Wednesday, December 10, 2014

wordless wednesday ~ pekena cendol di petang hari....



WW ~ pekena cendol di petang hari...


*
*
*
*
*
V


deyy mamak, cendol satuuuu!!




kasi special tauuuu.... pulut lebey, kacang pun lebey...




yummy! yummy!



nak sikit?...tak boleh!!



ni pun mcm tak cukup huhuhu....


*makin 'berchintaaaaa' nak update blog*



*keek main bola ngan kazen*


40 celoteh sahabat

Hahah....hensem dan macho dah nampaknya si Dayyan ni....

December 10, 2014 at 9:06 AM

Amboi2...sedapnya Dayyan makan cendol, tak ajak pun.. makan kat mana tu? Abis ke semangkuk tu? Ke tak cukup....

Bestnya ada sepupu sebaya, boleh main bola sama2.. tapi nampak sopan je diorang main ni...budiman belaka..

December 10, 2014 at 9:06 AM

cendol tu mmg nampak menggoda. pulut lebih..tu yg sedap!

December 10, 2014 at 9:21 AM

abih ke tu dayyan? hhheeeeeeeeeeeee

December 10, 2014 at 9:24 AM

gaya mcm orang beso mengorder! siap angkat tangan. heheh cute...

December 10, 2014 at 9:32 AM

Eleh auntie tahu Dayyan mesti konsi dgn mama kan semangkuk tu:)

December 10, 2014 at 9:37 AM

alo cam comeljer.. cam comeljer... amboi cam tuan besarjer...

December 10, 2014 at 9:40 AM

hahaha
ayat kena ngan gambar!

jgn nak bercinta sangat
update cepat!

December 10, 2014 at 9:49 AM

Sedapnya lieya cendol tuh

December 10, 2014 at 9:58 AM

menarik la cendol dia

December 10, 2014 at 10:11 AM

adoi..sedap tu dayyan...acik dah tertelan telan air liur ni...

December 10, 2014 at 10:11 AM

muka mmg susah nak bagi sikit itu cendol ni..hahahhaha

December 10, 2014 at 10:28 AM

hai takkan cendol jer dik... rojaknya mana?

December 10, 2014 at 10:35 AM

gilaaa sedappp oiiii melimpah2 sagu, kacang diaa umppphhh nak jugakkkkk ;p

December 10, 2014 at 10:50 AM

amboi dia... sedap tgk cendoi tue

December 10, 2014 at 11:24 AM

haaa...terliur!!!

December 10, 2014 at 11:29 AM

Amboi Dayyan...macam baru abis kerja penat singgah kedai minum cendol haha...

December 10, 2014 at 12:16 PM

blog jadi lain skrg ni huhuhuhu...ssh nak komen kan

December 10, 2014 at 2:22 PM

amboi dak tecit tu..bukan main lagi ordernya...mcm dah besar sgt...

December 10, 2014 at 2:23 PM

amboih2 hero sorang nih... sedap nyer lyn cendol tuh....
ada gaya bakal pemain bola negara nih.... hehehhe

December 10, 2014 at 3:43 PM

lahaiii...comel nau dak dayyan...aksi ngan caption sgt sesuaiiii...pandai!
lama tak pekena cendol..pantang ais tak abih lagi

December 10, 2014 at 4:44 PM

Cendol pulut favorite saya :)

December 10, 2014 at 8:45 PM

Amboiiiiii Dayyan....makan cendol sorang sorang nampak.....penuh mangkuk tu! Si Dayyan tu makan pulut ngan kacang yeh Lieya.... Kalau okje suka kacang, cendol pulut kurang!....

Nape laknya ni.....tak de mood yeh

December 10, 2014 at 9:35 PM

pic first paling kiut..comel betullah dayyan..betul ke habis semangkuk dia bedal sorang?

December 10, 2014 at 10:58 PM

dah besau dak dayyan ehhh.... (dah boleh dpt adik nie) ;)
dah lama tak pekena cendol huhuhuhuuuu

December 11, 2014 at 8:50 AM

dapppnyer cendol dayyan... meh sesudu...:)

December 11, 2014 at 10:20 AM

Sedapnya Dayyan makan cendol terus aunty pun rasa nak cari cendol hari ni Dayyan oooit

December 11, 2014 at 10:32 AM

Nasib baik dia muncul dengan wordless wednessday yang penuh dengan words ^_^ Comel alahai Dayyan 'order' cendol. Kecik-kecik dah pandai makan kat luar. Khabarnya mak masak sedap-sedap kat rumah. Mesin buat ais kacang ke cendol yang beli kat Aeon tu dah ranap ke, Lieya? Hahaha....

December 11, 2014 at 3:23 PM

comelnyaaaaa.... (errr anak tu yer yg comel... bukan cendol tu....) hahaha

December 11, 2014 at 7:46 PM

alalhai sedapnya dayyan makan cendol. nasib ciksu blm mkan lagi.

December 12, 2014 at 10:17 AM

Adehhhhh melting tgk.. tak boleh jadi nie...ptg nie pi jugak cari cendol.. nak cari cendol.. nk cari cendol!.. agagaga

December 12, 2014 at 5:07 PM

mmg terbaekkk la..
nmpaks edap sgt cendol ni

December 14, 2014 at 10:36 PM

mangkuk besarrr tu :)

December 15, 2014 at 12:45 AM

Sedapnya tengok mencendol...


Dahaga plak qasa

December 15, 2014 at 8:43 AM

Baru dapat singgah di sini.
bz campur kelaut lah minggu lepas.
hehehehe.

kemain lagi Dayyan.
siap oder sendirik dah. lepas nih pergi sendirik jer lah yer.
x yah tunggu mama bawak.
tapi jangan lupa mintak duit dulu okeyyyy~
mintak duit lebih sket, pastu banjer untie k!

December 15, 2014 at 2:15 PM

Sedapnya cendol tu. Dah lama tak pekena cendol.

December 15, 2014 at 3:23 PM

wah bercendol kita Dayyan... huhuu.. menarik cendol aunti tgk kau nganga suap cendol nak... aunty pun nganga same, heeee~

December 18, 2014 at 2:18 PM

lapo cendol..lapar cendol...

December 23, 2014 at 10:45 AM

hehe...kelakar cara dia dok order cendol tu =)

December 26, 2014 at 2:48 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy