Sunday, July 26, 2009

sempat lagi tu....

sempat lagi tu...heheheheh ape yg sempatnye....cenggini sebenarnye...ni aku update citer ni dlm kete kat Lowyat, sementara tunggu hubby gi cari monitor baru die......pagi tadi aku gi Jalan TAR...misi nak cari lagi tudung tok ti nieh.....ari tu aku beli selai je....tgk cam best jek nak pakai...beli la lagi wat stok....ari tu aku beli rm45...yg ni dpt rm20 jek...lepas tawar2 sebab beli 4 helai dpt kurang lagi rm4......heheheheheh...tak ramai plak kat Jalan TAR...senang dpt parking dan yg paling penting senang nak pilih memilih.....hehehehe
*
*
*
*
jom tgk
*
*
*
*
V
mmg aku nak cari kaler nie pun...dark blue...sebab kemeja aku byk kaler gelap2...so boleh laa masuk.... (tak hagak2, masuk keter je terus test n snapping2)ehehheh


kaler purple pun mmg nak cari, sebab aku mmg byk baju kurung kaler purple. jgn tak tau, tadi kat Jalan TAR pun beli 2 helai kain pasang ala2 ade kaler purple.....adoiyai mate aku ni senang noo terpikat ngan kaler purple...



haaa kaler putih ni plak, saje jek beli sebab leh matching ngan baju ape2 pun.....lagi satu lupe nak snap kaler pink.....heheheheeheh...so ari ni sengih sampai ke telinga laa aku sebab dpt tambah koleksi tudung tok ti ni lagi....heheeheheheh


selamat berhujung minggu semua!!!!

post signature


42 celoteh sahabat

ko memang lieya....
x nyempat2 nak simpan...
hahahha...cam cun je lieya...

biela lagi nak p? nak kirim leh
hehhehee...

patut ler penuh wall FB ku! tayang tudung baru rupenye

July 26, 2009 at 3:10 PM

lieya, lawo.. suka tgk.. tp xpndai nk pkai.. he he.. sha pon suka pepel.. peberet kaler..

July 26, 2009 at 4:02 PM

aha...cantikkan... tapi cam kena maintan je kepala baru nampak cantik pakai kot...

July 26, 2009 at 4:54 PM

Kau sarung apa pon cantek!! tudung tok t ke..tok F ke..sume elok je.. :P

July 26, 2009 at 5:31 PM

cantiknyerr lieyaaa..
bukan tudung tu yg cantik..
tapi ko lerr..
huhu!

leh jadikk model iklan tudung tok T lerr kanss.. :)

July 26, 2009 at 6:00 PM

hamboi2 sempat yerk...semeentra tunggu laki ko berposing2 dgn tudung tok ti tu...

lawoo dik ko pakai tudung tu.....

July 26, 2009 at 7:31 PM

cantik la...just sarung ker lieya..klu mcm tue jenuh cover kepala yer..tapi canik..berkenan aku..

July 26, 2009 at 8:40 PM

>> hehehe...
>> sesekali berposing mengalahkan dua beradik tu...huhuhu...

ps : thanks for the birthday wish... :->

July 27, 2009 at 3:18 AM

weh tudung tu pakei leak camtu je eks...kalo cenggini beli byk2 pon x rugi pe....tunggu tokti pakei tudung style lain plaks le baru tukor ekekeke

July 27, 2009 at 8:32 AM

cntik ko pakai tudung tok ti tu... sesuai ngan ko.. ko dressing camni ke g ofis...perghh...sakan abis

July 27, 2009 at 9:27 AM

cun.. cun..kena jer ngan muka lieya... amboi skaan posing dlm keta nooo.. x sempat balik umah.. whakakaka... punya nak try...
siap ke JLN TAR tuh yg x tahanyer... bkn jammed ke kat sana

July 27, 2009 at 10:05 AM

uuuiiitt
cun seh...
kira murah ler kalau dpt tak sampai RM20 tu lieya...

iskh...aku kalu gi kl..gi jln TAR...rambang mata ko...sabar jer lah hemlin melayan aku....

sempat lagi ko beli kain erk
tu bila nak jahit jadi baju tu...
beli baju siap jer lah lieya..ngeh ngeh ngeh....

mmmm...sini susah ler lieya nak cari.....lenkali ko pergi..leh ler aku kirim kan...kan kan kan..

July 27, 2009 at 10:21 AM

dik pakai tudung tok t tu kono letak pin yo kek tudung satu lagi kat kepala tu?klo x jatuh kan?yo ko?akk pun x tau sgt ha psl tudung2 ni..hehe..but its look sweet on u..

July 27, 2009 at 10:32 AM

tudung tok ti ni cam mengingatkan aku kt pramugari Royal Brunei Arilines la..hihi..tapi lawa tul ko pakai, sesuai dgn ko lieya..kaler putih tu cantikkk :D

July 27, 2009 at 10:51 AM

salam lieya,
ni tudung ker selendang? Nida ada beli ala2 cam gitu tapi selendang..Dah beli tapi x reti pakai lagi.siap buka youtube tgk cara pakai selendang..hehehe blum test lagi..
Samalah kite pun minat gila kaler purple sampai bos ckp purple girl..hehe

July 27, 2009 at 11:08 AM

cantiklah lieya..aku suka tgk apa ko pakai..suma cantik2..

July 27, 2009 at 11:30 AM

wah lieya..santek arr tdg tok ti tuh...kena lak ngn muke ko simple but nice

July 27, 2009 at 11:56 AM

betul tu.. lieya pakai tudung apa pun tetap maintain cunnn.. hehehe..

July 27, 2009 at 11:58 AM

cantik la lieya..sesuai je lieya pakai tudung tu

July 27, 2009 at 12:08 PM

cantiklah lieya pkai tudung tu..menangis ok tok ti tgk leya pakai tudung dia tu..he he he.
sy pun suak warna purple..sennag terpikat. InsyaAllah raye tahun ni purple..:)

July 27, 2009 at 12:26 PM

Uish..tak nyempat2 sampai ke umah ye cik kak ni nak test tdung..tapi comel la lieya pakai kena ngan muka lieya yang cun tu

July 27, 2009 at 1:12 PM

wah! beli stok tudung nampak.....RM 20 je ek...murah lah tu....cun arr lieya pakai camtu....

July 27, 2009 at 1:59 PM

hye kak lieya....
mish u kak...
dah lama post comment entry akk ni...
akk comel la...hehe...
mia n mija sihat??

July 27, 2009 at 2:34 PM

ko pakai apa pun mmg cantik lieya :)

kt jln tar mcm2 tudung ada kan.harga pun ok

July 27, 2009 at 2:45 PM

cantiknya tudung tok t nie....nak ulak org cantik pakai lagi la cantik wei....

July 27, 2009 at 3:50 PM

oitt lieya...lawa giler tudung awak tu.............berkenan la akak tgk ni..kalau la akak ni kat KL, mau redah je jln TAR tu....

eh..sejak bila lak berkenan dgn purple ni?? dah berjangkit dgn akak ker????????

July 27, 2009 at 3:57 PM

eh kedai mana lieya pegi?hari tu cari tak de lahhhh...bukan sume kedai ade kan?..cantik lah lieya warna biru tua itu

July 27, 2009 at 5:20 PM

alaaahai.. comeinyee tudung kak lieya ni.. lawa2 wrna ye... mcm nk g tunang pn ade warna putih tuh..
tapi kn x smua muke r sesuai pakai tudung tuhh..

July 27, 2009 at 10:12 PM

Cantekk gak tudung style ni ekk..
Lieya nko tau takk.. si danish nyibuk tengok kat sebelah ni.. dia komen apaa..
'Huiyooo... macam cantekkk je..!' he he.. dengar tuu.. pujian ikhlas budak2 tuhh! huhu

July 27, 2009 at 11:00 PM

mmg kena tudung ni ngan lieya..cantik..suka akak tgk...

ye la, dh orgnya cantik, pakai apa pn cantik jgk...heheh...

July 28, 2009 at 12:14 AM

kak lieya..tudung nie cam selendang yer?kalau nak pakai kene pakai tudung biasa dulu ker?pastu baru letak tudung tok t tue.tul ker?hehe..banyak plak soklan nyer..lawo lah tengok kak lieya pakai tudung tok t nie..

July 28, 2009 at 8:25 AM

salam kenal..cantik nye tudung..entah kenapa sy bukan tak berminat tapi rasa cam muke tak sesuai pakai tudung cenggini..tapi serius cantik ! :)

July 28, 2009 at 10:16 AM

salam...lieya

amboi bera sakan dgn tudung bru...
org dah mmg cantik...pakai apa pun jd cantik..hehehhe

July 28, 2009 at 1:03 PM

perghhhh cun seh ko pkai tdg tu dik...
camne nk pkainya? letak gitu je ye...
smua kaler pon lawo....
lg2 yg pemakainya mmg dh lawo...kan kan kan...
(kasik kipas skit kot2 ade singgit dua ko nk bg kt akak nie wat beli eskrem..kekekeke...)

July 28, 2009 at 2:34 PM

uih..kemain ko ye pakai tudung tok ti..glems gitu!

July 28, 2009 at 4:19 PM

pandai kau tawar menawar.. leh dapat murah.. cantik2 lak tu kaler2 yang kau pilih.. memang kena sangat dengan muka lieya.. cun sanat

July 28, 2009 at 11:25 PM

cantiklah lieya pakai seme kaler tuh..cam senang nak pakai ek..

July 29, 2009 at 9:44 AM

Lieya shopping tudung utk raya ke...tp sesuailah Lieya kalau jadi model tudung tu. tengok juga kat blog org jual tudung tok ti tp Lieya beli ni murah dan cantik.tudung tok ti pakai tak yah letak pin ya...
re; mmg remeh urusan dokumentasi...tp kalau tak buat nanti baby Syakirah jadi PATI pula..ha..ha...

July 29, 2009 at 12:11 PM

adoyai....
sampai 4 tudung akak beli....
hehehehhe bagus2 hehehehhe

July 29, 2009 at 12:26 PM

bukan nak mengampu ni.. tapi nak cakap jugak kat lieya.. lieya sangat cantik pakai ini tudung maaaa... dah berjangkit ke shima pun ye? kalau kak t nak pakai, sesuai x ngan bentuk muka kak t?? nak gak nampak cantik cam lieya pakai ni.. huhu....
keje baik2.. jg dr.. jaga kesihatan ok..
kiss for ur girls..

July 30, 2009 at 11:50 AM

chantek.....

kat area mana nie dear???

July 30, 2009 at 3:22 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy