Wednesday, December 17, 2008

Mija Masuk Pa&Ma

Semalam petang dlm kul 6.00ptg...tgh dalam kereta on the way nak gi seri kembangan amik mia n mija...tetibe ade satu call masuk....no. SAB naik ...terkejut die call...ingat ade ape2 hal...rupenye die inform yg mija terpilih masuk dlm ruangan baru Pa&Ma...MANDI-MANDA...tak sangka terpilih tuk first entry nie, gigih aku gi pusing2 kedai cari Pa&Ma baru nie....hi hi hi....mekasih yeak sab sebab bagi peluang tuk lieya n mommies lain anta gambar anak tuk ruangan ni.....yg lain2 dah anta gambar tu jgn risau...next entry akan keluar.....yahuuu!!!!!


haaaa...Pa&Ma keluaran 100 nie tau.....tajuk die pun best bulan nie....JANTINA ANAK?....





Mase call Sab awal2 dah inform suh tengok muke die kat page depan.....
yela!! yela!!! ko lagi glamer laaa hik hik hik.....

close up sikit...haaa tu SAB!!!

haaaa...nie le ruangan baru kat Pa&Ma tu.....cube cari mane satu mija....





tu dia!!!!!!!!! yg dok berberendam kat sinki tu....hi hi hi pic ni dah lame mase gi cuti2 kat langkawi...umur mija baru nak setahun kot...mase sab minta emailkan gambar tu ...lieya main tibai jek bagi gambar ni....tak sangke plak lulus!!!!




ikut ni dah 3 kali mija masuk Pa&Ma...first mase lieya masuk ruangan APA KATA MEREKA, sekali ngan kak mimi n hirda, second dlm ruangan birthday dan yg ketiga yg nie ler...

ops!!! gambar kanda pun terpilih.....





ops!!! gambar dalila pun ade....glamer uuuuu....





mia yg konon2 tgh tunjuk mija....





mija yg langsung tak kenal gambar die dlm Pa&Ma...bile aku tanye gambar sape tu...die jawab...gambar adik....ntah adik mane ntah....bile aku ckp gambar die....die marah....hu hu hu






so kawan2 lain...leh le isi borang ni kalo berminat.....




nie syarat2 penyertaan, tgk siap ade tulis gambar melalui e-mail tak dilayan...tapi kami2 dpt jemputan dari sab utk anta gambar melalui email....he he hehe ........so ape lagi jom join!!!!


43 celoteh sahabat

wah... glamer gitu...masuk magazine... maknanya dah lama lieya anta gambar tu yek... sampai mija pun tak kenal dgn gamba tu... hehehe... takpe..kenangan tu... simpan bebaik.. bila dah besar, meti seronok je diorang tgk..

December 17, 2008 at 8:52 AM

glamer gitu!!!! mandi dlm sinki pun mmg best..hehehehehe!!! Dulu masa Trisyia kecil pun ikka selalu mandi kan dia dlm sinki jer...senang gitu..:) Congrate!!!

December 17, 2008 at 8:54 AM

hehhehehhe tq Lieya
nanti mai lah bangi
bawak mija ngan Mia gi swimming
acik dilla boleh tolong snapkan kay;-
--------------------
walah glamour U
wa wa waw a si kandar pun ada gak ka
sudah bagus ni....HUHU
acik dilla nak buat Photoshoot manda manda kat rumah. boleh pinjam model2 ni na















--------------------------

gla

December 17, 2008 at 9:00 AM

yeyeye mija masuk Pa & Ma.. best2.. glamer gitu.. bila lak turn f & e ni ek..tak pe, sabar2 ada rezeki ada la tu.. :)

heheh gambar mija dalam sinki tu memang unik!!!! tu pasal gambar mija terpilih!! orang lain selalu mandi kat kolam kan.. yang kelakar, mija sendiri tak kenal muka dia sendiri.. sebab gambar dah lama sangat.. tak pe mija, kenangan tu ...

December 17, 2008 at 9:33 AM

alaaa picture hardy, F & E next month pulak ek? hope dpt le masuk...hahaha..statement fr mak gila glamer..

a ah la kan, masa 1st time masuk depa interview kita bertiga kan? hehehe ingat lagi. aku siap koyak & letak dlm album tau. jakun weihhh...

2nd time masa kat ttwangsa. pic ramai2. nampak clear le gak muka aku & hardy coz kami kan dok row paling depan. mcm biasa pompuan gila glamer harus dok row depan punya... hahaha..

eh aku pun kasi pic hardy masa umo setahun. mija mukadia x berubah le ko. mcm rupa now gak.

wahh sab glamer now. dh ada pic gak. selalu x dak kan? ehehhe

December 17, 2008 at 9:35 AM

wah glamer nyer mia & mija...comel la si mija dok dalam sink tue

December 17, 2008 at 9:36 AM

aku baru nak cerita dgn kau leiya. aku baca smlm! belek punya belek, aku nampak mija, kanda n dalila...! wah glamerssssss you!!!!!

December 17, 2008 at 9:36 AM

peerghhh glemer anak ko lieya..
msk magazine lg hah...kene simpan tu...wat kenang2an bila diorg beso sok...

re: lieya, akak mane de no.phone lieya....nk call balai polis/balai bomba bolehlah...ekekekeke...
bak mai no.phone..tkpon sms kt akak 0196144781....

December 17, 2008 at 9:50 AM

rep: lieya aku ambik single jer harga rm15 lebih jer

December 17, 2008 at 10:26 AM

uihh.. glemer mija skrg ehh.. hehehe... masa lieya soh teka mana satu gambar mija.. akak terpandang gambar kanda tu mcm kenall.. sekali betul ler kanda.. hehe.. wahh.. glemer betul anak2 mama FP ni yekk ;-)

December 17, 2008 at 10:28 AM

wah..rajin betol korang antar gambar anak2 ek...ait, aku pon nk tiru gak ar..kerat je borang majalah free kt library ni ha..dah sah2 aku yg jaga majalah kan..hahahaa

December 17, 2008 at 11:06 AM

oh ya ke....akak baru beli pa & ma pagi nih...baru teringin nak hantar sebab kebetulan baru belikan Aqilah pool last week..hiks..harus snap gambar paling menarik...leh hantar lagi tak...?

December 17, 2008 at 11:15 AM

wow..glamer nyer mija..comey je mandi dlm sinki..
kelakor la yg lieya tanya ke dia gambar sapa tu..dia jawab adik..kih kih..kih
Najeeb pun tak kenai gambar dia sendir yg masa bb..bila ckp kt dia..tu gambar najeeb..dia ckp no..bb..bb

December 17, 2008 at 11:23 AM

congrats lieya sbb pic mija trpilih kt PA&MA.. daku tiap2 bulan beli PA&MA..tp x penah masuk pon apa2 ruangan or contest.. rajin ko yer lieya.. ni yg buat aku teringin nk masuk plak nak anto gambo echa plak nih..

December 17, 2008 at 11:24 AM

amboi...nie ler project rahsia erk...
photogenic gark si mija nie...byk kali masuk magazine...mana tumpahnyer kuah kalu tak ke nasi kan lieya kan...he he he...ko ada simpan lagi tak majalah remaja & urtv yg ada muke ko tu lieya....he he he

lieya, tu pa & ma bulan 1 erk....terlepas ler..ingat nak antar utk besday wish batrice....den lupa ler plak.....

December 17, 2008 at 11:50 AM

tkejutzz papa tgk mama mia terjerit dlm kereta bila cik sab tipon habaq mija masuk magz.Anyway papa seronok jugak...papa mia nak masuk la jugak posing mandi kolam..mesti sume org muntah darah..xpelah papa batalkan hasrat tersebut...huhuh

December 17, 2008 at 12:11 PM

ooo...patut ler guna kabel besar rupenye..
anta tru email...X aci !!!!
Sab ni pon geng FP gak kan


hehhehe...opppsss...lieya
baru ku tingat..
aku dah 2 3 bulan miss beli PA&MA..
sbb kes beliand simpan
tanpa sempat mbaca nye

December 17, 2008 at 2:22 PM

hhah..
lawak baca comment zana mama batrice...
lieya ko suka antar gambar ke mgize ke dedulo...?
URTV...??? huhuu...harus baik ngan mama juwie nih

hahahhahaha


amboii
lawak plak papa mieja and mia
nak anta gambar org tua tgh mandi manda...kena antar ke mgize mangga yea
tp siap kena tunjuk lurah ler!!!!

December 17, 2008 at 2:24 PM

amboi amboi amboi... glamer gitu... boolat tol mata mija geramm tgok...

December 17, 2008 at 2:53 PM

lieya...dlm kesibukan ku gigihkan jugak bukak blog ko selepas menertima sms mu itew... wah x syangka anakku yg mandi bogel kat bilik air tu terpilih jugaks... anak yg terpilih x xcited mak dia yg terhover xcited... betul kat hirda mak giler glamer.. termasuklah daku ini... xper..buat mak² yg lain harap bersabar... giliran anda pasti sampei...
ni nak kena p cari pa & ma cecepat nie...
comei a mija dlm sinki tu....kanda pun terpilih jugaks...

December 17, 2008 at 3:14 PM

wah wah wahhhhhhh

very the glemer! erkkk..gambar mama takleh ye? :P

December 17, 2008 at 4:21 PM

wah dah glemer tuh..

lieya ditag..

December 17, 2008 at 4:44 PM

wah mija sangat the very glamsssssssss gitew . Pasnih ramai la pakwer nak berkenalan

December 17, 2008 at 5:04 PM

wah mija..glamer gitu..masuk pa&ma...wanie baru je beli pa&ma tadi..tapi belum sempat belek..nak tgk gambar mija jap lagi

December 17, 2008 at 7:13 PM

ari tu lieya dh masuk pama.. ari ni anak dara dia pulak.. glamer gitu.. ehhe..

December 17, 2008 at 7:15 PM

gambar cekci tue.hehehehehe...

December 18, 2008 at 8:09 AM

wah beshnya.. nak anta gak arrrrr....

December 18, 2008 at 9:13 AM

Eceh..ceh...ceh sempat ko mengglamorkan mama ADAM yek!!

wah.... gambo mandi dlm sink pon leh layan...hehehhe makin malatopsss la anak dara mu itew!! Siap buat muka terkejut lak tu huahauahua Dia x caya tu muka dia?.... lorr MIJA...MIJA

Aku x sempat nak email gambo kat Sab ms tu...aku kene appointment check-up, so x sempat nak email kat sab.. cek2 email, dah terlewat daaaa

December 18, 2008 at 11:08 AM
sabrina@mamaAdam

Lieyaaaa.....

Malu sab keh keh keh...hehe...anyway
gambar Mija kat sink tu memang unik...agaknyerla kalau ada contest gambar mandi sure buleh menang...sah sah mak ke pak dia ade skill photograpger gak nie...hehe...

Keep In touch

December 18, 2008 at 1:39 PM

wah! mija masuk majalah pa&ma ek...auntie tgh tgk gambar mija nie...hehehe...siap mandi dlm sinki tu....
ermmm...nak anta gambar haikal gak lah....:-)

December 18, 2008 at 3:42 PM

wah wah wahhh..msuk mag ye ..sya ari² jupe celebriti ni kat nurseri die..heheh ade je die ckp dgn org lieya, tp tak phm la..sbb kdg² die ckp laju pelat² sket kan..jd acik ni hangguk aje la..hehehe..oo pastu aritu die pndi pnggi ghazi..comeeeyyyyyyy..ghazser nk culik je budak mata boolat 2 org tu balik hahaha...

http://beautkids.fotopages.com
http://www.beautkids.com

December 18, 2008 at 8:38 PM

>> kena simpan tu...
>> kira berharga juga tu...

December 19, 2008 at 2:53 AM

Hallu......

Amboi.... cicir jauh dah den ni... patut la den reply2 kat FP dia, x mo lyn den.. dah bertapak kat sini.. Kot ye pun.. bgtau la link br ni.. ni senyap je.. X mo kwn den erk? Mencik aar.........

Kak Aimi pun sama.. sepi je..!!

Amboi.. ada org dlm tukang pilih erk..? x aci la gini.. patut la anto, asik x lps je.. Lieya nye psl la ni.. (acah je.. dedulu ada la anto.. tp x penah dpt. smpi tawor hati dah..)

Oit.. jgn lupa mai umah den.. tau la den x de blog mcm ni.. kot ye pun.. jgn la lupakan den... X mo kwn kang!!

December 19, 2008 at 2:43 PM

wah liya...glamour ank mu itew masuk pa&ma....mandi manda lg!!!!!!!!!!!

December 19, 2008 at 2:56 PM

mia & mija mmg sentiasa glamer :D...tapi gambar mija dalam sinki tu mmg cantik & lain dari yang lain ;)...suker sangat tgk dia dgn selambanyaa dulu dalam sinki penuh dgn air tuuu :D...cuuuteee sgt

December 19, 2008 at 5:10 PM

Liya..wah bestnyer Mija masuk magazine..nasib baik tak kat Msia..kalau tak confirm beli mgzine tu...

December 20, 2008 at 5:28 PM

Lieya....
SELERA HERBA tu kira depan MANJAKU bangi...sebelah masjid hijau tuh

December 21, 2008 at 6:08 AM

salam...
tahniah sbb pic mija terpilih msk pa&ma....glamour tu dapat msk..
boleh jd kenangan bila mija besar nanti....

December 21, 2008 at 10:46 AM

re:
hehehe...saje melawak

December 21, 2008 at 11:15 AM

salam lieya........
huhu lieya dah pindah umah rupanya...
patutlaa aritu drop kat fp lieya tak reply, kat sini rupanya bertapa yer...
huhu syioknya lieya.. glamerlaaa masuk magazine.. kira bertuahla tu kan... upss patutla macam kenal... pic kanda pun ada yer...
bestnyer...... harusku dapatkan jugak pa ma baru di pasaran nie.. :-)

December 21, 2008 at 4:01 PM

Salam Kenal....

December 21, 2008 at 8:25 PM

tahniah anak2 dara awak masuk majalah.. glamer tu

Kak Daalia
http://lea-oven.blogspot.com

December 31, 2008 at 2:28 AM
Oscar

Oh my god, there's so much worthwhile information here!
hotels Newport RI | gifts for grandparents | Stoney Creek real estate

November 22, 2011 at 9:25 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy