Wednesday, January 24, 2018

wordless wednesday ~ bile roti ko nak dekat expired....



Assalamualaikum.....


wordless wednesday ~ bile roti ko nak dekat expired....ape ko nak buat....


*
*
*
*
*
*
V







ataupun buat puding roti...bakar dlm air fryer jek..semudah ABC....

xoxo!



**pejam celik dah masuk minggu ke 4 dayyan sekolah..so far okey, die boleh adapt dgn suasana baru....



19 celoteh sahabat

wah puding roti guna air fryer....yg roti sardin atas tu bfast amy pg ni..tp bkn buat la..beli hehe

January 24, 2018 at 9:04 AM

sedapnya! and first time tengok orang buat puding roti guna air fyer! 😲😲😲

January 24, 2018 at 9:34 AM

itu la dia klu roti dah nak exp..
semua menu asas roti...hihii
apa2 pun menu akk semua sedap..

January 24, 2018 at 9:50 AM

pudding roti tue adoiii marbeless

January 24, 2018 at 10:19 AM

Ada jugak tu roti dah nak expired ke dah expired entah haha.... tp lum bau fungus lagi...Sedap gak ek buat sandwich mcm tu

January 24, 2018 at 12:02 PM

Roti kalau buat macam ni memang laku keras kann. Hehehe. Sedapnyaa puding roti.

January 24, 2018 at 1:20 PM

perghhhh....ramai ker makan tu? hohohoh

January 25, 2018 at 10:44 AM

aku pun suka bt roti sadin celup tepung gitu, lagi garing n tak serap minyak sg... kalau celup tlr tu yg serap minyak sgt tuh...

January 29, 2018 at 10:47 AM

kalau dibiarkan akan terus ke tong sampah la ceritanya...hehehe...kita pun selalu buat roll sardin je..bila buat tu laju pulak roti tu habis

January 30, 2018 at 3:37 PM

sedap nyerrrr..

February 2, 2018 at 3:40 PM

sedap semuanya tu ... leh try

February 6, 2018 at 2:00 PM

boleh cuba nanti , jemput ke http://www.vitaminwawa.com/ , terima kasih ...

February 11, 2018 at 12:47 PM

klo sy letak cheese dekat dalam sis... perghhh lemakssss hehee

February 14, 2018 at 5:14 PM

air fryer tu memang amazing la... bagus ni letak dapo satu

February 16, 2018 at 10:43 PM

Wsh puding roti boleh masuk air fryer.. bestnya... dah lama dalam wishlist air fryer tu.. haih!

March 3, 2018 at 12:49 PM

Sedapnyaaaaaa......

March 5, 2018 at 5:43 PM



تقدم شركة تاج 0551844053 افضل خدمات التنظيف للمنازل والبيوت وكذلك ايضا تنظيف السجاد والموكيت والمجالس وبيوت الشعر
بالدمام والخبر تنظيف فلل وشقق ومطاعم نقدم عمليات التنظيف الشاملة بمفهموها العصرى والحديث
شركة تنظيف بالدمام
شركة تنظيف منازل بالدمام

شركة الصفرات للتنظيف والنظافه العامه بالرياض
شركة تنظيف خزانات بالدمام
شركة تنظيف سجاد بالدمام


شركة تنظيف فلل بالدمام
شركة جلي بلاط ورخام وسيراميك بالدمام
شركة تنظيف شقق بالدمام
شركة تنظيف مجالس بالدمام
شركة طيوب لتسليك المجارى بالدمام

April 7, 2018 at 4:35 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy