Tuesday, August 4, 2009

hepy besdei mama & papa

alhamdulillah.....dipanjangkan umur lagi tuk same2 kami sambut besdei yg ke 27 (aku) dan 30 (hubby) tuk tahun nie.....simple tapi hepi......saje suprise kan damia stay kat A Famosa Resort....jumaat lepas abis keje terus bertolak....ahad tghari checkout.....kemain hepi budak2 nie...ye laa masing2 dah besar kan, dah 'paham' dok hotel, jalan2.....jom layan citer besdei tahun nieh dulu, gambar kat A Famosa later2 laa i update keh........ops lupe laak, thanks pada kengkawan yg wish besdei lieya.....baik kat FB atau pun sms....psst, kak Aimi, akak org first sms wish lieya tau....he he he


*
*
*
*
*
*
V


susah gile snap pic nie...nak dekat 18kali snap baru dpt yg betul2 cun le pada aku...




murah kek ni...rm15 jek, beli yg kecik coet jek, jenuh gak cari kedai kek kat area resort nieh.....SR takde pun wei...



muke tak sabar2 dah tu





jom cincang kek ngan papa...





jom cincang kek ngan mama....





papa & mama's besdei celebration for 2009








masing2 sibuk nak part bunge.....len kali aku beli kek penuh bunge jek laaaa..senang!!






budak antu kek....








lepas makan kek makan ayam plak.....










muke hepi dpt makan kek, ayam KFC dan buat sepah

(kalo kat umah mmg aku bising dieorg buat sepah, kalo dok hotel, lantak koranglaaaa...agak2 kuat nak tebalik kan katil pun takpe keh keh keh )









bangun tdo, celik bijik mate, sambung makan kek balik






nie ler adiah tawun nie....he he he

gi beli time lunch hour kat City Chain Alamanda, boleh plak terserempak ngan KPPA




konon wat gaye james bond....cait, ni jembontot ade le....heheehheheh






nie plak konon2 gaye gadis bond.....hahaahahahah









cam biase mesti ade video :74:kan......hi hi hi




video




okey tu ajek citer besdei kami......tunggu bulan 11 pulak laa baru ade potong2 kek lagi....camtu le kami, setahun 2 kali potong2 kek, lieya ngan hubby share bulan yg same, so buat sekali....mia n mija pun share bulan yg same so buat sekali jugak....hehheh





post signature


53 celoteh sahabat

sonoknya bleh sambut sama2.. senang gitu kan... ala lieya janji kek...budak2 x kisah sgt rasanya..kite ni yg tekak nak SR jek..hiks..


anak2 dah besar syok bw jalan..nak mkn/minum senang..

August 4, 2009 at 11:36 AM

uhhh..best lah kalau husband an wife birthday bulan yang sama ek..celebrate sama-sama lepas tu hadiah pun sama boria ek...fun gitu!! Tp yang pasti dua anak dara tu tetap maintain ayu!!

August 4, 2009 at 11:36 AM

usih..A famosa ye..syoknye..lama giler x gi sana...
syokla kn..celeb skali...waaaah diaorg suke kek ek..adoi anak den suka cream jek..dh cucuk2 pastu tinggal..memang x berbaloi...

aku suka pose ko lieya..waaa cunnye jam baru itew...anyway..hepi birthday to both of u...

August 4, 2009 at 11:43 AM

hepy besay lieya n asben..cantik la kek tu..xmcm rm15 pun..mia n mija plak nmpak hepy..mcm beday diorang plak..he he he..bdk2 kan mmg suka sgt kek..
klaka lieya ckp jebontot tu..he he he

August 4, 2009 at 11:45 AM

Happy B'day to Lieya & hubby.... celebrate kat A Famosa ya.. best nyer.. happy jer 2 badek tuh...
amboi.. hadiah nyer.. best.. best...

August 4, 2009 at 11:55 AM

hepi besday bt kak lieya ngan husband...smoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki...

August 4, 2009 at 11:57 AM

sonoknye share bulan.. leh la celebrate sesama ek... hadiah pun sama gitu... kemain happening smbt kat a famosa..

August 4, 2009 at 11:58 AM

wah..untung-untung..dpt celebrate besdei serentak...Happy Birthday Lieya & hubby..semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki :D

August 4, 2009 at 12:06 PM

Happy Belated Birthday Lieya N Hubby.....
Moga pnjg umur murah rezeki n bahagia slalu,AMIN...........

August 4, 2009 at 12:51 PM

Happy bufday Lieya & hubby!!
Semoga panjang umur & murah rezeki yekk..!
Waaa.. bagus la korang ni share bulan yg same... senang nak celebrate ekk.. kek tu look so nyummy laaa..!!
Kalau cam tu Izan setahun 4 kali lahh? semua lain2 bulann.. ohok!

August 4, 2009 at 12:53 PM

happy birthday lieya n to ur hubby too..may all your wishes come true ye!

August 4, 2009 at 12:56 PM

wah..terharunya..akak org first ke??? ingatkan dah lambat...mula2 nak wish tgh mlm ru (coz mlm tu kan akak dok buat barbie kek), pastu tak mau la kacau org mlm2 ni...ngeh ngeh ngeh...

bestnya bdk berdua tu..... lieya...murah giler kek tu..rm15... akak tgk besar gak.... bukan main lagi bdk 2 org tu mkn kek.... pagi2 pun pulun kek yaaaa..... mana xtvt bdk berdua kat A'famosa???? mesti bersambung ni...tak sabar nak tunggu...

lieya....korang ni mmg bagus la..timing mmg pandai....ada 4 org, tapi celebrtae BD 2 kali je... kena menuntut la mcm ni...hahahaha...

August 4, 2009 at 12:57 PM

Happy besday Lia & En. Hubby

August 4, 2009 at 1:05 PM

wah lieya...bestnyer..hepy besday yer....

August 4, 2009 at 1:18 PM

betul tu lieya.anak2 dah besar syok bwk jln kan.dia dah tau mcm2.bestnya korang..leh sambut besday sama2.suka tgk gambar tayang jam tu.mmg 2-2 ada pakej pelakon taw...

August 4, 2009 at 1:22 PM

Hepi sebeday Lieya & Hubby.

Semoga hidup kowang akan sentiasa diberkati Allah SWT hendaknya...amin!

~amboiii..sronok betol potong kek smp ke sana! jgnkan budak, aku sendiri pon suka duk kt hotel..ngeeeeeee

August 4, 2009 at 1:39 PM

Lieya, happy besday to you....semog panjang umur & dimurahkan rezeki....pasni leh la tambah anak yea...hehehe....

bestnya celebrate kat A Famosa....sonok mia & mija tu haa...

August 4, 2009 at 1:43 PM

Happy birthday lieya..sori lmbt wish seronoknya boleh celebrate sama2 senang kan....panjang umur dan murah rezeki

August 4, 2009 at 1:54 PM

sweetnya...lieya n husband...

senang kan sambut birthday bulan yang sama...

August 4, 2009 at 1:55 PM

Happy besdei dear!! to u n ur husben too! sweet 27 n 30...still swett muitt lagi..kikiki...

eh bestla kn celebrate kt afamosa, xsbr nk tgk gmbr2...n gmbr indoor ptg2 kek n mkn2 kek pon syok jgk tgk..such a happy family indeed. Alhamdulillah, smg berbahagia sll ek lieya!:)

Seronok bley wat skali celebratin kn! share hari istimewa dgn yg tsayang, cayala!!:)

August 4, 2009 at 2:32 PM

lieya...hepi besday la aku ucapkan pd ko n hubby ye..

bgs gak buat potong kek share ni kan..jimat skit..hehe! slalu sependapat la ye kalau lahir pd bln yg sama ni..

August 4, 2009 at 2:34 PM

lieyaaa... hepi belated besdayy yerk... sori akulah yg plg lambat wish ni huhuuhuhuhuhuhu

bestnyerrr dapat sambut sama2kan...

aku doakan korangg pjg umur murah rejeki... aminn... bila mau kasi adikk sama itu kakak2?

August 4, 2009 at 2:39 PM

15 henget kek tu dik?murah gilos ha..beso gak dik..akk ingat yg betul2 secoet tu ha...

August 4, 2009 at 2:53 PM

happy birthday to lieya dan hubby

bestnye birthday sama bulan...senang nak celebrate

August 4, 2009 at 3:12 PM

hepi belated besday to lieya n en. hubby.. besnya korang leh celebrate besday sama2

siap celeb. kt a famosa lg tu..mmg kelllasssss.. besarnya kek rm15 itu.. amboi sama2 blikan hadiah jam ek..sepasang la ni ek

August 4, 2009 at 3:15 PM

hepi belated Lieya n hubby. bestnye dpt adiah

August 4, 2009 at 3:28 PM

Salam ziarah dari Pak Karamu

August 4, 2009 at 3:49 PM

happy belated birthdya lieya...wah sonot nya leh sambut birthdya sama-sama...jimattts gituz...

ala nama nyer dah anak dara..mesti diorg berebut2 nak mkn bunga kat cake tu kan? anyway doa aku...harap korang sefamily sentisa happy camnie sampai bila2...

August 4, 2009 at 4:01 PM

heppy belated bufday
lieya n Mr Shah...
pjg umo n bahagia selalu...
bestnyee share bulan...
miamija pun same....
hmmmm jimat banyak dh tue....:D

August 4, 2009 at 4:39 PM

wahh akk ku n asben sambut besday kt melaka yea...
besh tuuuu....
anyway happy besday to u kak....
miss u forever n ever...waaah gitu...ahaks...
semoga pjg umo n d murahkan rezeki...
senyum sokmo keyh....;)

August 4, 2009 at 4:43 PM

1st sekali...
happy besday lieya
happy besday shah

seronok arr korang
tiap2 tahun celebrate sesama
sure xde alasan nak lupa2 kan..ngeh ngeh ngeh

wah.....tahun nie jam erk
aku suke ko nyer jam
cam jam aku plak...he he he...

August 4, 2009 at 4:52 PM

hepi besday lieya n hubby..bestlah u ols celeb bulan yg sama..mia mija pun epi dpt jenjalan a famosa tuh..

August 4, 2009 at 5:18 PM

hepi besday to lieya n hubby..

August 4, 2009 at 7:14 PM

bagus tul lieya birthday anak bulan sama..boleh celebrate sekali, jimat duit dan masa tapi maintain meriah...hehe

August 4, 2009 at 7:40 PM

happy besday buat Lieya&suami.... moga sentiasa sejahtera...murah rezki,pjg umur...
sama kita Lieya besday sambut dgn keluarga saja . betul kata Lieya sambut dgn keluarga paling bermakna...rasa bahagia sekali.

August 4, 2009 at 8:22 PM

Heppy besday Lieya....bestnyer dpt sambut sama2...hubby akak pun besday bulan 8....

August 4, 2009 at 8:52 PM

Slamat hari jadi buat anda berdua!!! Belated ngan in-advance!!!

Wah kebetulan plak kite nye b'day dekat2!! kira warga LEO lah ni... Hidup Leo!!!!

Cik Abang kasi hadiah ape? (Ihik!)

August 4, 2009 at 9:42 PM

Happy belated besday kak lieya...wah bukan main seronok lagi ye sambut besday dalam bulan yang sama..

Thanks you jugak bab sudi ajar main game Farm dekat fb sekarang tgh kemaruk game dekat fb hahaha...

August 4, 2009 at 10:26 PM

sonoknya leh celebrate sama2 kn...
sethn 2 kali oklah tu lieya...

beso gak pe kek tu...oklah rm15..
ko mkn tk kek tu? hehehe....

happy belated b'day dr akak...
aritu wish in advance....
arini belated le plak....hihi..

August 4, 2009 at 11:29 PM

happy besday utk lieya & shah....moga panjang umur dan dimurahkan rezeki...syoknyer korang celebrate kat a famosa...siap ada KFC yg tak tahan tu....bestlah dpt jam tangan...siap tayang lg tu..hik hik...ko cari cake tu area mana lieya??

August 5, 2009 at 1:34 AM

hepy belated bday ek lieya..... n kepada hubby nyer jugak...
semoga kekal hingga ke akhir hayat... amin...

August 5, 2009 at 8:55 AM

lieya!!! happy belated besday to both of u...moga kalian sentisa happy & sihat selalu..

best tuh p celebrate coti2 mesia eh..tp kat a famosa resort tu ssh la nak cr makan...kiotrg aritu nak mkn kena p kuar.nyampai i tau...

sng kan beday sama bulan..cam anak2 aku gaks..tp ko lagi best laki bini same month..sng nak celebrate...

August 5, 2009 at 10:33 AM

seronok tengok u all sambut besday... meriah walaupun sambut anak banak jer.. so utk lieya & hubby lieya.. hepi belated besday.. akak doakan kalian berdua berbahagia hingga hujung nyawa bersama anak2 tersayang...
p/s: murah betul kek tu yekk...

August 5, 2009 at 11:22 AM

SALAM...HAPPAY BELATED BESDAY BUAT LIEYA DAN HUBBY...
SERONOK BDK2 TU AKAK TGK...HEHHEHEHE..DAPAT MAKAN KEK...SIAP PI BERCUTILAH TU..

August 5, 2009 at 11:40 AM

Lieya.. seronok nye kau 4 branak weh... suko den tgk pic2 ni haa..

Kecik ko kata kek tu..? besor le tu.. & murah giler den rs.. jd la 4 branak mkn... nak bsr2 wat pe? lain la ekau jemput den skali.. wkakak...

Mana x 18 kali snap.. nak suh cam tu snap sendnri.. itu mcm la.. hahaha...

wlpn celeb 4 branak.. tp meriah giler den tgk..
suka tgk family mu...

moga bahagia yek..!!

August 5, 2009 at 2:20 PM

...wah...lieya ngan hubby share bulan birthday...
mia & mija share 2 org tu?

bahgia...bahgia...
senang wat skali harung

so, anak ke-3 nanti kena set leklok la yea...

:P

tul tu lieya...bagus beli lappy utk bebudak ni
memang memula depa wat main-main je
lepas tu otomatik depa leh belajar...

sebelum ni kami ada le nak belikan lappy sama cam mia & mija punye tu kat darwisY
tp tau sajo la dak laki
boring skit...dia baling

so, x yah le beli....

August 5, 2009 at 7:20 PM

Happy birthday to lieya n hubby....moga kasih kalian berpanjangan hgga ke akhir hayat dan dimurahkan rezeki selalu...

akak suka tgk lieya ngan hubby, loving couple and happy family... ;)

August 5, 2009 at 9:22 PM

family lieya memang best.. kau share dengan hubby besday, mia dan mija share besday.. memang ngam.. senang boleh buat sekali. jarang dapat yang sama bulan cenggini

nape tak tunjuk jam tu.. nak gak tengok, mesti cun.. jam sedondon gak ke

best gak kan sambut dalam bilik hotel.. lain dari yang lain.. kek tu pun cantik gak.. hijau mata memandang. heheheh

August 5, 2009 at 9:58 PM

aloo cayangg
epi besday cayang
tak sangka yerk kite ni
pasangan yang berkongsi besday yang sama bulan..hihihihi
cayalahhhh

August 6, 2009 at 2:00 PM

happy belated bday buat lieya dan hubby.... kalau kak aimi org pertama ucap, kak t jadi org terakhir yg ucap ni lieya.. hehee...

semoga dilanjutkan usia, dimurahkan rezeki dan berjaya di dunia dan di akhirat sana.... amin.. insya allah...

meriah tu walau sambut anak beranak aje... x yah bt party besar2 pun.. kan lieya? kak t gitulah sambut bday anak2, atau diri sendiri atau hubby.. simple2 aje.. yg penting tanda ingatan tu.... :-)

keje baik2. have a great day..

August 6, 2009 at 2:36 PM

happy belated b'day bufday lieya dan hubby... sapa punya bufday ni, org lain yg dapat suprise ?? hihi

August 6, 2009 at 6:52 PM

hepi belated bday lieya & shah. sorry wei, mcm yg aku citer hari tu. aku dh pernah letak komen, tgk bila save ERROR. hanginn je.

x kisah le bukan SR pun ko, janji budak2 tu enjoy & suka mkn. lagipun kalu SR rugi. mana dia ada juai size kecik kan?

uihhh pandai punya mama, sama le kita kan? kalu dok hotel, ko nk lompat katil sampai ke siling pun x kisah. cuba kat umah sendiri. heheeheh...

August 10, 2009 at 1:32 PM

hahaha.. seronoknye sy tgk video mama mia n mija ni..
Happy belated bufday wat akk n abg erk.. moga u all bhgia hingga akhir hayat bsma fmly yg ceria ni.. (^_^)

August 13, 2009 at 12:16 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy