Friday, August 28, 2009

akhirnye...dapat jugak!!!

hahahahahah...setelah melancarkan entry perang saraf....akhirnye dpt gak ape yg dimintak2...wahahahahaahah (ketawa jahat oleh mia n mija).....suke laa due badek nie.....baik jek dok belakang tu...takde pun sebok2 nak mintak dok depan ke, nak gaduh2 ke....hihihi
hepi kemain dieorg.....hihihihi

pasang dlm kul 3 petang...siap semua pukul 7 malam...(lambat tul cine nie buat)...terus gi kedai vcd....hah ko...borong terus vcd citer upin ngan ipin nie....korang due badek tgk lee sampai muntah......he he he


kemain khusyuk....tak cukup duduk...siap berdiri lak....


sambil tgk citer sambil makan choki2...peberet coklat due badek nie....



aku?....hepi gak le....nak online tenet takde sape kaco lagi...hihihi
thanks papa.....love u so much.....sentiasa prihatin ngan keinginan budak2.....semoga bisnes n kerjaya bertambah sukses......muaaaaaaaaaaaahhhhh dari mia n mia dan paling special dari mama......



post signature


32 celoteh sahabat

wahhhh...dah aman le donia...xde le si mia n mija tu cbuk ngaco ko nak berkebun lagi eks...

August 28, 2009 at 8:56 PM

amboi.. paling spesel dari mama.. tu yg tak tahan tu.. hehehe!

baperr hengget tu lieya? mmg sonok laa dak berdua tu kan..

August 28, 2009 at 9:18 PM

bestnya ada tibi lam keta.ha kali nie nk jln jauh pun msti aman damai kan.semakin besar la kebun kamu nye..hehehehhe.pasni leh jual tanaman tu cmua

August 28, 2009 at 9:21 PM

ye ye dah pasang.. mesti best jer kan pasni tak de sapa yang kacau kau nak berinternet..

besar tv kau tu lieya.. akak punya kecik jer. memang lambat dorang pasang tv tu. akak pun boring jer tunggu masa pasang tu

August 28, 2009 at 9:31 PM

wah bestnye..aku bru cite ngan abah Ghazi ingat nk psg gak...sbb aku salu travel 2 org je dgn Ghazi haha..hah anak dara 2 org ni pon mnat pin pin ke? hehe Hari² aku bekalkan cd pin pin ke nursery neh..hantu le derang ni nengok cite ni..kdg² smpi nek juling mata nengok huhuhu..layankan je la kan

o selamat pose pd ko and tn.papa k!

August 29, 2009 at 6:42 AM

wah giteww....cargas tul papa cik mya....memahami naluri anak2 ker naluri mama nyer yg x senang hati nak ber"online" coz' asyik kena kacau jer...keh keh keh...bijak2....

aku lama dah minta ngan hemlin
mmm...byk bebeno alasan dia...hik hikhik...biasa lerr...laki aku tu kan akauntan berhemah.

Yg ko pasang nie ok gark lieya
coz' dia dak lekat kat tempat letak cermian belah ko tu kan...dia terus pasang kat tengah2...xde mengganggu sangat kan....sesekali aku nengok pesona nie besar ler plak dlm nyer.......

August 29, 2009 at 9:45 AM

wah wah dh ada mobile tv...bestnyer...blk kg jln jauh best ar lieya...ank2 xkisah dh ngan maknyer...so mak dia bley la layan tenet ngan aman damai yeak!! hehehe..pndiiiii.;)

August 29, 2009 at 11:01 AM

wah..best la dah ada tv ye..takde la rebut2 nak guna laptop ngan mama dia lagi kan//

August 29, 2009 at 11:42 AM

Wah, kejap je dh dpt.. best la mia n mija.. xde la kecoh lam keta kan.. mama pon best dpt tenet n tdo ngn jayanya.. heheh..

August 29, 2009 at 2:32 PM

...wah best ler
nak jalan jauh balik kampong pos senang lor

bebudak la ni
bertuah
apa saje yg d hajati
semua leh dpt

August 30, 2009 at 12:38 AM

wah...syoknyer dah dpt pasang dvd baru erk....aman ler donia ko lieya skrang...brape ribus shah buat benda alah tu??

August 30, 2009 at 3:53 AM

welcome to the world..hehehe.lps ni sure aman donia

August 30, 2009 at 4:54 AM

mia n mija da ada tb baru...
pas ni leh r layan upin n ipin smpai muntah ye korang....
so mama blh berblogging smpai lebam...go kak lieya go...hahaha...

August 30, 2009 at 10:11 AM

wah dah TV nmpknya 2 badek ni lieya..papa mithali lah shah ni..hehehe

jgn gaduh dgn papa udah la ye..kanda dgn daddy dia selalu gaduh..daddy nak dengo radio kanda nak tgk dvd....hahahha..lantak lah..mama yg pening pala..hangin je stiap kali naik keta..coz kami nya TV mmg attach dkt car tu..multi function..tv/dvd/radio/reverse camera...

August 30, 2009 at 1:23 PM

dpt la ko aman mengadap kebun ko ye lps ni.confirm blk kpg aman je kan.brape ni lieya oii?

August 30, 2009 at 10:11 PM

yeay..berjaya gak 'perang saraf' dua badek nih..apa2 pun, sure papa belikan punyalah..sayang anak camtu lah...janji dorang happy... :D

August 31, 2009 at 12:45 AM

salam lieya,

selamat berpuasa dan salam merdeka buat lieya dan seluruh rakyat Malaysia...hehehee...lieya, ari ni cuti kan...lieya wat apa tu ngan bebudak 2 rang tu? Semaking bijak kan Mia & Mija...kelakar lah knur tengok dorang.Baju raya dah siap belum? Lieya sonok bebudak tu tengok tv dlm keta...tak rasa boring lah dorang tu.
Take care dan salam windu dari knur.

August 31, 2009 at 6:54 AM

Ha...suka tak anak2 papa...aman dunia, kalu tak asyik menempel aje kat seat depan...mama pun dapat menyemai kebun dengan aman...

August 31, 2009 at 11:50 AM

a ah le ko, bagus pasang dvd player ni kat dlm keta. aman budak2 dok belakang kan?
aku dh lama pujuk laki aku soh pasang. aman nk balik kg. jawapan dia, tunggu beli kereta br. ish.. x best langsung jawapan itu.

August 31, 2009 at 11:30 PM

Waaaaaaaaaaaaaaaaa...........
Bestnyer........
Dapat jugak dua badik ni tv dlm keta ehhhh,kekeke!!!
Bagus la papa diorg ni...sngt prihatin!!!
Mak dia pon syok la takde gangguan dah pasni ek?? hehehe.........

September 1, 2009 at 8:50 AM

wah..bes ar ko lieya.. brkesan betul perang saraf ko tu.. sekejapan jer da berhasil.. baik tul hati laki ko tu ye.. kalo apak echa makan tahun pon lom tentu dpt.. sonok ar mia n mija kan.. xde la dorang boring kalo travel jauh2..

September 1, 2009 at 8:51 AM

wah..naik lah karen kete ko lieya ..keh..keh..
balik kg nanti aman damai..raya pun dalam keter kot..

September 1, 2009 at 9:13 AM

hehehehehe

boleh ler duduk dendiam lepas nie kan....

September 1, 2009 at 10:21 AM

salam Lieya
wah bestnya 2 badik ni dpt upin Ipin
4 sure dah tak kacau mama lagi kan;-)

September 1, 2009 at 10:54 AM

hahh...akak baca tajuk pun dah dpt agak isi kandungannya.... YES!!! dpt gak ya.... ok la kan sebab takde nak gaduh2 dok dpn....cam ni kena cari gaklaaa....bdk2 ni pun selalu berebut nak dpk dpn..tension rasa....

haa..amik kau borong terus citer upin ipin..bdk2 ni pun suka citer tu...mmg ada belikan vcd utk diorang tgk.... mlm tadi pun dok tgk upin ipin (agaknya dah jemu dgn channel ceria tu)....

September 1, 2009 at 11:08 AM

tahniah kerana perang saraf anda telah berjaya..he he he..bolehlah lepas ni mamanya jd pekebun yg tegar..besar jgk ek screen dia..

September 1, 2009 at 11:45 AM

hahaha.. berjaya gak lieya dpt menda alah tuh... budak² pun happy... senang duk kat belakang... xde nak ke depan.. heheheh

September 1, 2009 at 12:29 PM

salam ziarah lieya..selalu jengok blog lieya tp br nie tinggal mesej..suka tengok telatah anak2 lieya sbb sy pun ade 2 orang anak pompuan yg same karenahnya cam anak lieya..salam kenal lieya.

September 1, 2009 at 2:22 PM

uwah2 bestnyer...
dpt gk ek tibi tuh... tp dua bradik tuh la yg best...
mau takmo kuar dr kete hehehehhehe

September 1, 2009 at 4:44 PM

akk dh 2x letak tb kecik tu dlm keta..yg 1st lupa nk kunci keta..pehtu ada lah mangkuk hayun mana songlap yv tu..pehtu blik dr dhaka ari tu pasang lagi satu..la ni bebudak berdua tu lak berebut..yg kecik nk layan barney..yg beso nk layan power rangers dia..adehhhhh...

September 2, 2009 at 9:01 AM

wah wah wahhhhhhhhhhhhhhhhh
sonok la raya tahun ni balik kampung kot jalan jauh-jauh pun sekojappp jo sampai kampung dok ralit tengok Citer dlm keter..
Weh Lieya.. nko ni dlm kete tgh drive pun sempat memblogging kerrr..?? memang sahhhh pemblogger TEGAR lah nko nihh!! Ha ha ha!

September 2, 2009 at 10:15 AM

tahniah dh dpt apa yg diidamkan..lg hebatlah ko bercucuk tanam kt fb tu ye..

September 2, 2009 at 1:00 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy