Wednesday, December 11, 2013

wordless wednesday ~ rezeki merepek di blog...




WW ~ syukur Alhamdulillah....maha suci Allah yg memberi rezeki pada sekalian makhluk....
ini rezeki merepek meraban di blog.....


berkat rajin buat iklan blogbuster nieh....kalo nuffnang ade offer buat korang buatlah...masyuk tau!


**update :
iklan blogbuster tu iklan yg nuffnang suruh kite buat dalam bentuk video...video pendek jek pun...video tu akan automatik running kat blog kite setiap kali ade visitor...


*keek biawak tingtong kepale tersangkut tin susu*


73 celoteh sahabat

masyukkK! tambah charm lagiii! hehe

December 11, 2013 at 9:16 AM

Alhamdulilah...banyak nyer...selalu jadi silent reader je hari nie tergerak hati nak komen sebab tengok $$$ tu...hihihi

December 11, 2013 at 9:16 AM

Wah...banyak tu..... tahniah rezki alhamdulillah.... syoknya...

December 11, 2013 at 9:18 AM

hari tu x dapat nak buat video...tgh busy sampai idea pun x kuar...huhuhuh...duk mengharap ada offer dari nuffnang lagi nie...

December 11, 2013 at 9:20 AM

Wow banyak tuuuuuu...TAHNIAH.

December 11, 2013 at 9:22 AM

hai bestnya nengok $$$ tu hehe, rezeki kan..

December 11, 2013 at 9:23 AM

silent reader jer..b4 nieh bestnyerrr masyukkkk banyak tuee..

December 11, 2013 at 9:25 AM

Lieya...tahniah....
Bmibat gak ni....iklan blogbuster yg mcm mana tu Lieya?

December 11, 2013 at 9:33 AM

banyaknyaaaaaa

December 11, 2013 at 9:35 AM

camne nk dpt offer tuh... ce cite kt aku beb

December 11, 2013 at 9:42 AM

masyukkk

December 11, 2013 at 9:42 AM

alhamdulillah..selalu dpt offer tp x dan nk buat..nnt akan ku cuba..huhu
ko tlg tak biawak tue beb?

December 11, 2013 at 9:47 AM

tahniah lieya..rezeki

December 11, 2013 at 9:48 AM

banyaknyaaaa... congrats Lieya :))

December 11, 2013 at 9:52 AM

wah...lumayannn.... merapu meraban ko lieya dpt hasil jugak...tahniah...

boleh la belanja anak2...hihi

December 11, 2013 at 10:00 AM

Salam Sis, boleh buat belanja anak2 skolah, heeee~
itu biasa sgt kelakar, camner tu nak kuar kan tin tu, sape leh tolong, hahaha...

December 11, 2013 at 10:10 AM

Waaah.... macam bonus dibagi hujung tahun ye Lieya. Banyak tu..

December 11, 2013 at 10:12 AM

Alhamdullillah rezeki tuh.. masyukkk... leh shopping sakan tuh.. :)

December 11, 2013 at 10:18 AM

Alhamdulillah..rezeki.....

December 11, 2013 at 10:23 AM

amboi..berbaloi2...aku nyer sikit je pun..

December 11, 2013 at 10:36 AM

tahniah yippi yippi...masyukkk masyukkk...ajo la wehh cne nk buat wit cam ko...
(dh la maleh update blog ade hati nk masyukk2 ek)
kui3....

December 11, 2013 at 10:41 AM

mcm mana jerr bg dpt mcm tu, nureen dr 2010 x naik2 juz rm4 jerr... x tau salah kat mana...
best la tgk lieyanyerr... rezqi2 alhamdulillah
keek x dpt nk tgk, kena pakai streamyx luaq baru bleh tgk.. hihii

December 11, 2013 at 10:56 AM

Pergh.. Masyuk tu kak. Hehe

December 11, 2013 at 10:57 AM

bestnya ko lieya..
kalau ak terkezut beruk dpt cm gitu..
mmg tk penah dpt..hahaha

doa2kan semoga murah rezeki ak
dpt mcm ko..

neway..tahniah lieya..

December 11, 2013 at 10:58 AM

wow,, syok nyerrrrrr.... tahniah !!!

December 11, 2013 at 11:08 AM

kecian tgk biawak tu..oittt ko xtlng ke haha..
suka suka suka tgok amount tu..alhamdulillah rezeki...
eh eh iklan blogbuster yg camaner tu..blur nie haha..
story mory sket haha..

December 11, 2013 at 11:17 AM

Video biawak tu mmg sangat lawak okeh...dah tgk berulang kali kat FB awak tadi.....wakakakakaka

December 11, 2013 at 11:18 AM

alhamdulillah..selain tuh sure ramai kawan2 klik kat iklan jugak kan Lieya....rajin lieya buat segmen blockbuster tu...along x reti la..hahahaha....

December 11, 2013 at 11:19 AM

alhamdulillah rezki tu sis....
leh shopinnnngggggggg....

tapi i bab2 ni mmg fail... tak reti hehehehe
redha dgn apa yg dapat :D

December 11, 2013 at 11:44 AM

rezeki. Boleh la ko beli kamera baru terlatest di pasaran, makin cemerlang gambo makanan nanti haha.

December 11, 2013 at 11:48 AM

@::NureeN::
nak mintak phone no bleh, dok cr htmlnyerr nuffnang x jumpe hehee

December 11, 2013 at 12:14 PM

Tahniah, Lieya. Wah, banyak tu. Bila nak cash out? Tetiba aje nak berkenalan, nak datang bertandang ke rumah :)

December 11, 2013 at 12:25 PM

alhamdulillah..tahniah lieya!!
tak penah dapat offer buat iklan blogbuster..
hehehe..
lieya punya visitors sure banyak nih tu yg dpt offer tuh

December 11, 2013 at 12:27 PM

ehe..salam..bestnya..first time komen.. ekceli x penah mis baca blog lieya..best sgt hehe

December 11, 2013 at 12:33 PM

waaa banyak tu lieya...tahniah2...
sebelum ader gak nuffnang offer buat iklan blogbuster tu..tak penah buat..
lepasni boleh la diusahakan...

December 11, 2013 at 1:27 PM

Tahniah...alhamdulillah....rezeki ujung thun ni...:-)

December 11, 2013 at 2:42 PM

wah..byknya..tahniah2..leh tmbh aksesori pandora ni..hihihi..

December 11, 2013 at 2:58 PM

alhamdulillah..rezeki sungguh la lieya :)

apalagi open table lah!!!!!hhhhaaaaaaaaa

December 11, 2013 at 3:09 PM

akaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkk banyaknya.bestnya.iklan blogbuster tu mcm mana kak?

December 11, 2013 at 3:10 PM

wahh..rezeki..tahniah kak!
share tips pls..
http://darihatibella.blogspot.com/

December 11, 2013 at 5:40 PM

Rezeki2...bila nk belanja ni hikhik

December 11, 2013 at 10:50 PM

buat video masyuk ekk lieya...tolong la ajar cmna nak buat,semua tak reti ni kekdahnya.haha..

btw tahniah..Alhamdulillah rezeki..:)

December 11, 2013 at 10:51 PM

tahniah kak.. banyak tu.. Alhamdulillah.. oh, sebelum ni buat tak tahu je bila ada offer iklan blockbuster tu.. lepas ni kena try buat lah :)

December 12, 2013 at 7:52 AM

waaaaahhh..mmg masyuk la!!

December 12, 2013 at 8:39 AM

vavavava...alhamdulillah!
kita selalu je nuffnang offer tp x buat psl tak geti, rugi ekk
next taim kena terai lahh..

December 12, 2013 at 9:35 AM

terbaekk makcik lieya nieh..me malas nak blog sejak ngandong ;p

December 12, 2013 at 10:09 AM

alhamdulillah, merepek2 pun ada hasilnya.. ni kerja org yg rajin ajer..

December 12, 2013 at 11:40 AM

singgah jgk kejap cuti2 ni ! ssh nak komen dgn tab ni

December 12, 2013 at 12:56 PM

wahhhhh... masyukkkkkkkk!
rezeki berblog yer~
tahniah2!

December 12, 2013 at 2:11 PM

HUUaaa... Bestnyer Teruja kejap.. (sambil kelip2 mata).hihi

December 12, 2013 at 3:27 PM

wah masyukkkk...blanja la ai...hahaha

December 12, 2013 at 5:36 PM

Wahhh...jom shopping...ekekeke...

December 12, 2013 at 6:19 PM

ini semua berkat usaha lieya juga...tahniah3...

December 13, 2013 at 1:27 PM

bleh wat boli enbeg baru tuh

December 13, 2013 at 1:27 PM

banyak tu... rezeki... nak buat video tu tak berapa nak rajin..hhee

December 13, 2013 at 1:30 PM

wow akak...banyak tu...rezeki...boleh tambah koleksi pandora pasni ;)

December 13, 2013 at 3:01 PM

murah rezeki kan .. itulah dari saja2 berblog
dpt hasil..lumayan gak tu :)

December 13, 2013 at 3:29 PM

puas hati beb
berbaloi2..
aku tak reti nak buat video2 nie...

December 13, 2013 at 4:02 PM

done follow ur blog. need u to follow me back. tq
darihatibella.blogspot.com

December 13, 2013 at 5:36 PM

Wah bestnya..tahniah..

December 13, 2013 at 6:48 PM

alaaaa bestnyeee
miss u so much ..
sorry sgt2 sbb x update hhuh
tq so much sbb sudi singgah blog akk tau .. ;)

December 13, 2013 at 8:29 PM

hehehehe... terbaik...

December 15, 2013 at 8:42 AM

Wahh banyak gak eh..
Selame ni saya ignore kan je blogbuster tu..
Lepas ni kene rajin2 la eh mcm awk..

Boleh la kacing2x masyuk

December 15, 2013 at 5:53 PM

wah banyaknya, rezeki nih
aku tak reti la beb nuffnang bagai ni, ajar bleh?

December 15, 2013 at 8:12 PM

boleh x ajar cmner nk nuffnang nie... ada akaun tp cmner nk dpt bnyk cmtu

December 16, 2013 at 12:21 AM

salam perkenalan lieya...akk suka sangat baca blog lieya...semoga ceria selalu n murah rezki sentiasa...Merepek repek pun tetap masyuk...:)

December 16, 2013 at 10:27 AM

hye lovely sister..hambooooiiii...leh ar belanjer nieyl mcm nie... :)

December 16, 2013 at 2:45 PM

wow...rezeki

December 16, 2013 at 4:42 PM

Wow.. banyak jugak tuh! share tips sikit....hehe.

http://vitaminformeandyou.blogspot.com/

December 17, 2013 at 10:17 AM

wahhh terbeliak kejap mata ni tengok 4 angka tu..
hehehe..

alhamdulillah, rezeki tu

December 18, 2013 at 9:56 AM

Tq atas explaination tu Lieya...

December 19, 2013 at 7:21 AM

zura punyer cinonet jerk..huwaaaaaa !!

December 27, 2013 at 1:54 PM

Wow memang hebat tahniah tahniah

April 5, 2015 at 8:37 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy