Monday, August 10, 2009

okey tak kalo mija .....


Okey tak kalo mija berambut kerinting.....hihihihi...kelako plak tgk.....ekceli mase ni cikgu die laaa kat taska ikat kan rambut ala2 tocang cina tu.....bile aku bukak, jadi camnie....heheheh..






dari atas plak....




dari sisi....





dari belakang....keh keh keh terjulur plak rambut belakang tu... sebab cikgu die just tocang rambut atas jek yg belakang tu dibiar lepas...tu yg jadi cenggitu tuh....





rindu tak nak dengar mija nyanyi....dipersembahkan lagu 'GOSOK GIGI'
kalo time mandi, nak gosok gigi, lagu ni laa die nyanyi....yg aku pelik sampai skrang bait yg last2 tu...die nyanyi 'hepi hepi family' tetibe die sebut 'eksiden' ......tak tau le eksiden tu accident ke atau ade perkataan lain yg die sebut tapi bunyi cam eksiden....he he he




video


p/s** sape yg berminat ngan color pallete tu bolehla email pada missha80@gmail.com ...die nie chinese lady....mase lieya beli dulu yg 120 kaler RM70....yg 88 kaler RM60....


post signature

38 celoteh sahabat

alolo tomeinyer..nieda suka budak tecik rambut kelly,comel..mau kiss sama mija..hehe mmuahh

August 11, 2009 at 10:51 AM

lain la muka mija kalau kerinting.. nampak comel gak kalau buat kerinting cenggini... kau panggil tocang cina?? akak panggil tocang lipan...

dulu masa kecik2 akak rajin gak buat kat rambut sendiri.. berpintal2 tangan aku nak kerjakan rambut sendiri..

August 11, 2009 at 10:55 AM

cantik laaa..
kerinting sekejapan namanyerr ni..
hihihi!
tak yah gi salon..
tocang2 jerr pastu tunggu lama sket pastu bukak..
tadaaaaaa.. guna jari pon bleyy..

August 11, 2009 at 11:05 AM

lieya...mati2 akak ingat ko dah kerintingkan rambut si mija...lawak la pulak tgk sebab yg ekor tu lurus...hehehehe..... akak lak takde anak dara...so buat tocang tu kat rambut sendiri..yg peliknya, akak tak reti buat kat org...buat kat diri sendiri je pandai..lawak kan??

kalau nak bg kelainan pada rambut bebudak tu nanti, ko tak yahla pi kerintingkan..buat mcm ni je..mlm2 ko tocangkan.. pagi esok buka... so, jadila kerinting asli...hehehe..

August 11, 2009 at 11:24 AM

lieya, napa ko tak snap yg masa tocang tu??nk tgk la..heehe

ingatkan kerinting betul2 td..lain beno rupa mija kalo kerinting..lg cantik yg lurus..ala2 rebonding gitu

August 11, 2009 at 11:34 AM

rajin cikgu dia ikat tocang..nmpk comel la mija ngan rmbut kinting dia tu..hehehhe..raya ni leh la ko kinting kan rmbut mia n mija..xyah pakai yg pelesu lg

August 11, 2009 at 11:50 AM

Waaaa.. not bad apa kerintinggg.. dah nama budakk .. tetapp mantain cuteeeeeeeeee gituhhh!!!
bagusnya pandai gosok gigi.. anak2 Izan liatttt miat semua suh gosok gigi ..uhuk!

August 11, 2009 at 12:36 PM

ala hai comelnya mija...ok jer mija krinting tp nak ke dia duk lamaa2 kat salon tu tuk krintingkan rambut lieya?
mamanya rajin layan rambut anaknya..dulu pernah highlightkan rambut kan...untung ada anak girl ekk...

August 11, 2009 at 12:52 PM

comei la wat rambut cmtu.wat la rambut raya.heheheh

August 11, 2009 at 1:13 PM

comei la wat rambut cmtu.wat la rambut raya.heheheh

August 11, 2009 at 1:13 PM

eh comel lah si mija nih bila berkerinting..apa kate ko curl kan rambut anak2 dara ko sempena raya taun nih..hehehehe...muah2..

lieya aku nk komen psl makeup tuh...aku serius baca byk2 kali entry ko tuh..aku suka tgk org pandai2 makeup2 nih, tp aku xberani..heheh..lgpun setiap kali nak kuar mesti xsempat..sibuk siap2kan anak2 at last aku yg serabai..sempoi jek..

aku suka tang ko pakai eyeliner tuh..kemas & cantik jek!! kagum aku..aku pun nak try gak lah bermakeup2 nih..weh next time kita outing ble x ko teman aku beli makeup..1 set punya..hahahha..aku xpandai lah beli..hehehe..kalo dgn laki aku tuh mana dia nak tgu lama2..menci tau..

August 11, 2009 at 2:35 PM

comel la mija ngan rambut camtu

August 11, 2009 at 3:27 PM

lain lah muka mija kalu rmbt nya kerinting

August 11, 2009 at 3:54 PM

suara MIJA....
manja ghitew
lieya shuntek gak bila nampak rambut MIJA curly lagu tuh
cuba dandan sesekali
mesti nampak VOGUE

August 11, 2009 at 3:58 PM

alah2 comelnyer dia....
sesuai pe... kerinting2 tuh

August 11, 2009 at 4:32 PM

raya thn ni try curlkan rmbut diorg.. mesti the vass gitu.. he he.. suka dgr dia nyanyi.. balqis pon suka nyanyi bangun pagi gosok gigi.. tp yg last lirik dia balik umah kucing lari x tutup pintu.. pekehal ntah..

August 11, 2009 at 4:45 PM

keh keh...gosok..gosok..

ala, anak2 kau buat rambut camne pon comel punye!!

August 11, 2009 at 5:31 PM

comel lah mija bermbut kerinting tu dik...

August 11, 2009 at 7:41 PM

comei gak mija rmbt kerinting...nmpk len...muka nmpk bolat hehehe...

August 12, 2009 at 8:14 AM

Aloloooooo.....tomeynyer mija berambut curl!!!!
Suka aunty tgok...
Ingtkan mama yg blow kan.....hehe!

Lieya....
Eye shadow lieya pakai brand per??
Pandai lieya make up....
Reen salu pakai belasah jerk....huhu!
Bleh amik kursus makeup kat lieya nihhhhh.....bley ker????

August 12, 2009 at 8:25 AM

cantik.. cantik.. suka tgk... hmm skali skala bila buat rmbut cam ni cun tgk mija ni...
heheheh.. klako jer tgk video tuh.. mcm²

August 12, 2009 at 9:47 AM

hahhahahha.... jeles kan....
apa lg... ujung mingg nih mintak apa yg nk mkn, kang dh pose dh....
alah pokok buah ada skit je... yg ada banyak pokok sawit

August 12, 2009 at 10:16 AM

ok gak..tp buat japanese perm..baru care..

August 12, 2009 at 11:06 AM

Salam kunjung dan salam ziarah, selamat menunggu bulan ramadhan

August 12, 2009 at 12:22 PM

hi lieya..comei ada anak dara ni kan..cute mija ada curly2...bl lah suri rambut nak panjang...

August 12, 2009 at 4:03 PM

alah lieya..comelnya... geram sggh aku.. buat la lieya....rambut raya gitu..hehehe

August 12, 2009 at 4:35 PM

lawooo lahhh rambut mcm itu!!!!tapi rambut umairah dah kerinting tak perlu nak buat lagi....


-lieya nak tanya colour mata itu lieya pakai ok tak?kut 2 lahh ade alegic...mana tau kan...as rasa nak order 1 laaa........apa2 keterangan
email as ct_noraslina@yahoo.com

August 12, 2009 at 10:44 PM

eh,ok sgt...comey sgt mija...cayala!raya ni ko curly kn rmbt dia lieya, fuh mst mengancam mija..kekeke...

August 12, 2009 at 11:35 PM

>> alahai rambut ala ala maggi tu...
>> comel tu..
>> aisay...lapar pula bila cerita pasal maggi ni...:D

August 13, 2009 at 12:22 AM

wah...comel lah rambut kerinting mija nie.....so lain kali buat tocang cina tu jerk....tak yah nak g salon bagai nak kerintingkan rambut.....apa yg eksiden tu mija??tahun nie ko beraya di mana dulu lieya?

August 13, 2009 at 3:08 AM

chomeynyerrr..

August 13, 2009 at 9:10 AM

Mula2 tengok ingatkan Lieya dah kerintingkan rambut Mija...tp cikgu Mija buat tocang. comeii..
Rajin juga cikgu Mija dandan rambut budak2...bagus gitu barulah anak2 murid nampak kemas dan cantik.

August 13, 2009 at 10:13 AM

ehh.. come gak mija ngan rambut kinting tuu.. nampak lain lak bila tukor imej.. hehehee...

re: lieya.. akak bln poser pun masak sempoi jer dik.. kuih2 pun biasa beli kat bazar ramadan jer.. mana sempat buat.. kalau rajin pun time cuti jelahh buat.. cuma lauk tu mmg akak masak laa.. sekali masak utk sahur.. hehehe.. salunyer lauk simple jer.. jgn ler kata tak sabar nak tgk masakan akak bulan poser... sbb entah2 bln poser masakan akak lagi sempoi dari bulan tak poser.. heheheheee...

August 13, 2009 at 10:27 AM

dh mcm barbie doll...
cute lak biler rmbut mija
nie curly....lieya...eheh

August 13, 2009 at 10:57 AM

alaaa kiut.. dh rupa baby doll ko!!
aku panggil dendan lipan gak...

August 13, 2009 at 11:33 AM

slmzz
hi lieya slm perkenalan...suker lah neguk rambut crul nie..comel kan...

August 13, 2009 at 5:53 PM

alala, comeinya mija ngan rambut kerinting mcm ni...akak dulu pn suka mlm2 buat tocang (dandan), bila pagi2 buka, trs jd kerinting mcm ni...heheh...tp akak lg suka rambut mija yg halus dan lurus tu...

August 13, 2009 at 11:21 PM

lieya
buat rambut raya nie
sesuai oooooo

August 17, 2009 at 11:43 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy