan pizza nak mlm nie.....

Papa : Hah!! pizza....okey gak tu...abg call yeak... (terus berdesup bangun capai telepon)

Mama : Ceh!! sit-up konon....gemuk konon.....hahahahaahahahah





jadinye malam tadi ini laa dinner kami...selalu order Meet Mania ngan Beef Peperoni, tapi malam tadi order Aloha Chicken ngan Seafood Delight....yg kat bawah ni cinnastik....tak suke nieh....tapi dah dlm combo kan so terpakse laaa...ade lagi kat peti ais tak usik pun....







nie yg baru kat domino's....cheese dotz.....i ni peminat cheese....so suke la

nie seafoof delight.....sedap gak



ni aloha chicken.....suke gak sebab ade nenas...




boleh plak time org nak makan pizza, si mia sebok mintak nasi.....sabo jek la




aku ckp buat lee muke sedap.....posing ni die kasi....aku ckp tak cukup sedap camtu....





terus bagi posing camnie.....hahaahahahahah
byk gak mia makan....2 keping setengah....






ini budak makan sekeping jek







burp!!! kenyang.......alhamdulillah...he hehehe







sebenarnye kalo pizza lieya suke pizza kat domino's compare ngan pizza hut tapi kalo side order lieya suke kat pizza hut ..... konon nak tgk ulangan Micheal Jackson Memorial kat TV8, tgk2 kul 9.30 aku dah krooh kroih....heheheheh....nak gi layan kat youtube aje lah!!





post signature


35 celoteh sahabat

ko suka dominos ye lieya..
tekak akak lak tkleh msk dominos...hehehe..
masing2 pnye citarasa kan...
yg penting msk perut kenyang sudah..kekekeke..

July 9, 2009 at 9:15 AM

k.ila pun beria nk diet tp bile dgr pizza tu terus cair gak cam lieya...x leh nk buat ape2 dah ! hehehe...mia & mija main sihat nampaknyer....kdg2 tu mcm kembor plak tgk derang berdua tu

July 9, 2009 at 9:48 AM

atie smalam makan pizza hut..tak penah lagi cuba dominos pizza..nnti nak try la..tengok mia makan aduh....terliuq tue...

July 9, 2009 at 10:05 AM

lieya...ko ni kejam tau..pagi2 dah hidang akak dgn pizza ni............. dah la akak blm b/fast...WARGHHHHH lapar...... lapar......... nak cikit.... bestla ko lieya... ada dominos.... kitorang kat sini layan pizza hut ajela...tu je ygada..sib baik la ada gak... kalau dulu langsung takde pizza hut... lagi haru.....

weh...byknya mia mkn.... 2 kpg 1/2... blh tahan bdk tu.... anak2 akak paling byk 2kpg je kot...tupun kalau mkn dok buang segala mak nenek bhn2 kat atas tu...geram tul... akak la yg jadi tuakng kutip.. hehehe...

July 9, 2009 at 10:07 AM

ooo ko suker dominos yer.. aku ni ko tau x penah pon lg try mkn dominos.. salu mkn pizza hut je x pon shakeys.. byk gak ko bli yer.. abis ker 2.. byk gak mia mkn yer.. bgs2..baru la puas ati nk bli kan..

July 9, 2009 at 10:21 AM

akak kureng sikit la dominos nie... hehehe.. tapi x tau la kalau ko belanjer... akak sesah je kot.. wakakakaa...

July 9, 2009 at 10:35 AM

Wah layan dominos malam tadi ye..hik.hik..lieya,Erfan pun macam tu time kita tak makan nasi tu la dia nak nasi...haru betol bebudak ni kan

July 9, 2009 at 10:40 AM

A'ah lah lieya ada org kata pizza dominos lagi sedap dr pizza hut.....

sedap pulak tgk pizza tu......cam nak mkn lak....hehehhee

July 9, 2009 at 11:17 AM

aku pulak suka PH..bak kata ko la, side orders lagi beshhh..

lapar pizza la pulak tgk korang anak beranak enjoy makan..

July 9, 2009 at 11:18 AM

aku mana2 pizza pun bantai..tp 2 keping je..perut kecik..hehehe..

July 9, 2009 at 11:35 AM

sedap nye makan pizza..wanie suka dominos lagi dari pizza hut..

bagus nye dua beradik ni..semua dia makan...kalau si irfan takde nye nak makan pizza2 ni semua...benda2 yg dia kena byk kunyah dia tak suka makan..kalau boleh nak makan yg terus telan je...

July 9, 2009 at 11:52 AM

lieya mkn cheese byk2 pun bdn maintain yer..jelesnye hai..mia pemakan yer orgnya..senang kalu anak mcm tu..sy suka bdk2 yg suka mkn nie, syok jer tgk..

July 9, 2009 at 12:04 PM

xpernah lg mkn dominos..nk try gak ah

July 9, 2009 at 12:11 PM

baru nak sit-up..
sekali sit-down and enjoy d pizza..
heheh!

alaaa.. makan selagi mau dik.. abg tu kan.. kalo besar pon ko tetap sayang kan kan kan..

July 9, 2009 at 12:19 PM

mula2 tgk gaya bebudak tu mkn igt diorg x daya nk mkn sbb ngntuk..hehe

pizza layankan ajer....aku sorang pn leh abis..ahahhah

July 9, 2009 at 12:47 PM

akak pn kalo mlm2 tu maleh masak, tpon je pizza...senang, janji kenyang...heheh...begitu la beruntungnya kita jd isteri di zaman moden ni ye lieya...

suka tgk mia mkn byk...abg kimi kalo pizza, dia cuma suka chicken wing je...yg roti pizza ni dia mkn secubit je buat syarat...

July 9, 2009 at 1:27 PM

bestnya pizza.. suka tgk mia mkn.. byk dia mkn yer.. adik dia mkn skit jer.. mama dia xpe mkn byk, bdn x naik.. jeles lah.. sha mkn skit dh naik..hu hu..

July 9, 2009 at 2:30 PM

sedap ker lieya dominos??penah cuba tapi mcm pizza hut the best..maybe lain org lain citarasa..

July 9, 2009 at 2:32 PM

suka.. suka...pizza... last mkn california pizza...hehehe
kami kat opis ni jer dpt merasa mkn domino's... slalu p mkn pizza hut... sumer pizza sedap.. sbb peberetku.. muahkakakaka...
amboi.. sakan mia n mija mkn pizza tuh.. lieya tau adriana kalo mkn kat pizza cuma mushroom sup jer dia sental... huarghhhh

July 9, 2009 at 2:53 PM

sedapnye mamam dominos..aunty pun teringin hehehe..

July 9, 2009 at 3:15 PM

adeh..dah ar tgh lapo nie lieya..hhuhuuh..
pandai mia & mija makan ye.selera je tgk..

July 9, 2009 at 4:14 PM

lieya, pizza dominos nih sedap ke
kami x penah try lagi
terasa jugak nak try
tp tgk kat sini..x ramai org masuk
so, kami pon...sama ler..x masuk

hehehe..sukenye tgk 2 badik dah de kitchen diorg sdiri...
baik plak main
x gado2 yea...

July 9, 2009 at 4:15 PM

hehehe..time mkn memang x ingat kn...
lieyaaaaa...terliur tgk pizza tuh..skang ni mulut ni nk pizzaa je...mkn leh byk lak tu...adoi...pizza pizza pizza...

July 9, 2009 at 4:43 PM

Alahai Lieya tayang pizza pulak..tengok sedapnya anak lieya mkn....buat telan air liur lah nengoknya...
pizza domino lama sungguh tak mkn...
kat sinipun kalau nak mkn pizza call aje tp brand pizza sini...

July 9, 2009 at 8:34 PM

woit
memalam makan pizza ko
keh keh keh
rajin shah melayan tekak ko erk

aku x pernah try lagi domino lieya
yelah, kluang nie mana ler ada
harap pizza jer lah
tp pizza baru sedap ler wei....
kawan aku ckp ler...he he he
aku x try lagi
nak cari masa yg sesuai lorrrr

July 9, 2009 at 11:34 PM

yummy..yummy..yummy..sedapyer makan pizza...kalau kat sini tak bolehlah makan pizza sebab..pizza DOminos tak halal.. :D

July 10, 2009 at 6:42 AM

wah..liya...ko dah mkn domino erk...aku dlu pernah buat delivery ke rumah...beli 1 kotak dpt free 1 kotak....yg l satu kotak aku bg bbsitter iman....nak bgtau ko nie...hati2 minum produk yeos tau sbb yeos yg bekas warna hijau ada lemak babi.....

July 10, 2009 at 8:39 AM

wahhhh makan PIZZa ke malam ni
best aaaaa x yah masak (hehhehehe)

lepas ni slim melim semua urang (AHAK)
Domino memang best. ONTIme tuh deliverey

July 10, 2009 at 12:54 PM

Owhhh...makan domino's ek...
Habis ke mkn tu?? hehehe....
Yela kan lieya...kita dok kt putrajaya dominos je la yg ada delivery kan...
Mia n mija suka makan pizza ek...
Reen paling suka bread stick dominos ni sedapppp...kan?
Yg chinnastick kureng sket...hehe!!
Lieya...bila nak jumpa ni...?
Umah lieya blok mana?
Ermmm sok n lusa ada pesta layar kot kalu x silap kat pullman...
Tak pegi kerrr??

July 10, 2009 at 2:39 PM

liey ako nak tau tak... aku kan benonya smlm adalah iklan domino tu... punyerlah aku xcted nak mkan......nak2 dia iklanan xtra cess tu...

laki aku pun ckp ok..pehtu tup2 tak jadi... huhuhuhuh majuk gilerrr aku mlm tadi.... sampai melepas laki aku nak amik berkat mlm jumaat... muahahahhahahahha

July 10, 2009 at 2:45 PM

uisk sedapnya domino;s...lama tak makan nie...tgk terliur

July 11, 2009 at 8:58 PM

wah laki ko rajin buat sit up eh..kagumnya aku...

aku pun tgh rajin mensitupkan diri ku ini...sejak bersalin anak ke-2 nih pinggang ku x seramping dolu...hahahahah....

aku pun kalo mls masak order jek pizza hut lieya,..sng kan...hahaha..comel2 anak2 ko bergaya dgn pizza domino tuh..ble jd model domino plak eh pasnih..

July 11, 2009 at 10:28 PM

lieya....sory agak lambat menjengok blog mu!!!kesibukan telah melanda diriku!!!

*tergoda tengok mia makan pizza........adussssss...meleelleh tauu

July 13, 2009 at 1:58 AM

alahai lieya...camtu le lelaki...sedar yg diorg dah boroi tp kejap jek semngat konon nak diet...tp pantang kalo ty psl makn...ha diorg le no.1 ekekekek

July 13, 2009 at 11:54 AM

akak pun sama jek macam kau.. kalau beli piza lebih prefer dominos, sebab topping dia banyak.. kalau pizza hut topping dia sikit sangat..nyampah..

wah mija minum air satu gelas besar..sampai abis tu... caya lah

July 28, 2009 at 11:35 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy