Thursday, August 20, 2009

salam ramadhan buat semua

hai.....sempena menyambut bulan ramadhan al-mubarak, lieya & co. ingin mengambil kesempatan tuk mengucapkan selamat berpuase buat semua pembace blog ini, baik yg mmg kenal ngan lieya mau pun kenal diam2....hik hik hik...semoga kite semua diberkati Allah swt....amin




pikcas sume mase kat A Famosa ari tu....


layan jek laa pic tergedik2 miang anak2 aku nieh.....



erm....bile la nak start train mia puase ni yeak......umur 6 tahun ler kan?....tapi puase yang2 yok jek laaa kot.....






last but not least, jom auntiew2 sume...kite berparty...party buih gitu....tapi kene naked2 cam kami2 tau....huk huk huk







video


salam ramadhan almubarak buat semua.......


post signature


48 celoteh sahabat

salam ramadhan lieya..:)

August 20, 2009 at 11:09 AM

Selamat menyambut bulan ramadhan... mohon maaf kalo ader salah & silap ya lieya....
sungguh comei 2 badek tuh... makin pandai posing nyer

August 20, 2009 at 11:19 AM

selamat menyambut ramadan...selamat berpuasa

August 20, 2009 at 11:26 AM

salam ramadhan utk lieya sekeluarga...ala train pose yok yok dulu....tahun nie beraya di mana dulu?

August 20, 2009 at 11:30 AM

salam ramadhan lieya..kalo ada salah dan silap harap dpt dimaafin..

August 20, 2009 at 11:32 AM

Salam ramadhan kak..nurul mintak maaf ye klau ada silap dan salah selama perkenalan kita...akak nurul klau ikutkan teringin mata besor macam akak sebab senang nak mekup...mata sepet susah betul nak mekup hahaha...akak mekup akak punya palete tu jenis krim ke??

August 20, 2009 at 11:44 AM

selamat berpuasa buat lieya sekeluarga

August 20, 2009 at 11:47 AM

Salam Ramadhan buat Lieya sekeluarga dan selamat menyambut bulan Ramadhan al-Mubarak. InsyaAllah esok kita berpuasa .. semoga Allah memberkati kita semua. Amin!

August 20, 2009 at 11:53 AM

salam ramadhan dan selamat menjalani ibadah puasa dengan penuh keberkatan

August 20, 2009 at 11:55 AM

salam lieya... akak lama tak menjenguk lieya & co.. per kabar?? semoga sihat sejahtera semuanya. akak kadang singgah tak sempat nak mengomen rindu gak ngan aksi dua badek yang gedissstu...
>>selamat berpuasa yerk puan lieya dan suami.. moga sejahtera hendaknya...

August 20, 2009 at 12:21 PM

salam ramadhan kak lieya...kalau ader silap dan salah harap dimaafkan yer....

atie dah bt rayuan..tp kt penang tak der kekosongan lagi...arap2 dapat la tukar sbelum bersalin...

August 20, 2009 at 12:26 PM

selamat myambut ramadhan jgk buat lieya n family...comelnya mia n mija pose gedik..:)

August 20, 2009 at 12:33 PM

salam ramadhan untuk lieya sekeluarga jugak

August 20, 2009 at 1:10 PM

Salam Ramadhan untuk kau jugak.. :)

August 20, 2009 at 1:22 PM

salam ramadhan wat lieya sekeluarga dr ifa ye

August 20, 2009 at 1:23 PM

selamat berpuasa dari kami sekeluarga

August 20, 2009 at 1:23 PM

Dua badik ni kalu bab berposing serah kat diorg lerrr,hehehe!!
Just like ur mom larrrr......ahaks!!
Aunty nak join skali main biuh bley??
Naked pown naked larrr,kuikuikui....

Salam Ramadhan wat Lieya dari reen n co.....

August 20, 2009 at 1:35 PM

salam ramadhan juga buat liey dan co...
amboi sukanya bdk2 tu main buih...

August 20, 2009 at 1:36 PM

salam ramadhan to ko & family.
ko x balik kg ke?
aku ori plan mlm ni nk balik kg. tapi laki aku ntah angin apa ntah ajak balik ptg ni gak. lepas balik kerja.
fuhhh gila punya rindu kg ler tu.

August 20, 2009 at 1:52 PM

Selamat Menyambut Ramadhan pada lieya sekeluarga..semoga kita dapat keberkatan dariNya..insyaAllah

August 20, 2009 at 2:35 PM

wah kemain lagi puteri2 liya tu....akak pun nak ucapkan selamat menyambut ramadhan buat liya sekeluarga...

August 20, 2009 at 3:54 PM

salam ramadhan utk lieya & co gak..ko amik injection lg x? kalau amik, ade kemgkinan tu pose penuh..hehe!

August 20, 2009 at 4:42 PM

Selamat berpuasa buat lieya sekeluarga..semoga kita semua sihat untuk mengerjakan ibadat di bulan yg mulia ini

August 20, 2009 at 5:21 PM

selamat menyambut bulan yg penuh mulia ini...mari lah kita menunaikanya.....

*amboi mija n mia,hapyy tul main buih2 sabun

August 20, 2009 at 5:30 PM

salam ramadhan al-mubarak buat lieya dan juga keluarga yerr..

August 20, 2009 at 5:57 PM

>> selamat menyambut ketibaan bulan Ramadan yang mulia...
>> semoa Ramadan ini akan semakin mendekatkan diri kita denganNya...

August 20, 2009 at 11:25 PM

eh suker tengok telatah mereka berdua. Seronok yer.
Selamat berpuasa!

August 21, 2009 at 8:35 AM

salam ramadhan buat kak lieya n family gak k..

August 21, 2009 at 9:07 AM

salam ramadhan dan selamat berpuasa....

August 21, 2009 at 10:04 AM

Salam Ramadhan dan Selamat Berpuasa buat lieya sekeluarga...moga kita sama2 mendapat keberkatan di bln yg mulia ini....

sukanya mia ngan mija main buih sabun....mamanya x join sekali ke? heheh...

August 21, 2009 at 10:30 AM

Selamat Menyambut Bulan Ramadhan dan Selamat menjalani ibadat puasa buat Lieya&suami..
anak2 Lieya mmg pandai posinglah..suka tengok..

August 21, 2009 at 11:03 AM

selamat berpose utk lieya n family

August 21, 2009 at 11:35 AM

Lieyaaa.. salam ramadhan jugakkk!!! Moga bertambah berkat tahun ni yekkk..
Haii anak dara 2 orang ni kalau buat apa pun memang happeninggg jekk! terhibur sungguh!! hehehe

August 21, 2009 at 12:49 PM

slmt berpose..maaf zahir dan batin spjg berblog ya..

August 21, 2009 at 1:17 PM

salam ramadhan lieya...
wow sexy anak dara mandi..hantar kt majalah pa and ma sekali lagi lah lieya..hik hik

August 21, 2009 at 2:38 PM

Anak dara ko kalo posing.. mmg x igt.. hehehe...

Suka tgk gambo depa berendma tu.. comel..!!

**
Salam Ramadhan..
Ada kad d FP den.. leh la amik ye..

August 21, 2009 at 3:43 PM

Selamat Berpose & meningkatkan amal...buat Lieya sefamily....

August 21, 2009 at 5:31 PM

selamat brpuasa juga wat lieya n co...
mohon maaf zahir batin kalo ade trkasar bahasa sepnjg prsahabatan kita ni ye dik...

wowwww naked!! phhewwwwiiittt!!!

August 21, 2009 at 5:35 PM

lieya..
salam ramadhan al-mubarak..
cantik make up lieya tu.. pandai tau lieya pakai make-up..

selamat berhujung minggu..
hv a great weekend..
take care ok..

August 22, 2009 at 11:08 AM

Happy sakan yer, mndi bubbles lg...so cute!!

Slmt bbuka puasa, lieya!;D

August 22, 2009 at 6:38 PM

selamat menyambut ramadhan buat akk sekeluarga,,,

mia & mija also gediks forever n ver..comel...haks...;p

August 23, 2009 at 8:56 AM

selamat berpuasa lieya... bj raya dah tempah?

August 23, 2009 at 9:53 AM

..
salam ramadhan to lieya and family jugak...

August 24, 2009 at 12:50 AM

Selamat menyambut Ramadhan Al-Mubarak buat lieya Sekeluarga. . .

* Comelnya dia . . . boleh berlakon iklan meriah betul dik. . . comel je


http://rnzphoto.fotopages.com

August 24, 2009 at 2:14 AM

Salam Ramadhan lieya..semoga tahun ni lebih baik dari tahun2 sebelumnya ye..

August 24, 2009 at 6:31 AM

lieya, sila ke umah aku ye, jwb tag..hehe!

August 24, 2009 at 2:04 PM

Selamat menyambut bulan berpuasa

From Jess
http://kidsislands.blogspot.com/

August 24, 2009 at 11:11 PM

selamat berpuasa baut lieya n family...

August 25, 2009 at 10:59 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy