Friday, December 12, 2008

Dataran Putrajaya








Skarang ni lieya jarang masak....selalu makan luar jek.....ari tu makan kat presint 9...pas makan malas nak lik umah dulu ...malam masih muda le katakan...gi jalan2 lepak2 kat dataran or masjid putrajaya....cakap byk pun tak guna....jom layan gambar kih kih kih








ajak mia posing2 manje + gedik + miang.....mule2 layan.....ni first posing....



yg ni plak 2nd posing...aik cam same jek cam posing kat atas...

time ni dah boring dah.....hampeh....


nie plak posing ala merajuk2....siap peluk tubuh ngan kepam mulut lagi





nie plak posing gedik mak ngan anak......tak suke ar pakai baju t putih...nampak gems plak aku....hi hi hi







nie posing ala2 ayu cik siti.....kih kih kih






nie plak...posing kejar mengejar.....ha ha ha ha...makan budak!!!!





nie plak posing...mak penyayang kah kah kah ...tgk muke mia, cam tak ikhlas jek peluk aku...hampagas!!!








nie plak...posing sembelit.....keh kah keh keh







nie plak posing mak bedah.....mak bedah anak beranak kepochi....









nie plak posing memandang ke langit...tgk muke mija...cebik nak nangis sebab kene pakse ngan aku suruh pandang atas kehkeh keh keh






dlm byk2 posing...posing ni yg aku suke....ni namenye posing MUCUK-MUCUK HATI KU......





selingan jap...ni mase mija kene gigit ngan semut ipoh yg kale itam besar tu....kan bisa tu kan...so papa tgh nak kuar kan bise semut tu....







ni plak bukan posing...tapi dah penat...balik umah terus membutooooo...ni pic mija jek yg leh tepek....kalo tepek gambar maknye, paknye membuto cenggini ...kang takut korang muntah darah plak kang....muwakakakakak










okey...selamat bercuti sabtu dan ahad....kami lik melaka minggu nie....walaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!

29 celoteh sahabat

balik melaka erk...
nak gi main air lagi ker....he he he...mia, mija....cepat carik baju renang.....

lieya....best arr.......jalan2 kat putrajaya time mlm2....kat kluang nie harap kat dataran tasik tu ajer lah...tu pun ala2 hampeh...

mia sporting ler......suruh ler buat pose apa ajerr.........jadik sumer.....mak borek anak rintik...he he he...jgn mareeee.....

December 12, 2008 at 6:05 PM

wahhh lieya..
posing 2 branak sapai apek blakang tgk jer..
mesti dia konfius...
tgh buat ape 2 pompuan ituuu...

lor..ade teka teki ke blog ni
sori..terlepas!

December 12, 2008 at 8:33 PM

lieya suka aku tgk gambo korg anak beranak..x sabo aku nak tunggu balqis beso tau..harap2 dia ske la posing2 nih..nak harap kanda tuh..adus ssh betul nak ajak bergambo..

posing ala2 sembelit tuh x tahan tgk..ada2 je ko ni leiya..

December 12, 2008 at 8:58 PM

dik... bukan main kau berposing2 kat situ yerkk... bestlah duk putrajaya byk tempat lepak.... mcm aku ni kat klang takder langsung tempt lepak sbb semua dah jadi tmpt indon.. huhuhuhuhuhuh


anak dara tu pun spoting habiss kalu suh berposing cayalah... lieya bilalah haku nak dapat bdn sekecil kau nie... huhuhhuhuhu

balik kg ka? berhati2 dijalanraya key

December 12, 2008 at 9:40 PM

tempat ni kalo malam2 weekend meriah kan..
anak2 ko lieya..sporting2 belaka bab2 posing nih..suka aku tgk..
selamat balik ke kampung..berhati2 semasa memandu

December 12, 2008 at 10:43 PM

amboi..posing sakan anak beranak ni..tapi kat situ mmg best kalau bergambar kan

sporting je 2 beradik ni bergambar..macam2 posing ade...siap aksi sembelit pun ade..hehehe

mana ade nampak gemuk lieya pakai baju putih tu..slim la..

December 13, 2008 at 12:19 AM

suke la tgok anak banak posing nih..anak aku takmo posing2 cengini..huwaaaaa
tggu anak pompuan le cengini..wakakkaa
weh..ko dah cukup kuwus tuh!!~

December 13, 2008 at 9:23 AM

ala comelnya tido... suka kan amik pic mcm2 aksi.. oo p melaka ek.. aku keja ari ni.. huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

December 13, 2008 at 10:00 AM

wah ni anak banak leh jd model iklan sabun basuh kain..hehehe..cute je duabadik tu..

December 13, 2008 at 10:33 AM

comelnyer dorang...lieya aku nie betul2 mcm ko jugak yer.ada anak dara 2 org yg suker melaram..hehehe

December 13, 2008 at 10:35 AM

syok ni kalau 'nembak' pic budak berdua ni ...mcm aksi leh dpt! hehehhe

kami selalu gak gi dataran tu malam hujung minggu..ramai org ek..

December 13, 2008 at 3:51 PM

lawak lah ko ni lieya
macammacam gaya hang suruh anak dok buat erk (hehehehe)
si mija pulak ngikut jek...baiknya budak nih.
** Kenapa tak bawak basikal kat sini
boleh naik basikal malam2 banyak angin..............sedapnya:-P

December 13, 2008 at 11:57 PM

lieya...mcm2 posink ade...
lawak arr posink sembelit tu...ahahaha...

December 14, 2008 at 10:14 PM

>> lama sungguh tak ke dataran putrajaya ni...
>> best melepak kat sini malam malam...
>> pandangan pun cerah je...:D

December 15, 2008 at 1:58 AM

aku pung makin malas nk masakkk...
sindrom malas dh melanda gamaknya.

bln dec ni br thari semlm aku masak. ptg dh tergedik2 lapar balik. kuar cari nasi ayam.

weih...mana ada gems. aku tgk busty skit jek. muhahahah..seksi tuuu....

sian si mija, cebik2 pun ikutttt le gak mama dia soh posing... sungguh nazi mama nihhh.... LOL

dlm byk2 pic aku suka pic sembelit & mak bedah tu.. sungguh nampak keoriginality mak bedah tu ok?

December 15, 2008 at 8:21 AM

oooiittt aku tutup mata tengok ada orang posing sembelit.. muahahahahh

kesian mija, siap menangis kena paksa posing ek.. tapi tengok kakak mia tu, cool jer posing macam2..

akak pun malas masak, daging korban pun banyak lg dalam peti es..

December 15, 2008 at 9:11 AM

kita tak pernah pergi lagi dataran putrajaya...
bukan saja anak-anak yang posing mak budak pun posing...hehehehe

lieya, ini link baru saya

December 15, 2008 at 10:51 AM

salam,

masih belum terlewat untuk akak ucapkan salam aidiladha buat lieya sekeluarga....

suker akak tgk mia posing pandai betul kan lieya anak dare tu posing ni mesti ikut baka keturunan mak die nie....he...he...he...

akak x pnah tgk suasana malam kat ptrajaya cntik jgk kan....

December 15, 2008 at 11:21 AM

amboi lieya...posing sakan nooo... best kn lepak2 kt dataran putrajaya mlm2 cenggini...mcm kt tempat akak ni, xde tempat yg menarik pn utk dilepak2kn...suka la akak tgk si mia tu...pandai posing dn sporting... sama mcm mama dia jgk... :)

December 15, 2008 at 1:08 PM

xde mknanya ko tu gems.. yer.. ko tu kurus tulus mulus gitu tau.. jeles aku tgk..anak da dua.. tp ramping jer..

pndai anak2 ko posing.. ikut jer apa mama dia suh wat.. bes ar ko ddk putrajaya..byk view cntik..

December 15, 2008 at 3:30 PM

tmpt tu mmg ok sesangat la..xmcm sunway lagoon,afamosa water park,bukit merah ke...tmpt yg aman la utk mand...wpun cuti sek xramai orng pun.
mane plak msuk free..kene byr..tu ade pic harga msuk!!!
ha...kurus ke?? hehehe sukenye

December 15, 2008 at 3:47 PM

amboi...best tu lepak kat dataran putrajaya malam-malam..mcm daku camna nak lepak mlm-mlm kat situ..umah kita jauh lah dr Putrajaya..:(

December 15, 2008 at 4:45 PM

wah mcm2 gaya ko bergambor yer lieya..mia lak sporting jer kan..terharu tul kak iena tengok syah kuarkan bisa semut jahat tu..memang leh jadi bapa mithali 2008..

December 15, 2008 at 5:47 PM

wah..bestnya tgk video derang kat pantai, mia nangis ek..malu la..

December 15, 2008 at 9:58 PM

bestla tgk 2 anak dara ni posing..kemain lagi cam mama dia...

December 15, 2008 at 10:00 PM

salam..
amboi bukan main sakan lagi anak beranak b'posing...
mcm2 aksi boleh tgk..hehehehe

December 16, 2008 at 9:18 AM

oo..mls masak ye skg..kekeke.patut ar jarang ada gambar masakan skg ni lieya..

uit, kami pon kalo bosan2 lps makan kt luar (ckp org je mls masak...aku pon sama..hahaha)selalu lepak kt dataran putrajaya ni lieya..jom lepak2 lg...mana tau kita leh terjumpa kan..hehehe

December 16, 2008 at 9:55 AM

Lieya.. of coursela akak ingat awak... mana leh lupa kat dua badek yg comei ni.... selalu gak masuk sini tapi tak sempat nak komen..

wah...cantik piccas... w/pum mlm tapi terang...ni penangan kamera baru ni.... kita samalah..jrg sgt masak lately ni... akak lagi la..kdg2 bz dgn order.. langsung tak masak..sib baik la cik abg tlg kat dpr tu...

ps: syokla kat fp lieya..lagu mendayu2... rugi tak tgk citer ni dulu..semua org dok kata best...

December 16, 2008 at 10:15 AM

Sian Mija mama dia paksa suruh posing ye..ni kire mendera tau Lieya..ha..ha..

December 16, 2008 at 10:18 AM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy