Wednesday, January 14, 2009

Gurdixsnye 2 beranak nieh!!!!

Kali nie takde citer....tapi jom kite layan pic gurdixs tak sedar diri dari 2 beranak nieh....he he he he
--->pic diambil dengan gurdixsnye mase ahad lepas mase nak gi servis keter tuh
posing ko sape aku sape!!!
posing geget telinga bodaaak!!

posing buweeeek!!!!



posing mari belasah mia!!!





posing mari cekik mia!!!



posing ku tarik rambutmu....





posing ..eii mama mucyuk lah!!!






posing brutal!!!






posing mak bedah piat cik kiah!!!







posing ku penyekmu!!!








posing songkek lubang idong!!!






posing ayu...






posing ..sayang mama byk2!!!!




posing-posingan di atas adalah rekaan semate-mate tiade kene mengena antara mereka yg masih hidup ataupun yg telah meninggal dunia.....
sekian terima kasih

41 celoteh sahabat

muahahahaha...gelak aku tgk muke2 posing 2 beranak nih! mija mano?

January 14, 2009 at 8:11 AM

hahahah...macam2 posing dua beranak ni...anak2 dara lieya ni mmg suka bergambar ye...nak je buat posing macam2...

takkan posing ngan mia je..mija nye mana?

January 14, 2009 at 8:22 AM

haii.. samer naik dua beranak nie... nasib baik mija takjoin sekali.. tapi kan yang kelako nya ader plak tangan dekat belakang tu.. MISTERI!!!!!!

January 14, 2009 at 8:27 AM

tangan sapa plak yang sosat tu.. siap mia tu keluar tanduk ha.. hahaha

lieya ni bab2 buat lawak, model, posing memang serah kat korang berdua ek.. sporting betul.. mia tu pun layan jerk perangai mama dia.. hehehehe

nape tak ajak mija posing sama.. mesti lagi best

January 14, 2009 at 8:34 AM

adoi...mcm2 posing ko dgn mia buat....eh lieya...nak tanyalah ko beli tudung ekin tu kat mana??aku nak cari satu lah nanti....

January 14, 2009 at 8:40 AM

hehehhehehe!!! photo yang ikka paling suka adalah posing ayu tu..Terserlah lah keayuan dua beranak nie..:)

January 14, 2009 at 8:44 AM

keh keh keh
mengong ler dua banak nie
mija mana....ko kalu ngan mia menjadikan....mia plak kaki layan mama dia yg mengong tu...tp seronok beb...

haah ! aku pun nak tanya tgn sapa yg sibuk buat peace kat belakang pale mia tu...tu sure tgn papa dia yg saja nak enterframe gark tu...x dpt muka, jari pun jadiler....

January 14, 2009 at 9:00 AM

Bermesra dengan anak tanda kerukunan

January 14, 2009 at 9:00 AM

hehehhe..mcm2 idea ko posing yer.. nih aksi ganas 18sg nih..

lieya..bolat tul mata ko yer.. tp aku suker..sbb aku tgk org mata besar ni..cemana pon kalo dia letih ker tp tetappp nmpak cargas..

January 14, 2009 at 9:12 AM

hahahhahahhah mcm2lah ko ni lieya..yg penting pandai lak anak dara ko tu mengikut tema aksi2 yg telah omak eh sediakan...hahahhahah

haah pasni wat aksi dgn mija lak..

January 14, 2009 at 9:13 AM

hahaha.,.terhibur aku pepagi ni Lieya oii....ofismate aku heran tgk aku sengih2 gelak2 depan PC..
Keep on posting gambor2 menarix anak beranak ni lagi k..aku sukaaa..

January 14, 2009 at 9:14 AM

hehehe...memang gediks tau.... pandai betul mia posing... mama & mia sama2 sporting... kenapa mija takde dlm shooting ni??? kalau tak sure lagi gempaksss.....

January 14, 2009 at 9:46 AM

klako la kak lieya... mcm2 memek yg dibuat...
nak lak anak dara kak lieya layan posing & perangai gila2 akak...
suka tgk... whakakk...
2 beranak ni mmg kuat posing.. heheheh

January 14, 2009 at 9:51 AM

Mak kau sewel Mia!!! sama cam acik gak! wakakakakakaka..

January 14, 2009 at 9:52 AM

muahahhahaha..leh jadi iklan nie

January 14, 2009 at 9:57 AM

hahahah...ni jugak buleh dipanggil posing x dak kerja...

paling best si mia siap bagi kerjasama yg baik gitu...hahaha

January 14, 2009 at 10:07 AM

ganasnya lieya...hehehhehe
mana mija?

January 14, 2009 at 10:13 AM

kahkahkahkah kelakaR ar akak...

January 14, 2009 at 1:57 PM

sungguh lucu okeh...anak beranak nie mmg kelakaor

January 14, 2009 at 2:24 PM

hahahhha..lawak2 tgk gambar nih seme..elok jer aa mia layan mama posing cenggini kan..besh3x

January 14, 2009 at 2:31 PM
ummy@tzi

mmg kelakar tgk aksi2 lieya dgn anak..

January 14, 2009 at 3:00 PM

suka sgt tgk...
nampak mesra gitu

January 14, 2009 at 3:30 PM

lieya ngan anak beranak memang skelapa
buat apa ajer semua menjadik
x kering gusi baca entry Lieya tiap hari
pasti ada yang mencuit hati

January 14, 2009 at 3:44 PM

kowang anak branak ni
memang ratu posing!!!

January 14, 2009 at 3:55 PM

wakakakakak..sungguh la gerdiks posing itu..hehe kelakar lah..sweet..

January 14, 2009 at 4:13 PM

sesssssuaii ler 2 banak nieh menggediks!!! mija maner? dia tngok jer ker? ngah blajor eh cemaner nak jd segedix mama n kakak dia...hik hik hik

January 14, 2009 at 4:15 PM

keh..keh..keh...teruk tul la lieya ko paksa mia posing cam2 gaya ek....cian kat si mia tu hehehehe...

Tapi kelakarlah aksi korang berdua posing tu....tergelak2 iza tgk hehehehe

January 14, 2009 at 5:02 PM

mmg geediksssss..tapi tak pe lieya..korang tetap kiut miut tau....

sporting tul la mia tu..nak je pulak dia gediks gitu ek..hahahahaha best la mia ni..

pasni kau buat la gediks bersama mija..lagi gempaks!

January 14, 2009 at 9:12 PM

memang gediks dua beranak nie berposing.... anak dgn mama mmg tak kalah....

January 14, 2009 at 11:34 PM

wahahahahah..cutenya 2 beranak ni bposink...
akak suka la tgk.....

January 15, 2009 at 9:32 AM

klaka laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
rajin nko snap gambo ...
nih masa nunggu apa neh akakka
hish geli usus semer hahahha

January 15, 2009 at 10:17 AM

keh keh keh..ko ni lieya... mcm2..yg si mia layan je mama dia... hahahaha

January 15, 2009 at 10:31 AM

Hi! tetiba jerr jumpa blogspot u ni.. suka lah tgk u n anak..
so cuutee jerr cam2 memek muka leh buat..hehehe
btw salam kenal dr gee..

January 15, 2009 at 1:14 PM

btl2 aplikasi jd anak mama yer..good2,,hehe

akk ada tag + award utk akk d blog lieya..jwb x jwb yer...

January 15, 2009 at 3:50 PM

lieya...ni bukan gediks...tp mesra anak banak...mak ngan anak ppuan kalu ngam gini mmg seronok nengok..nanti tunggu nafisa besar skit ida lak sama geng ngan dia...hahaha....

January 15, 2009 at 4:20 PM

kalo dah dua2 pun comey.. posing lagu mana pun tetap nampak comeyyy... hehehe..
re: lieya.. mmg ler kuah laksa tu ada bau cam jamu sket.. tp idok ler kuat benor.. tpkannn.. bila dah campur ngan sambal dia tu.. ilang segala bau jamu.. tau2 abis 2 pinggan!! hehehhh

January 15, 2009 at 4:27 PM

adoi laaa...lawak tul la tgk aksi2 dua banak nih...knp mija x join sekali? heheh...pandai mia buat memek2 muka mcm tu ye...ada bakat jd model ni...

January 15, 2009 at 5:31 PM

lieya....
dah besor nengok anak2 dare u ni....makin cumel plak tu...

January 15, 2009 at 6:05 PM

jom g tabligh nak tak...hahahhaaa

January 15, 2009 at 8:23 PM

Wah..best la tengok 2 beranak ni berposing sakan..he..he..mana mija??Sian mija kena tinggal dalam ini cerita

January 15, 2009 at 10:35 PM

haha ank dgn mak sama cute...:D..nice pictures, very alive...x pyh nak posing lawa2 pun tetap lawa jadinya...

January 28, 2009 at 9:31 PM

Post a Comment

jangan malu jangan segan...silalah sila komen...anda akan saya jejaki....

 

Copyright © ~♥~ kembara chynta kami ~♥~. Designed by Whitey Mommy