Tuesday, September 15, 2009

Selamat Hari Raya Dari Lieya & Co.

Sume wat entry khas raye, acik pun nak le jugak...hihihi....jadi dengan hati tulus ikhlas lagi suci murni LIEYA & CO. ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI buat semua pembaca, kawan2, silent reader blog kembara chynta kami ini......lieya nak mohon ampun dan maaf jika sepanjang dunia pemblogan ni ade terkasar bahasa..sesungguhnye kalo ada pun ia adalah tidak disengajakan.......






semoga lebaran kali ni disambut meriah dan diberkati oleh Nya....


ape2 pun kene ingat.....walau pun bonus dpt ciput, jgn sesekali songlap duit raye anak...wakakakaakaka..




tahun ni kami tema lite yellow...turn beraye plak di Melaka ..rumah MIL.....ari kamis 17.09.09 malam lepas bebuka lieya balik johor dulu, petang raye insyaallah balik melaka pulak...raya ke 4 baru balik ke johor balik....camtu laa tiap2 tahun pun, gilir2.....ari senin 28.09.09 tu kalo rajin masuk keje balik, kalo tak sambung cuti lagi...waahahahahha



berhati2 di jalan raya ye kawan2....


post signature

35 celoteh sahabat

selamat hari ray abuat ko sekeluarga.. aku pun minta maaf klu ada salah dan silap...

moga selamat semuanya...

September 15, 2009 at 10:48 AM

aku pon nak ucpkan selamat hari raya pada korang sefamily...toi tu...duit anak jgn le kita amik...kalo rasa nak pinjam tu ingt2 kena ganti balik ehehehe....tu rezeki depa...

sama la lieya...walopun kita tak pernah bersua aku pon mintak maaf zahir & batin...balik kg suh cik abe bwk keta slow2 cam siput eks...hahahaha

September 15, 2009 at 11:01 AM

happy happy aidilfitri buat lieya sekeluarga!!!

September 15, 2009 at 11:22 AM

waaahhh...dah up entri ucapan selamat hari rayeeerrr....dah nak rayeerr sgt2 dah ni rasanya...hehehe

anyway...aza & co. pun ingin mengucapkan selamat hari raya & maaf sekiranya ader kekurangan semasa perkenalan kita selama ni...kita lbh byk berhubung di alam siber ni...so...maafkanlah sekiranya tersalah type apa2 yeeerr ;)

September 15, 2009 at 11:26 AM

wah..awal ko blk raye.aku ni cuti ciput.laki den tu dh start cuti ari jumaat.tp apekan daya, aku still keje lg..kena la dia tggu aku.huhu!

ape2 pun, slmt ari raye utk ko sefamili ye.maaf la kot2 ade yg terguris ati ke ape kan..

pandu cermat jiwa slmt..

September 15, 2009 at 11:27 AM

Selamat Hari Raya to Lieya & Family.. Mohon Ampun & maaf kalo ader salah & silap

September 15, 2009 at 12:20 PM

selamat hari raya lieya....ooo sama ngan as!!!as puun balik melaka tahun ini umah mak as.......

September 15, 2009 at 12:45 PM

slamat hari raya juga bt kak lieya n co...maaf kiranya ader terkasar kata dan perbuatan...heheh

September 15, 2009 at 1:18 PM

selamat hari raya buat lieya sekeluarga..wanie pun nak minta maaf kalau ade salah dan silap...

September 15, 2009 at 3:00 PM

slmt hari raya lieya..aku pn nk mintak maaf zahir dan batin klu kata2 aku mengomen blog ko ade menyinggung perasaaan

blk johor dtg umah aku tau

September 15, 2009 at 3:06 PM

Selamat Hari Raya untuk Lieya & Co.. kak mimi pun nak minta maaf kalau ada terkasar bahasa, terguris hati ker, halakan makan dan minum yer.. raya jemput la ke teratak buruk akak tu. heheheh

September 15, 2009 at 4:13 PM

salam lebaran utk ko lieya...mohon kemaafan tersalah bicara sepanjang perkenalan kita......maaf zahir & batin...

September 16, 2009 at 3:23 AM

selamat hari raya untuk lieya & co.. badanjer kat sini hati semua dah balik kampung..banyakker buat kue raya.. tak sabar nak tengok aksi mia dan mija berhari raya...

September 16, 2009 at 9:30 AM

selamat hari raya kat lieya & family..
maaf zahir batin yoo...

September 16, 2009 at 9:42 AM

Lieya,
selamat hari raya aidilfitri jugak buat lieya sekeluarga.. moga lebaran ni lebih bermaknaaa.. wah wah wah cam dah raya plakk.. heheheh

September 16, 2009 at 12:07 PM

Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada Lieya & family...semoga berbahagia di hari yang mulia...pandu dgn cermat ye..happy holidayyy!!

September 16, 2009 at 12:14 PM

selamat hari raya lieya..maaf zahir batin..nti amik kad raya kt blog dee ye..

September 16, 2009 at 4:02 PM

selamat hari raya juga wat lieya n co...

maaf zahir batin ye kalo akak ade trkasar bahasa sepnjg prsahabatan kita di alam maya nie....

kalo lalu meru mehla singgah umah...

re: ko bio btoi dik, kiut mendenya pic dulu2 tu..ngn itam selebetnya...kekekeke..

September 16, 2009 at 5:37 PM

Selamat hari raya lieya n family..

duit raya anak tu guna utk cover blk duit belanja raya b4 nih.. hehe

September 16, 2009 at 8:51 PM

Okla kiranya pas blk jhr otw nk blk kl tu lalu Melaka lg kn!;)So izu nk jmpt lieya n family ke open house ktrg aka bday zahin pd hr sabtu, 26hb sept...tghr hga ptg...jmpt ek dtg! bley kte jmp wat ptama kali!xsbr jgk nk jmp mia n mija face to face..hehe...

September 16, 2009 at 11:06 PM

**Selamat menyambut Hari Raya Aidilfitri buat lieya sekeluarga, maaf zahir dan batin andai ada kekasaran bahasa atau komen2 akak selama ni yg menyinggung hati lieya...moga hubungan kita akan trs berkekalan utk selamanya.......

September 17, 2009 at 12:26 AM

Selamat Hari Raya Lieya..akak pun sama maaf zahir batin ye andai ada terasa dihati
Psst:Akak suka tang pesanan penaja yang last part tu..

September 17, 2009 at 5:01 AM

slm kenal..salam aidilfitri..maaf zahir batin..

just drop by sbb nama ur gals sama ngn my gal..irdina..hehehe..

September 17, 2009 at 8:52 AM

selamat hari raya lieya n family.. mohon maaf atas segala salah & silap..termakan terminum ke.. semoga selamat smpai ke destinasi.. raya2 jugak..jgn lupa nk dtg keje blk da ler..

September 17, 2009 at 9:30 AM

Selamat Hari Raya Aidilfitri buat Lieya & Co dari Kak MaDiHaA sekeluarga... berhati2 memandu balik kg nanti yekk.. lepas raya cepat2 update entry raya pulak.. hehehe.. ok Lieya.. akak mohon maaf zahir & batin jika ada salah & silap dimana2..

September 17, 2009 at 9:49 AM

salam aidilfitri tuk adikku sayang
smoga ceria d lebaran
maaf zahir dan batin ;)

September 17, 2009 at 10:56 AM

Selamat Hari Raya Aidilfitri, maaf zahir batin dr me dikejauhanns wat akak lieya ittewww..

September 17, 2009 at 1:04 PM

selamat hari raya lieya...
maaf zahir dan batin

September 17, 2009 at 3:07 PM

Selamat hari raya Aidilfitri buat Lieya sekeluarga. mohon maaf jika ada salah silap....terkasar bahasa gurau senda selama ni.selamat balik kg..berhati2 di jln raya...

September 17, 2009 at 4:17 PM

dua tiga kucing berlari,
berebutkan si ikan patin,
selamat hari raya aidilfiri,
maaf zahir dan batin.

September 17, 2009 at 4:28 PM

lIEYA
kak dilla nak ucapkan selamat menyambut Hari raya
Mohon maaf zahir dan batin:-)

hati2 dijalanraya
jumpa nanti selepas raya;-)

September 17, 2009 at 11:42 PM

Selamat hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin

Dari
Jemah, Laloque, Cica dan Anoi

September 18, 2009 at 8:48 AM

salam eid mubarak! moga ceria di aidilfitri.. ampun maaf atas segalanya....

September 18, 2009 at 10:27 AM

aloha
selamat menyambut hari raya puasa to you and family. have fun.

September 19, 2009 at 6:27 AM

Lieya,

Selamat Hari Raya Idilfitri buat lieya sekeluarga moga bahgia dibulan syawal ini....take care...peluk cium buat mia dan mija.

September 22, 2009 at 7:58 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy