Monday, December 2, 2013

kuatkan semangat pi opis hahaha




ye...saye ada di opis walaupun semalam lewat sampai dari melaka, pagi ni plak ujan...uihh kalo tak kuat iman mmg tarik selimut balik tdo pastu wasap bos ckp EL hahahaah...tapi bile2 pikir balik...uih rugi cuti aku wey....iolls kan kedekut cutiii hahaha...okey selamat bekerja semua....



nampak sangat entry asal boleh hahahaah....




**auww...prosperity burger dah kuar...my favy tuh....nyum!!





50 celoteh sahabat

ni entri monday blues ke ni? ekekeke

mu blok bape kak.. mak dkt MOH jgk.. katanya bhgn pkhidmatan

December 2, 2013 at 9:04 AM

Cuti tahunan dah habis ke Lieya?
Agak-agak tak ada yg urgent cuti ajelah:)

December 2, 2013 at 9:04 AM

Haha... mmg sayang nak cuti kalau tak btl2 sakit tak larat... saya pun...bagus lieya ni.. gi opis boleh ceriakan diri n menambah motivasi.. kan?

Selamat bekerja..

December 2, 2013 at 9:07 AM

hahaha...kalau aku confirm tarik selimut dahhhh

December 2, 2013 at 9:07 AM

Mmg smlm rmai yg post psal hiway bnyk keta n ada tmpt2 yg jem...
Slamat bekeje...;-)

December 2, 2013 at 9:19 AM

Happy working lieya!!

December 2, 2013 at 9:21 AM

Cik seksiteri rupanya...ahahaa...

Simpan cuti pi bercuti lagi best! Tapi org gomen manyaakkk cuti...apa kesah, ahkak dah habis 20 hari terlajak unpaid dah ni 5 hari cukup bulan melalak kena potong gaji...kehkehkehhh...

December 2, 2013 at 9:32 AM

kami pun peminat prosperity..cmna nak bokot.hakhak..

baguih lieya semangat bekrja mau ada.haha..sy nk tak nak kena semangat gak la..opismate sorg cuti,baru abes keja pagi ni kejap lagi petang kena masuk opis OT la..:)

December 2, 2013 at 9:32 AM

akak plan minggu ni baru nak ikut abg din kursus kat JB.. leh la jalan2 kejap ... akak pun mengidam gak prosperity.. tak sabar nak pi mekdi

December 2, 2013 at 9:36 AM

kita cuti ni dahlah ujan lebat tapi tak boleh nak tido laa..

December 2, 2013 at 10:03 AM

aku punnnnn kedekut cuti hhhaaaaa...tambah ujung2 thn ni konon nk simpan utk jln2 la tp sampai harini takde ura2 nk berjalan pun kkkaaaaaaaaaaaa...

December 2, 2013 at 10:08 AM

WP1 lagi.... gigih datang ofis awal... ;)

December 2, 2013 at 10:08 AM

sama la kita
dr kg semlm, jambatan jam plak
smpi lewat mlm, kami semua lena dlm keta, pak driver ja masih memandu hihii...

mmg dh nak tarik selimut blk pas solat subuh td bila tgk anak2 melekot lg lena hehee....
nureen smpi opis pkl 9pg tau patut masuk 8.30 haha

December 2, 2013 at 10:20 AM

selamat bekerja lieya..
zee bukan kedekut cuti tapi pemboros cuti..ahahhaa..

December 2, 2013 at 10:38 AM

akak pun sama lieya.. ikutkan hati mmg tarik selimut... tapi hari ni terawal lak sampai opis 7.30 daha ada.. padahal waktu keje 8.45 pg.

December 2, 2013 at 11:02 AM

Selamat bertugas. Akak dok cuti2 msia pn xlelap nk tidur pn hujannn..

December 2, 2013 at 11:07 AM

pekerja contoh ni... sy suka cuti....heee

December 2, 2013 at 11:11 AM

uihh memang kena kuat semangat knnn..
newayy slmt bertugas lieya..
moga2 hepi skmo hihi..

December 2, 2013 at 11:26 AM

semangat....semangat...semangat bekerja...

December 2, 2013 at 11:29 AM

keh keh keh...sejuk weii
kalau tak kuat iman..mmg tarik selimut balikkkkk

December 2, 2013 at 11:53 AM

Wah, selamat berkenalan yer. Baruuu kenal Lieya the profesional side.

December 2, 2013 at 12:13 PM

keje jgn tak keje...

December 2, 2013 at 12:13 PM

Bagus2.. pekerja yang cemerlang gitu.. :)

December 2, 2013 at 12:36 PM

hi nor liayana kejer leklok yerk...rerajin tau...hehe

December 2, 2013 at 1:06 PM

memang kena kuat semangat lieya...

December 2, 2013 at 1:41 PM

Hahaha...kira kuat semangat jugalah ni mengupdate entry. Hah, amik...nama penuh siap jawatan lagi. Oh, Lieya kat Bhgn Pembangunan, MOH ya....

December 2, 2013 at 2:00 PM

wah..cantiknya tanda nama..kat sini dee duduk mcm clerk cabuk je..hehehe..

December 2, 2013 at 2:39 PM

hahahah alah melaka bkn jauh sgt... jgn nk mls2 pg keje babab kang...

aah si emy dh hint2 nk ajak mkn prosperity... aku tak tahan ngn posperity wei... pedas lps mkn msti membuang

December 2, 2013 at 3:53 PM

ooo..comel nama..ehehe

saya pun sampai lambat.. :D

December 2, 2013 at 4:21 PM

Along pun tgh demam ni...ikutkan nak mc...tp x leh...semua nk kena final today...bos next week pi obersea..2 minggu....

December 2, 2013 at 5:16 PM

akakni entri lieya memang ternanti2 walaupun lieya kata yang ado....
akak pun suka McD kalau yang itu..

December 2, 2013 at 5:56 PM

salam puan setiausaha pejabat :)
selamat bekerja...
kita pon blk melaka wiken tu ari
kemain jem jalan kann...loteh den

December 3, 2013 at 10:14 AM

ak pun beb..
klmrin mls nk mai keja
kan blk short trip gitu..
haihh..tp bila pk cuti pun dh nk abis
syg plak ha...

nnti nk plan cuti2 honeymoon plak..kekeke..

eh ko keja SU kt kem.kesihatan unit apa beb?

December 3, 2013 at 10:43 AM

bagussss bersemangat....
iyelah kan sayangkan cuti....
gamaknya kalo i lah...
mau hancus memonteng hehehehehehe...

December 3, 2013 at 11:58 AM

lieya kat melaka ke last weekend... masz pon kat sana jugak ada even di mitc... kalu tau, bleh gather2... hehe

December 3, 2013 at 2:20 PM

seksiteri rupanya dia hahahahhahaha

December 3, 2013 at 7:21 PM

Puan seketeri ni sexyteri tak? wakakakakakaa

December 3, 2013 at 8:53 PM

Cantiknya lieya puya nama...js puya nama pun xde....sob3

December 3, 2013 at 9:23 PM

oh Su ye akak :) selamat menjalankan tugas yer :)
prosperity dah keluar..?.. nak kena p makan ni.. hihihi

December 4, 2013 at 7:50 AM

hamboi...hijau lagi..nieyl pun ade gak cmtu kak..bentuk jam..hihihi..

December 4, 2013 at 10:01 AM

setiausaha mesti lah sentiasa kena berusaha kan~
keje lah kejeeee..
hahahahaha.

December 4, 2013 at 2:49 PM

selamat bertugas dgn jaya & berhemah yer !

December 4, 2013 at 3:04 PM

bz betoi lieya skrg yerr...
x der n3 baru kerr
x sabo nk tgk n3 umah baru hehe

December 4, 2013 at 3:47 PM

bagus bersemangat untuk kerja

December 4, 2013 at 9:47 PM

ena pun kdekut cuti juga lieya tp bila sampai ujung tahun dah tinggal nyawa2 ikan.. huhu

December 5, 2013 at 7:35 AM

Ohhh Lieya ni seketeri rupanya...
Memang pun Lieya...lagi lagi time hujan...mmg best le tidoq hehe.....lagi lagi baru balik kampung mmg dua kalilah malasnya hehe...

December 5, 2013 at 11:52 AM

Samala kita kedekut cuti-tu pun sbb cuti koi luak, klau tak, konpem cuti jugak :D

December 9, 2013 at 1:59 PM

skrg ni musim ujan belah pagi, mmg bercinta le nk bgn tdo...sedap nye sambung tdo...

December 10, 2013 at 9:26 AM

salam kenai...jemah datang bertandang kat sini...baru nak kenai2...eh sekali tgk...opis kiter sebelah2 la...sue kat E12 ni..KPM..salam kenai yee...

http://syawalsimpsons.blogspot.com

January 3, 2014 at 9:09 AM

lo orang sebelah kompleks D rupanya ....kita kat C patut le sekali tengok mcam pernah terserempak je wajah tuan punya blog nih .......

November 7, 2014 at 4:43 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy