Thursday, July 23, 2009

Layan Game FB

Ops....mesti ade tertanye2 nape laa lieya tak update blog minggu nie kan...nan ado citer sebenarnye...balik2 bende same, malas laa nak up dlm blog...boring kalo lik2 citer same he heheeheh....haa tapi kali ni meh nak share cite best gak...skrang ni lieya tgh syok layan game bercucuk tanam kat FB nie.....seronok tau...boring2 bos tarak layan laaa...tapi bos ade pun mmg lieya layan je game2 ni.....hhahahhaahaha ...
*
*
*
*
*
byk tul game bercucuk tanam kat FB skrang...tapi lieya layan Farm Town...ni best...sebab dpt kawan dari seluruh dunia yg layan game nie.....lieya baru jek peringkat pemulaan game nie..baru jek reach level 10...tgh busy kumpul duit, konon nak expand ladang....ari2 pegi mintak keje kat ladang orang sbb nak kumpul duit byk2....hehheheh..budak2 opis pun tgh kemaruk layan game nie lah

nie plak Barn Buddy....mule2 layan game ni...seronok gak game ni...tapi kebun tak besar....pastu part paling best sebab boleh curi hasil kat kebun orang.....muwahahhah...kawan2 agak2 name aku appear curi kat kebun korang tu halalkan la yeak....hi hi hi


yg ni Farm Ville.....best gak.....tapi tak best sebab tak leh keje kat ladang org, so kene kumpul duit ngan kebun sendiri.....penat nak tgu duit byk...


yg ni plak Sunshine Ranch.....layan gak tapi jarang lieya bukak...ni baru 4 sebenarnye byk lagi game ala2 farm nie........


kesimpulannye kat sini aku nak bagitau berkebun ni aku layan dlm game jek, kalo betul2 tak larat kot sebab panas matahari hahahahaahahaahhha.......mak kan puteri lilin....
kuang kuang kuang

post signature

37 celoteh sahabat

hahahah... kami pun addicted main game ni... yg best nyer.. siap org curi kiter nyer tanaman tuh.. huhuhu.. kami kat opis x leh nak main.. sbb kena d/load flash player.... huhuhuhu... tp mmg layan kan lieya

July 23, 2009 at 9:06 AM

Rajin tol lieya layan game ek....hehe!!

July 23, 2009 at 9:19 AM

ramai benornya yg layan game fb ni..sy xpernah cube lag main game itu..best ekk..nak cuba lah...lama ooo xnmpak mia n mija..selit2 kanlah gambar dia seketul dua kat blog leiya nie..he he he

July 23, 2009 at 10:07 AM

wah...menarik game nie.....aku plak tgh kemaruk main game apa ntah namanyer.....ti mmg ngalit jerk bila main.....gambar2 sepupu iman ada saebenarnyer tp eija x upload pun....upload gambar makanan saje dah!!!

July 23, 2009 at 10:15 AM

hahhahaha
ooo...reason yg x kukuh...sbb x hapdet blog
rupenye sibuk jd petani moden...

akak pon slalu dok terima request dr geng fb...nak masuk akak nye farm ler
tp haram...x paham apa....

kak farah lg suka layan mind jolt games tu...hahahhahah

July 23, 2009 at 11:27 AM

dh agak dah..sbb dee xnak addicted..dee x start pun main..maleh..

July 23, 2009 at 11:29 AM

omak aiiii..
smua org tgh kemaruk brcucuk tanam kt fb nie...
ko pon sama yek lieya...

akak 1 ladang pon tadak...malas nk layan..huahuahua...

July 23, 2009 at 12:20 PM

sabo jelaaa...ni mmg betul2 kes addicted....jgn tak tau, satu pun akak blm try.... MALAS.. dan takut sgt terrrrrraddict....yg ada biasa2 nipun dah buat akak ngadap FB mcm apa je.... :D lagi satu PET SOCIETY... menatang apa tu yaa?? yg tu rmaai gak yg layan...hehehe...selamat bermain lieyaaa....

July 23, 2009 at 12:25 PM

berkebun dunia virtual pun kira berkebun gak la tu..hihi..

best gak ye game ni :D

July 23, 2009 at 12:31 PM

haiyooo dikk sudah pandai ma ber FB..akak ko ni ntah bila nak pandai...sblm ni sue ada gak bg pokok2 yg siap berbuah lagi... tapi aku tak reti nak jaga.... huhuhuhuhuhu

July 23, 2009 at 12:55 PM

besh ke dik..
macam besh jerr akak nengok tuhh..
FB.. akak tak baperr aktif lerr..
tapi kan..
hwaaaa.. kang dah addict lak nak bercucuk tanam..

July 23, 2009 at 1:17 PM

Sume main ni...


AKU X RETI!!!! :(

July 23, 2009 at 1:58 PM

aku benonye x reti nk main game kt fb..bau jinak2 nk cucuk tanam tuh...

July 23, 2009 at 2:32 PM

syok layan game,tp aku mls.hehe

July 23, 2009 at 2:50 PM

rajin tul ko melayan game kt FB yer.. aku ni nk bukak FB pon mls.. x tau naper tah.. ko siap brcucuk tanam lg yer...heheheh...sayor apa ko tanam tu????

July 23, 2009 at 3:26 PM

owh ai xde mase nk layan.....
dpt bukak fb pun dh rahmat.....
eheh.........

re: lieya anytime jer...
mia nak bertemu mia...
set je time.......huhuuuu

July 23, 2009 at 3:55 PM

patut le lieya sepi je.sebok bercucuk tanam..rupanya ekekekeke ..

July 23, 2009 at 3:58 PM

re :mekasih lieya...
cantik ek... apa lg buleh la try baju raya thun2 lps ke heheheh....

camne nk main game kt fb tuh... dana cube tak buleh2 pun
nampak sgt tak teror lg godeh fp nih

July 23, 2009 at 4:22 PM

hooyeeehhh
teman seperjuangan ku
hik hik hik
byk kebun kita kan lieya..
aku pun minta halal gark erk tercuri hasil mahsul kebun ko..

oooo baru aku tau
farm town tu leh cari duit cara gi kerja kat kebun org erk...
bagus2...

aku suka farm ville ler...
best oooo....

hari2 harus masuk kebun kan lieya
keh keh keh

aku pun dah jadi addicted cam ko dah nie...

July 23, 2009 at 4:45 PM

Aku pun sama lieya...cam ko gak dok layan game FB nie...huhuhu...

July 23, 2009 at 4:54 PM

amboi, lieya skrg bizi jd petani moden ye...heheh...akak ni x reti satu HARAM pn...

hr tu ada gak cuba2 main PET SOCIETY tp sekerat jln je sbb x paham dan x reti...markah pn cuma 25 je x gerak2...hahah...

July 23, 2009 at 6:05 PM

mmmm...kat opis akak pun ada sorang staff tu giles main game ni...

July 23, 2009 at 6:48 PM

akak pun penggemar game sejati... muhahahha.. tapi game yg ko main nie akak x penah try lagi..

July 23, 2009 at 7:31 PM

re: lieya, btoi ckp ko tu dik...
akak ni pon kwn2 skolah rmai yg wat hal sndirik...tu yg akak suka layan kwn2 online tu...smua sporting..syok skit nk wat pape aktiviti....

ko nk tau dik, seingat akaklah tk penah sekali pon mkn ikan patin....dr kecik mmg tk biasa mkn....hmmm lawak kn...tu yg tktau camane rasa ikan patin tu...

July 23, 2009 at 10:26 PM

camno lah main benda alah ni..x reti akk ha..ke psl akk x minat nk melayan..wakakaka...akk rasa more x minat melayan kot..

July 24, 2009 at 8:14 AM

Lieya....bisnes ciputt jerrr....
Reen wat pon sbb sendiri dah guna mmg BEST!!!
Kalu x,malas n x brani la nak promote kt org len...
Lieya kalu nak coba bgtau ekkk....
Nak2 fmnine wash tu mmg BEST!!!
Wangi bau strawberry dia....

Psttt....jom arr nti kita plan g pullman lagik ngan kak lela skali...
Lieya free je,bagitau k??
Nak gak jumpa mia n mija nih....

Nak tompang tanya...timb pengarah kkm namepe ek??
Lieya PA Timalan or Pengarah???

July 24, 2009 at 11:07 AM

a'ah kat opis akak nie pun mmg dok giler main game nie...akak baru jer nak mencuba2 nie..

July 24, 2009 at 11:15 AM

aku lak tang layan game mmg tahap MALAS... hehhehee...
mmg ramai soh try join game tuh... tapi dah kata maleh tak bleh nak buat apa la kan... teruk betui aku ni... heheh...

July 24, 2009 at 11:47 AM

sonoknyerr.. tp me xpernah layannn game kat fb tewww.. ahaks

July 24, 2009 at 11:49 AM

wah wahhh wahh.. bahagianyer idop leh main game kat ofisssss.... bossssss tengok anak buat nih.. wakakakakkakaka..opsss ke Lieya nyer yg boss..??? jeng jeng jengggg

July 24, 2009 at 1:12 PM

sesaper leh ajar camaner nak dapatkan game fb tu?? teringin gak nak main..sue rajin gak bukak fb tu. tp tak tau plak ada game..

July 24, 2009 at 3:58 PM

aku layan game ceper je..hehe..ko tau tak ceper tu ape? org johor takkan tak tau ceper tu ape..tp bkn fb punye la..d/load punye je

July 24, 2009 at 4:18 PM

sib game free..layanjela masa pon ade hehehe..dulu hubby men game town tu....pening akk asik ngadap tu..sampai jadi city la apalah kunun2 nak jadi datuk bandar ekeke

smoga jadi petani berjaya ahaks!

July 24, 2009 at 5:19 PM

Wah cam menarik jer..tp izu FB mmg tsgt la fail okk...tatau la mcm mn nk main game ke nk wat kuiz ke...buta fb btol! hik hik...nk tny suami, suami lg xport mende2 ni.kikiki..

July 24, 2009 at 6:58 PM

Salam lieya
Lama tak dengar khabo lieya
Rupanya aktif kat sini
Kalau free2 jenguk2 la fp abg meor ye ;)

July 24, 2009 at 10:17 PM

Akak send dekat nurul game tu boleh nampak seronok aje hehehehe...nurul klau dah start layan game FB compem tak makan pun tak pe hahaha...

July 25, 2009 at 12:58 PM

mmm sana sini akak tengok orang main game fb ni.. akak jer yagn ketinggalan zaman. lagipun tak de masa... dah tu fb pun kena blok kat opis, mana la boleh mainkan.. kalau la kat opis tu tak kena blok, akak pun ketagih main ni hari2

July 28, 2009 at 11:29 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy